Çikolata kisti olup ilaçla iğneyle hamile kalan var mı??

isim_misim_yok

Rabbim sana sükürler olsun...
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
1.172
253
43
Ben ve bu tedaviler sürecinde olan bi çok arkadaş bunu çok merak ediyor.Varmı bu tedavilerle kisti olup hamile kalan.Ben henüz başlamadım ama adet olunca ilaç ve çatlatma iğne tedavisi olacam.Lütfen bu şekilde hamile kalan yada tanıdığı hamile kalan varsa sölesin bizede umut olsun.Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.

hayırlı güzel haberler alasın bu sayfadan canım......

Bende merak ediyorum yumurta takibiyle falan hamile kalan birileri var midir ki

Ahh cnm bi duysam inan o kadar umutlanacam ki ama yazan falan yok ki
Canim ben yarin gidiyorum doktora adetin ikinci gunu. Bakalim test falan yapar heralde.ilacsiz takip yaptiricam bu ay bakalim yumurtalar ne alemde.ben hsg de cekildim temiz cok sukur. Benim iki yumurtalikta 5er cm cikolata kistim var hayirlisi insallah canim. Insallah hamile kaliriz en kisa zamanda

Benimde sağ yumurtalıkta 5 cm çikolata kisti var cnm ayrıca yumurtamda çatlamıyormuş kanda ve ultrasonda çıktı.Ama çatlama sorunu sürekli değil sanırım.Bir başka ayda kan değerlerim normal çıkmıştı .Bende 5 günü gidecem ilaç ve çatlatma iğnesi olcakmışım.Hsg bendede temiz çıktı çok şükür.Bana bi dr tüp bebek olabilir dedi.O yüzden çok merak ediyorum ufak bi tedaviyle hamile kalan çikolata kistiyle var mı?Yoksa tüp yada aşılamamı olmalı.Sağlıklı bebişimiz olsun inşallah.

Bana direk tup yada ameliyat sonra bikac ay deneyip olmazsa tup dediler ama ben sansimi denemek istiyorum. Belkide hamile kaliriz bu tarz basit tedavilerle.allah ol desin yeterki.

Bana direk tup yada ameliyat sonra bikac ay deneyip olmazsa tup dediler ama ben sansimi denemek istiyorum. Belkide hamile kaliriz bu tarz basit tedavilerle.allah ol desin yeterki.
evet cnm bende denemek istiyorum.Sonra niye yapmadım demek şstemiorum çünkü sen ne zamandır istiosun ben 1,5 yıldır istiorum henüz bi tedavi uygulanmadı

evet cnm bende denemek istiyorum.Sonra niye yapmadım demek şstemiorum çünkü sen ne zamandır istiosun ben 1,5 yıldır istiorum henüz bi tedavi uygulanmadı
Ben bir yildir deniyorum canim yeni evliydim daha bir ay olmustu doktora sanci sikayetiyle gidince ogrendim.o gunden beri korunmuyoruz.nasip olmadi.o zaman sadece tek yunurtalktaydi smdi ikisindede olmus.direk tup yaparsam ve tutmazsa ikinciyi maddi manevi suan kaldiramam.o yuzden esim istemiyo.pskolojik olarak sana cokuntu olur once asilama tarzi seyler deneyelim en son ihtimal tup olsun dedi o da hakli. Zaman kaybi olurmu diyede korkmuyor degilim esasinda ama henuz hic ilac vs kullanarak deneme yapmadik. Sende yeniymissin canim ya insallah seneye bu zamanlar kucagimizda bebeklerimiz olur.

Bende 2 buçuk yıllık evliyim ilk yıl istemedik sonra istedik bi süre olmayınca gittim dra herşey normal dediler en son mayısta gitmiştim temiz demişlerdi sonra eylülde bi gittim 5 cm kist dünya başıma yıkıldı.Soğan suyu denedin mi cnm sen

Sogani bir ay ictim midemde gastrit oldugu ici daha beter yapti canim ona ragmen devam ettim ama bana faydasi olmadi midem mahfoldu. Incir kurude yaptim.sonra hepsini braktim :) ama fayda gorenler olmus. Hatta bi delilik yapip tekrardan soganada baslayabilirim fakat midem beni korkutuyo dedigim gibi doknuyo bana sogan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…