- 9 Ocak 2013
- 448
- 57
- 123
- Konu Sahibi arkasiyarin
-
çikolata kisti olup klamen kullanan bi tek ben miyim, hiç kimse bişey yazmıyo amaaaa
canım öncelikle geçmiş olsun bende aynı derttenm ben 4klomn 4 çatlatma iğnesi kullandım büyüme yoktu inş.ta olmaz ilk duyduğumda kistim 18mmdi şimdi 2cmlik inş.sende klomn işe yaraarr
canım öncelikle geçmiş olsun bende aynı derttenm ben 4klomn 4 çatlatma iğnesi kullandım büyüme yoktu inş.ta olmaz ilk duyduğumda kistim 18mmdi şimdi 2cmlik inş.sende klomn işe yaraarr
merhaba bende aynı durumdayım doktor bu ay ilk kez klomen verdi adetin 5. günü başladım yumurtalar oluştu çatlatma iğnesi oldum yumurtam çatlamış 36 saat sonra ilişki önerdi doktorum ve 12 gün sonra gel kanda gebelik testi yapıcaz dedi. bu arada estrofem ve progestan verdi bir yandan onları içiyorum sabah akşam
ben daha yeni kullanıyrm 2 gün daha kullanıp 25inde doktora gidicem umarım işe yarar. bakalım inşallah sen iyi sonuçlar alırsın kaç günün kaldı. bu arada senin kistin kaç cm
inşallah sendede işe yarar canım. benim kist sağdaki 4.5 mm soldaki 3 mm civarı. inşallah hepimiz iyi sonuç alır da burada paylaşırız ben ilginç şekilde çok umutluyum bir yandan da korkuyorum olmayacak da üzülücem diye beklemek çok kötü arkadaşım. geçtiğimiz cuma gittim yumurta çatlamış ilişki oldumu diye sordu evet dedim tamam şimdi 12 gün bekleyeceğiz hayırlısı dedi doktor bu gün itibariyle de 8 gün kaldı :) rabbim yüzümüze bakar da bebeklerimize kavuşuruz inşallah. bu arada topiklere yazdığım hiçbir yazıya karşılık bulamadım ilk kez sen cevap verdin ayrıca teşekkür ederim en azından tedavilerimizi karşılaştırır dert ortağı oluruz...
amin canım inşallah tutmuştur gerçi nerdeyse hiçbir belirti hissetmiyorum. Yalnızca dün gece geç saatlerde acayip bir mide bulantısıyla uyandım bir süre uyuyamadim. Inşallah iyiye işarettir. Ben kendim gibi olan ve bebek isteyen herkese dua ediyorum inşallah sende burda iyi haberler verirsin önemli günlerin sakin kaçırma değerlendirya evet neden insanlar cevap vermiyo bende anlamıyrm, bir bilgim varsa ben yazarım insanların bu forumda ki amacı da bu olmalı zaten. neyse sen içini rahat tut inşallah tutmuşturda hayırlı haberini alırız bize de umut olursun inşallah.hepimiz aynı üzüntüleri bekleyişleri yaşıyoruz ne kadar acı ki olmadığında yıkılıyrz bir haftaya toparlanıp devam ediyoruz artık benim hep böyle 1 ayın 1 haftası hep kayıp üzüntü malesef. bende pazrtesi gidicm yumurta çatlamış mı diye bakılacak artık gerisi Allaha kalıyo herşey onun takdirinde.
amin canım inşallah tutmuştur gerçi nerdeyse hiçbir belirti hissetmiyorum. Yalnızca dün gece geç saatlerde acayip bir mide bulantısıyla uyandım bir süre uyuyamadim. Inşallah iyiye işarettir. Ben kendim gibi olan ve bebek isteyen herkese dua ediyorum inşallah sende burda iyi haberler verirsin önemli günlerin sakin kaçırma değerlendir.[/QUO
evet inşallah Allah isteyn herkese tez zamanda nasip etsin. gelişmeleri yaz bekliyorum :)
öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim.sonunda :) yazdıkların baya rahatlattı beni umarım benimde büyümez açıkçası düşünmek istemiyorum ama korkuyorumda. bakalım artık 1 hafta kadar sonra görücm. bu arada sen ne yaptın bundan sonraki aşama ne ayrıca senin kistin küçükmüşte soğan kürünü denedin mi tavsiye ederim.
amin canım inşallah tutmuştur gerçi nerdeyse hiçbir belirti hissetmiyorum. Yalnızca dün gece geç saatlerde acayip bir mide bulantısıyla uyandım bir süre uyuyamadim. Inşallah iyiye işarettir. Ben kendim gibi olan ve bebek isteyen herkese dua ediyorum inşallah sende burda iyi haberler verirsin önemli günlerin sakin kaçırma değerlendir.
ya evet neden insanlar cevap vermiyo bende anlamıyrm, bir bilgim varsa ben yazarım insanların bu forumda ki amacı da bu olmalı zaten. neyse sen içini rahat tut inşallah tutmuşturda hayırlı haberini alırız bize de umut olursun inşallah.hepimiz aynı üzüntüleri bekleyişleri yaşıyoruz ne kadar acı ki olmadığında yıkılıyrz bir haftaya toparlanıp devam ediyoruz artık benim hep böyle 1 ayın 1 haftası hep kayıp üzüntü malesef. bende pazrtesi gidicm yumurta çatlamış mı diye bakılacak artık gerisi Allaha kalıyo herşey onun takdirinde.
inşallah sendede işe yarar canım. benim kist sağdaki 4.5 mm soldaki 3 mm civarı. inşallah hepimiz iyi sonuç alır da burada paylaşırız ben ilginç şekilde çok umutluyum bir yandan da korkuyorum olmayacak da üzülücem diye beklemek çok kötü arkadaşım. geçtiğimiz cuma gittim yumurta çatlamış ilişki oldumu diye sordu evet dedim tamam şimdi 12 gün bekleyeceğiz hayırlısı dedi doktor bu gün itibariyle de 8 gün kaldı :) rabbim yüzümüze bakar da bebeklerimize kavuşuruz inşallah. bu arada topiklere yazdığım hiçbir yazıya karşılık bulamadım ilk kez sen cevap verdin ayrıca teşekkür ederim en azından tedavilerimizi karşılaştırır dert ortağı oluruz...
kızlar vala bende bazen cevap almıyorum haklısın konu sahibi arkadaşımız haklısın başlığın güzel bu kistle başı belada olan hekes bilgi amaçlı yazabilirler kızlar dr.sizede tüp bebek diyomu birde sanırım ikinizinde ilk denemsi klomenle inş.tutunur bebişleriniz benim 2cm ama çektiriyo bana soğan kürüde yaptım geçmedi sizde yaptınızmı
evet ne yazıkki benim de bu kistten var. Iğneyi 13 şubat çarşamba oldum cuma günü tekrar gittim çatlamış dedi 12 sonra gel dedi doktorun. Kızlar umudumuzu hiç yitirmeylim Allah sevdiği kuluna derdi verirmiş bir sınavdan geçiyoruz. Unutmayalım firavunun burnu bile kanamamis hayatı boyunca. Demekki biz Allahın sevdiği kullariyiz. Suan yağmur yağıyor yağmurların yüzü suyu hürmetine rabbim bizim de kucağımızi ve cümle bebek isteyen kullarinin yakarışlarını duysun amin.tatlım senindemi bu kistin var canım kaçıncı günün iğneden sonraki
evet ne yazıkki benim de bu kistten var. Iğneyi 13 şubat çarşamba oldum cuma günü tekrar gittim çatlamış dedi 12 sonra gel dedi doktorun. Kızlar umudumuzu hiç yitirmeylim Allah sevdiği kuluna derdi verirmiş bir sınavdan geçiyoruz. Unutmayalım firavunun burnu bile kanamamis hayatı boyunca. Demekki biz Allahın sevdiği kullariyiz. Suan yağmur yağıyor yağmurların yüzü suyu hürmetine rabbim bizim de kucağımızi ve cümle bebek isteyen kullarinin yakarışlarını duysun amin.
ben klomeni ilk kez kullandım adetin 2. günü başladım ve dün bitti pazartesitekrar gidicem son haline bakılacak gerek görürse iğne yapılacak. bakalım inş. hayırlı sonuçlar alırız hepimiz. ya benim doktorum yumurta takibi sonra aşılama sonra tüp bebek dedi
hepsini de birkaç kez yapacak heralde tam bilemiyorm kaç kere ama. sanırım direkt tüp bebeğe geçilemiyo devlet hastanesinde senin bilgin var mı bu konuda? ben soğan kürünü kullandım evet 3 kez kullandım ve 44*55 ten 30*35 e küçüldü benim biraz büyüktü malesef iyi senin küçükmüş inşallah geçer istersen soğanı tekrar dene.
aminnn canım ya haklısın bu tedavi süreçleri çok zor birde kiste bağlıolar olmamasını rabbim isterse olur ben kistede inanmıyorum inş.bebeğin tutunur
devlet hastanesindeysen sanırım üçer kez denedikten sonra tüp bebeğe geçiliyo ben özele gidiyorum dr.ikinci tedavimde bile hiç uğraşmayalm tüp bebek dedi ben istemedim geçende dedi zaman kaybı olmasın uğraşma bu engel diye bende soğan kürü fayda etmedi yinemi denesem bu sefer adetimn 7.günü başlım bari klomeni bende kulanıyorum şimdi p.tesi benimde kontrolum var
soğan kürünü bi kere daha kullanmanı tavsiye ederim ben adetten 7 gün sonra başlamıştım öyle yazıyodu sitede inşallah bu sefer işe yarar. ya özele gideyim mi burda bu tedaviyle devam mı edeyim bilmiyorum açıkçası. aslında bazen direkt tüp bebek daha mantıklı mı diye düşünüyorum ama onda da tutmama ihtimali varmış bir kaç kez denemek gerekebiliyormuş bu da her defasında yüksek meblağlar demek.Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin bu ay olur bu yıpratıcı süreçten kurtuluruz. akrabalarımdan haberler alıyrm erken yaşta evleniyorlar hemen çocukları oluyo sonra ikincileri duyuyorum artık iyice üzülmeye başladım. 1 buçuk sene kendimiz çocuk istemedik bi sorumluluk vs. getirir diye düşündük biz isteyince de kist çıktı biz onu bunu düşünürken millet çatır çatır maşallah. pofffffffffffffffffffff yine sinir oldum. artık pazartesi haberleşiriz sonuçları. sen tüp bebek neden düşünmüyosun yaş kaç senin bi de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?