Hmm anladım bende böyle olunca tutmadı mi ki acabaJel kullanmıyorum ben progestan fitil kullanıyorum o yüzden o ilaç geri geliyor sadece bende şu anlık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm anladım bende böyle olunca tutmadı mi ki acabaJel kullanmıyorum ben progestan fitil kullanıyorum o yüzden o ilaç geri geliyor sadece bende şu anlık.
Öyle düşünme canım belirti aramamak lazım bunlar ilaçların etkileri hepHmm anladım bende böyle olunca tutmadı mi ki acaba
Doğru aslında ama elimde degilÖyle düşünme canım belirti aramamak lazım bunlar ilaçların etkileri hep![]()
Inşallah değerlerin yükselmeye devam eder. Ilk denemeniz mi.4 tane çikolata kisti ile 14 aralıkta transfer oldum 7. Gün değerim 45 çıktı
Evet ilk denememInşallah değerlerin yükselmeye devam eder. Ilk denemeniz mi.
Maşallah inşallah benimkide tutunurEvet ilk denemem
İnşallah canım bu Arada benim hiç belirtim olmadı bunu da ekleyim hatta öğrenene kadar kendimi yedim olmadı diye. Ama belirti aramamak gerekmiş . Öğrendikten sonra ufak belirtiler oldu kuşa süreli ağrılar bazen saniye bazen 10 dk başkada hiç bişey yok test yapmamış olsam transfer oldum dememMaşallah inşallah benimkide tutunur![]()
Doğru aslında belirti aramak tuaf her insanın bünyeside farklı sonuçta ama işte bi ışık arıyor insan. Benim 2.gunden itibaren akintim çoğaldı ve 2gundurde kasıkta hafif batma oluyor belim de aynı şekilde bugün 4.gun cumaya kadar nasıl bekliycem bilmiyorum. Inşallah hisselerimde yanılmam ama varmış gibi geliyor hayırlısı.İnşallah canım bu Arada benim hiç belirtim olmadı bunu da ekleyim hatta öğrenene kadar kendimi yedim olmadı diye. Ama belirti aramamak gerekmiş . Öğrendikten sonra ufak belirtiler oldu kuşa süreli ağrılar bazen saniye bazen 10 dk başkada hiç bişey yok test yapmamış olsam transfer oldum demem
Valla ben hep olumlu düşündüm . Ama kaptırmadım kendimi de hayırlısı neyse hakkında o olsun az kaldı sabret benim gibi erken yapma sonra daha çok stres oluyorDoğru aslında belirti aramak tuaf her insanın bünyeside farklı sonuçta ama işte bi ışık arıyor insan. Benim 2.gunden itibaren akintim çoğaldı ve 2gundurde kasıkta hafif batma oluyor belim de aynı şekilde bugün 4.gun cumaya kadar nasıl bekliycem bilmiyorum. Inşallah hisselerimde yanılmam ama varmış gibi geliyor hayırlısı.
Amin hepimiz için. Dayanmaya calisacam teşekkür ederim tekrarValla ben hep olumlu düşündüm . Ama kaptırmadım kendimi de hayırlısı neyse hakkında o olsun az kaldı sabret benim gibi erken yapma sonra daha çok stres oluyor
ilaçlar büyüttü mü kistini, kaç tane yumurta topladılar canım.. Hayırlı sonuçlar olsun inşallahEvet canım dün transfer oldum kistlerim duruyor inşallah tutar rabbim isteyen herkese nasip eder![]()
Büyüme olmadı kistlerimde canım. 26 tane toplandi 14 döllendi ama 9 tanesi 5. Güne kadar geldi 1 tane embryo transfer edildi. Hayırlısı olsun hakkimizdailaçlar büyüttü mü kistini, kaç tane yumurta topladılar canım.. Hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Merhaba geçmis olsun benim de çikolata kistim var benimki de 2 taraflı biri 4.5 cm digeri 2 cm ikinci tüp bebek denemesindeyim ilkinde yumurtalarim kalitesiz cikti bunda ise 2 tane 3.gun 6 hucreli embriyom donduruldu ve bu adetle transfer icin hazırlıklara basladikMerhabalar24 yasindayim çikolata kisti m var 2 taraflı 2.5 cm bütün tahlillerim normal ve dün transferim oldu çok heyecanlıyım benim gibi çikolata kisti olup pozitif sonuç alanlar var mı varsa nasıl bi süreç geçirdi belirtiler neydi
![]()
Inşallah bu sefer güzel sonuçlar alirsinizMerhaba geçmis olsun benim de çikolata kistim var benimki de 2 taraflı biri 4.5 cm digeri 2 cm ikinci tüp bebek denemesindeyim ilkinde yumurtalarim kalitesiz cikti bunda ise 2 tane 3.gun 6 hucreli embriyom donduruldu ve bu adetle transfer icin hazırlıklara basladik
Tup bebeklerden once 3 kere asilama oldum 2 si tuttu fakat devam etmrdi biri kimyasal gebelikti digerinde de kalbi durdu ve kuretaj oldum
Sizin kacinci gun embriyosuydu ve hangi ilaçları kullaniyorsunuz estrofem kullanıyorsanız bel ve kasik ağrıniz oldu mu acaba
Tesekkur ederim ins estrofem transfer sürecinde rahmi hazirlamak icin veriliyorInşallah bu sefer güzel sonuçlar alirsiniz5. Gün embriyosu. Gonal f kullandım bide catlatma iğnesi adını tam hatırlamıyorum. Ama dediginiz ilacı bilmiyorum. Ama kaşık ve bel ağrım oldu.