- 18 Ocak 2015
- 203
- 53
- 13
- 40
- Konu Sahibi isim_misim_yok
-
sizinki kaç cm
canım senin daha küçükmüş benim sağda 5 solda 3 cm şimdi dahada büyümüştür 2 ay önceki boyutları bunlar nisanda bende doktora gideceğim ama özelemi gitsem devlet hastanesinemi gitsem bilemedim eşimede tahlil yaptırmak istiyoruz siz nasıl yaptınızsizinki kaç cm
ben bebeğim olmuyor diye doktora gittiğimde alttan muayene ile öğrendim canım sadece adet sancım çok olurdu okadarArkadaslr kisttten dolayi sikayetinz varmiydi tesadufen mi ogrendnz kisti
benım sag tarafımda asırı sancım olmuştu doktora gıttıgımde muayene ettı ogrendımArkadaslr kisttten dolayi sikayetinz varmiydi tesadufen mi ogrendnz kisti
3cm se tup bebek onerıyor doktorlar sıze nasıl tedavı önerdilerr?Hsg çekildim bugün kızlar . Bende de bu kistten var 3 cm .. kanamam var biraz
Normal deneyin dediler. Hsg den sonra 6 ay dene dediler. Olmazsa bakarız dediler tüp en son nokta dedi ama .3 cm çok mu buyuk3cm se tup bebek onerıyor doktorlar sıze nasıl tedavı önerdilerr?
canım nasıl çekiliyor bu hsg bende çektirmek istiyorum nerede çektirdin özeldemi devlettemiHsg çekildim bugün kızlar . Bende de bu kistten var 3 cm .. kanamam var biraz
Canim özelde çektirdim anestezili. Anestezi de öyle korkulacak bişey yok 10 dk uyuyosun. Tıp Fak. Çekiliyor ama çok aciiyormus. Benim canım da çok tatli 450 lira verdim .canım nasıl çekiliyor bu hsg bende çektirmek istiyorum nerede çektirdin özeldemi devlettemi
pahalıymış ya benim canım tatlı değildir napıyım ben devlete giderim senden doktormu istedi yoksa kendin gidip çektirebiliyormusunCanim özelde çektirdim anestezili. Anestezi de öyle korkulacak bişey yok 10 dk uyuyosun. Tıp Fak. Çekiliyor ama çok aciiyormus. Benim canım da çok tatli 450 lira verdim .
Doktor istedi canım ... kısa sürüyormus ama ben dayanamam bi de pozisyon itibariyle o anı görmek istemedim hala alışamadım da ben muayeneyepahalıymış ya benim canım tatlı değildir napıyım ben devlete giderim senden doktormu istedi yoksa kendin gidip çektirebiliyormusun
anladım canım inşşlh hemen hamiş olursunDoktor istedi canım ... kısa sürüyormus ama ben dayanamam bi de pozisyon itibariyle o anı görmek istemedim hala alışamadım da ben muayeneye
Normal deneyin dediler. Hsg den sonra 6 ay dene dediler. Olmazsa bakarız dediler tüp en son nokta dedi ama .3 cm çok mu buyuk
pahalıymış ya benim canım tatlı değildir napıyım ben devlete giderim senden doktormu istedi yoksa kendin gidip çektirebiliyormusun
dayanacağım canım gittiğimde doktor isterse devlet hastanesinde yaptıracağım ücreti çok fazla gerçektenBen devlette yaptirdim hsg.rahim filmine benziyo ama daha az aciycak dediler evet zordu ama dayandm anstezi yaptirmadm zaten gerek yok dedi doktor adet sancisinin siddetli old dusun iceriye sivi veriyo sonucta ama bunun icin okadar para verme bence bak bi xocuk icin ne paralar dokuyorz cok zor deil sadece bikac dakika dayanirsin.korkma
Canim benim bi ark. 5 cm var sıgan suyu içti 4 ay kisti küçülmedi ama hamile inş. Darısı başımızaValla bende kucuk diye cok onemsemedm ama bana ameliyattan sonra denemeye gerek yok cok dusuk bir ihtimal normal yolla hamile kalman dediler olursada dis gebelik olur hemen tup bebege baslayin dediler.simdi vucudum tekrar urettigi icin tup bebek icinde baslamadilar.dun gittim dokora regli olunca ilac baslanicak diye beklerken biops yapilacak 13 nisanda gel dediler. Cok moralim bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?