Aşılama çikolata kisti hastaları buraya lütfen ....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canan91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
253
67
28
34
2 buçuk cm lik kistle tedaviye başladim ilk aşilamamda değerim 11 e yükseldi tutunamayıp düştü o gün sabahı acillik oldum zaten 2.aşilamam ne yazıkki oda negatif
1.devlet hastanesinde 3.aşilamayı yapmak zorunda myım yoksa hemen tüpe geçirirler mi
2.ameliyat olmak zorunda miyız ameliyatta rezerv azliği yapyo çünkü

İyi günler, bu ilk yazışım olucak hep forumda yazılanları okurdum cevabımı alırdım ama bu sefer işin içinden çıkamadım. 13 yaşında sağ yumurtalığımdan 6-7 cm lik bir dermoid kist ameliyatı geçirdim. Bu sene tekrarladı ama bu sefer çikolata kisti dendi doktorum almak istemedi. Önce ca yani tümör markerlarım pozitif çıktı ailecek bir şok yaşadık sonra çikolata kisti dendi son sınıf üniversite öğrencisiyim 22 yaşındayım şuan annelik hormonu içeren visanne adlı bir ilaç içiyorum fakat doktorum beni korkuttu. Hamile kalmak ya da menopoz dışında bir çaresinin olmadığını yaşam standartlarımın bu kist nedeniyle düşüceğini söyledi. Amerikadan yüksek lisans ve iş teklifi aldım hayalimde hep kariyer vardı doktorum 24 yaşını bulmadan bu işi hallet dedi durum gerçekten bu kadar ciddi mi? Aklımda evlilik bile yokken şimdi hamile kalmam gerektiği söyleniyor işin içinden çıkamıyorum lütfen yardımcı olun.

İyi günler, bu ilk yazışım olucak hep forumda yazılanları okurdum cevabımı alırdım ama bu sefer işin içinden çıkamadım. 13 yaşında sağ yumurtalığımdan 6-7 cm lik bir dermoid kist ameliyatı geçirdim. Bu sene tekrarladı ama bu sefer çikolata kisti dendi doktorum almak istemedi. Önce ca yani tümör markerlarım pozitif çıktı ailecek bir şok yaşadık sonra çikolata kisti dendi son sınıf üniversite öğrencisiyim 22 yaşındayım şuan annelik hormonu içeren visanne adlı bir ilaç içiyorum fakat doktorum beni korkuttu. Hamile kalmak ya da menopoz dışında bir çaresinin olmadığını yaşam standartlarımın bu kist nedeniyle düşüceğini söyledi. Amerikadan yüksek lisans ve iş teklifi aldım hayalimde hep kariyer vardı doktorum 24 yaşını bulmadan bu işi hallet dedi durum gerçekten bu kadar ciddi mi? Aklımda evlilik bile yokken şimdi hamile kalmam gerektiği söyleniyor işin içinden çıkamıyorum lütfen yardımcı olun.
Canım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim şifa versin sana çok korkmuşsun belli ama o kadar ürkme rabbim yardımcın olacaktır visanneyi bende bi ay kullandım pek sonuç alamadım.kist için tekrardan bi ameliyat masasına daha yatmanı istemem çünkü yumurtaliklar zarar görüyor.sende canım işini artık eline aldın sanırsam şimdi aile olma zamanı:)bundan snrasınıda rabbim bilir ancak doktor bi vesile sadece

Arkadaşlar yeni üyeyim bende bu çikolata kisti ile mücadele ediyorum hepinize şifalar diliyorum umarım hepimiz birgün istediğimiz şekilde kurtuluruz bu illetden.. Yarın ameliyata giricem küçükyalı delta hospital da çok korkuyorum açık ameliyat sonrasıda ağrı çok oluyor mu lütfen olanlar deneyimlerini paylaşırlarsa memnun olurum çok korkuyorum :(((

Arkadaşlar yeni üyeyim bende bu çikolata kisti ile mücadele ediyorum hepinize şifalar diliyorum umarım hepimiz birgün istediğimiz şekilde kurtuluruz bu illetden.. Yarın ameliyata giricem küçükyalı delta hospital da çok korkuyorum açık ameliyat sonrasıda ağrı çok oluyor mu lütfen olanlar deneyimlerini paylaşırlarsa memnun olurum çok korkuyorum :KK43:((
Canım geçmiş olsun ameliyat olmayı bana önermedi doktorum rezerv azlığı yapıyor çünkü.birde kapalı ameliyat neden olmuyorsun ki

Canım geçmiş olsun ameliyat olmayı bana önermedi doktorum rezerv azlığı yapıyor çünkü.birde kapalı ameliyat neden olmuyorsun ki

Benim kist 10 cm olmuş doktorum ameliyatı erteledi hep ilaç kullandım ama ilerlemiş bunu hemen almamız gerek patlayabilir her an dedi şimdi mecburum bunu aldırmaya kapalıyı önermedi kistin boyutu çok büyük almaya çalışırken bulaşabilir patlayabilir dedi kendisi çok olumlu konuşuyor inşallah iyi geçer ve tekrarlamaz :((

Benim kist 10 cm olmuş doktorum ameliyatı erteledi hep ilaç kullandım ama ilerlemiş bunu hemen almamız gerek patlayabilir her an dedi şimdi mecburum bunu aldırmaya kapalıyı önermedi kistin boyutu çok büyük almaya çalışırken bulaşabilir patlayabilir dedi kendisi çok olumlu konuşuyor inşallah iyi geçer ve tekrarlamaz :KK43:(
İnşallah güzel geçer ameliyatın snrasında bebiş sahibi olursun inşallah doktorun adı ne yazarmısın

İnşallah güzel geçer ameliyatın snrasında bebiş sahibi olursun inşallah doktorun adı ne yazarmısın

Teşekkür ederim canım çok şükür iyi geçti ameliyatım doktorum Nurdan Okuyucuoğlu Leylek koşuyolunda muayenesi var çok iyi bi doktor kadın doğum uzmanı gönül rahatlığıyla gidilebilinecek bi doktor tavsiye ederim

Teşekkür ederim canım çok şükür iyi geçti ameliyatım doktorum Nurdan Okuyucuoğlu Leylek koşuyolunda muayenesi var çok iyi bi doktor kadın doğum uzmanı gönül rahatlığıyla gidilebilinecek bi doktor tavsiye ederim
Ğ
Benimde solda iki tane var biri 1 buçuk biri iki buçuk santim küçük olduğu için ameliyat önermedi klomen kullandım kan verdim pazartesi çikıcak sonuç .doktorum bu ilaçlada hamile kalamazsam tüp bebek yaptırmamı söyledi

Benim kist 10 cm olmuş doktorum ameliyatı erteledi hep ilaç kullandım ama ilerlemiş bunu hemen almamız gerek patlayabilir her an dedi şimdi mecburum bunu aldırmaya kapalıyı önermedi kistin boyutu çok büyük almaya çalışırken bulaşabilir patlayabilir dedi kendisi çok olumlu konuşuyor inşallah iyi geçer ve tekrarlamaz :KK43:(
Melisacim hamile kalabildin mi

Back
X