• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti için karbonat

Merhabalar yorumunuzu okudum ve aynı sıkıntıları bende yaşıyorum şu an çok çaresizim ameliyat olma asamasindayim sizinle irtibata nasıl geçebilirim bana yardımcı olurmusunuz 1🙏🙏

Kizlar ben karbonati yaptim bi faydasini gormedim malesef ama deneyin yinede. Civam percemi fazla akinti ve agriya cok iyi geliyo ama uc senedir kullaniyorum. Mesaj yazabilirsiniz

Tek tüp açık canım sadece sol tüp tıkalı. Doktor bakmam lazım sağ tüp tamamen sağlıklı mı eğer öyleyse sola mudahele edip ona göre yöntem belirleriz dedi hayır anlamadığım madem rahim filmine güven yok sağ tüp açık olmasına rağmen laparoskopi ile görmek istiyor daha niye çekildik. :*( Ne yapsam bilmiyorum haftaya başka doktora gideceğim sonrasında da uzun bi zaman gitmeyecegim doktora falan her gidiş bir yıkım benim için.
Canım hamile kalabildin mi merak ediyorum benim de durumum aynı doktor laparoskopi dedi naptın ?

Konuyu hortlatmaya geldim :KK53: Benim de sağ ve sol yumurtalığımda 1 tane 2 cm çikolata kistim var. İlk olarak temmuz ayında soldakini öğrendim. Ekim ayında sağ yumurtalığımda da oluştu. Karbonatlı su içmeyi düşünüyorum ama konunun üstünden çok zaman geçmiş. Faydasını görenler oldu mu? Çok az kişi kullanıp yorumunu yazmış

Cnm fiyattan once iyi Dr araştır bu bir.ikincisi tek bi Dr la kalma .başka dr a da sor . Laparoskopi rezerv azaltıyor
hangi şehirdesin onu da yaz herkes paylassin sana iyi Dr
laparoskopi olmandansa imkanın varsa ve bu miyom la tüp bebek yapılabiliyor sa tüp bebek düşün
iyi araştır cnm önemli bu işler .
Çok güzel yazmışsın arkadaşım. Haklısın .ben İstanbuldayım. Gayrettepe Florance Nightingale hast. Doç. Dr banu Bingöl günenç e muayenemi oldum ve lap önerdi. Hem çikolata kistim var hem miyom var. Miyom bebeği düşürür tüp yaparsak dedi. Ordan çıktım bizim semtte Dr nasır Aksel var. Çapada. O da bence önce tüp yapılmalı dedi. Lap. Yumurtalık rezervini azaltır dedi. Miyom Bebeğin oluşumunu engelleyecek bir yerde değil dedi. Amh ve rahim filmi. Istedi . Şimdi yarın da Bahçeci tüp bebek Doç. Dr. Aylin Pelin çil ile ön görüşme yapıcam. Ona durumu anlatıcım önce lap ile temizleyeyimmi yoksa tüp mü yapalım direk. Bu arada Aylin hanım nasıl bir Dr? Memorialdan buraya geçmiş
[/QUOTE]
Merhaba bende dr nasır akseli duydum nasır bi doktor size zahmet bilgi verir misiniz önceden hangi hastanede çalışıyordu bilginiz var mı acaba

Back
X