- Konu Sahibi isim_misim_yok
-
4 mm icin bunu diosa benim 4 cm civari hic sansim yok desene...Bendede hicbisey yoktu kontrollerde 4 ay aradan bi gittim 4 cm kist dunyam basima yıkıldıben cumartesı gıttım doktora daha once kıstım yoktu yada farkedılmedı bılmıyorum ama 4 mm kıstım olmus cıkolata kıstıama doktorm çok ahayl kırıklığı yasattırmadı bende takıp etmek gerektığını soyledı ve bu kıst ıle hamıle olan çok var dedı.sımdılık coraspırın verdı ve folıc 1....cumartesı tekrar kontrol yapacak kıstın büyümesıne bakacak.duruma gore yol çıczelım dedı.kıst büyük olursa almak gerekırdı dedı.sımdılık benımkı byük deılmıs sanırım.takp etmek lazım dedı eğer 5/6 aya gebelık olmazsa senı hıç oyalamaya gerek yok dırek tüp bebek dedı.
Ya canım sen yanlış duymuş olabılır mısın mm demesin sanada... He ayrıca buyuksede amelıyattan sonra tedavı dıyo yaptırdın mı sen4 mm icin bunu diosa benim 4 cm civari hic sansim yok desene...Bendede hicbisey yoktu kontrollerde 4 ay aradan bi gittim 4 cm kist dunyam basima yıkıldı
Yok cnm kac dra gittim hepsi ayni seyi soledi biraz arastir istersen genelde cm oluyo boyutlari...Her dr farkli sey dedi bana ameliyat tup asilama visanne ilaci klomen....En son klomenle denemeye karar verdim olmazsa bursaya profa gidecm ne derse onu yapacmYa canım sen yanlış duymuş olabılır mısın mm demesin sanada... He ayrıca buyuksede amelıyattan sonra tedavı dıyo yaptırdın mı sen
Canım benım doktor sole dedı klonen işe yaramz dedı. Kı 3 kere kullandım kıst oldu buyudu. Sımdı coraspırın verdı 1 kere gunde kanı sıvılastırıcıymş. Doktora sor bı ıstersen sanaa yarayacaksa egerYok cnm kac dra gittim hepsi ayni seyi soledi biraz arastir istersen genelde cm oluyo boyutlari...Her dr farkli sey dedi bana ameliyat tup asilama visanne ilaci klomen....En son klomenle denemeye karar verdim olmazsa bursaya profa gidecm ne derse onu yapacm
Kani nie sivilastirio ki anlamadmCanım benım doktor sole dedı klonen işe yaramz dedı. Kı 3 kere kullandım kıst oldu buyudu. Sımdı coraspırın verdı 1 kere gunde kanı sıvılastırıcıymş. Doktora sor bı ıstersen sanaa yarayacaksa eger
ya banada dedıkı cocuk ıstedıgın ıcın ohonde tedavı yapalım dedı. Bilmiyorumki kistt akan kabın donerek bırıkmesıymış ya pıhtılasma gıbı belkı ondan sıvılastırmk ıstedı. Ama belkide küçül oludugu ıcın. Yanı herkes baska bay yazıp anlattıgı ıcın neyazıkkı. Ztn bıraz daha deneyıp tüpe gıtcz sanırım onun ıcınde ıstanbul da erbil yagmur u dusunuyorumBirde bi dr da bana once visanneyle kisti kucultmek lazim klomen catlatma yoksa ise yaramaz dedi ama gebeligi 6-9 ay dusunmeyecen bu ilacla dedi valla kime neye inanacagimi sasirdim.
Ne kadardir istiisunuz ki tupe gidiosnz hemenY
ya banada dedıkı cocuk ıstedıgın ıcın ohonde tedavı yapalım dedı. Bilmiyorumki kistt akan kabın donerek bırıkmesıymış ya pıhtılasma gıbı belkı ondan sıvılastırmk ıstedı. Ama belkide küçül oludugu ıcın. Yanı herkes baska bay yazıp anlattıgı ıcın neyazıkkı. Ztn bıraz daha deneyıp tüpe gıtcz sanırım onun ıcınde ıstanbul da erbil yagmur u dusunuyorum
Canım 1.5 senedır denıyorz. Baktık olmuyo oyalanmaya gerek yok dedı dıktor bılmıyorum kıNe kadardir istiisunuz ki tupe gidiosnz hemen
canım naptın kisti ne alemde ben dün adet oldum yine şiddetli kanamam var soğan kürüne devam ediyormusun ben bu ay incir kürünü düşünüyorum4 mm icin bunu diosa benim 4 cm civari hic sansim yok desene...Bendede hicbisey yoktu kontrollerde 4 ay aradan bi gittim 4 cm kist dunyam basima yıkıldı
Sogan kuru yapiyorum ayni zamanda klomen ve catlatma deniyorum ama gecen ay yumurta catlamadi.Umudum yok...canım naptın kisti ne alemde ben dün adet oldum yine şiddetli kanamam var soğan kürüne devam ediyormusun ben bu ay incir kürünü düşünüyorum
canım incir kürü yapsana içine havuçta atınca çatlatıyormuş araştır bi benceSogan kuru yapiyorum ayni zamanda klomen ve catlatma deniyorum ama gecen ay yumurta catlamadi.Umudum yok...
Cnm ben onu yaz aylarinda yaptim bi ise yaramadi bende...canım incir kürü yapsana içine havuçta atınca çatlatıyormuş araştır bi bence
daha bugün dinledim ibrahim saraçoğlunu incir kürü çatlamayan ve gelişmeyen yumurtalar için birebir diyor canım 25gün yaptınmı arada 7 gün dinleniip tekrar 25 gün yapacakmışsın bence tekrar dene işe yaramadı deme önce inanman gerek iyi geleceğineCnm ben onu yaz aylarinda yaptim bi ise yaramadi bende...
kaç cm canımçikolata kıstım dolayısıyla tup bebege baslıycam bende nısanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?