- Konu Sahibi arkasiyarin
-
ya evet neden insanlar cevap vermiyo bende anlamıyrm, bir bilgim varsa ben yazarım insanların bu forumda ki amacı da bu olmalı zaten. neyse sen içini rahat tut inşallah tutmuşturda hayırlı haberini alırız bize de umut olursun inşallah.hepimiz aynı üzüntüleri bekleyişleri yaşıyoruz ne kadar acı ki olmadığında yıkılıyrz bir haftaya toparlanıp devam ediyoruz artık benim hep böyle 1 ayın 1 haftası hep kayıp üzüntü malesef. bende pazrtesi gidicm yumurta çatlamış mı diye bakılacak artık gerisi Allaha kalıyo herşey onun takdirinde.
17 yasındaym yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyodum ama bırakır bırakmaz hersey eski haline dönüyo. doktorumu değiştim o da bırak sen o hapları dedi ve serephone yani klomen verdi. adetin 5. günü basladım ve diğer ay adetin 1,2 veya 3. günü gel dedi. kızlar bende hap kullanmayınca cok sivilce oluyo ya. şimdi bu nasıl bi tedavi uygulayacak anlamadım. bu ilaç geçirir mi bu derdi ya bilgi verirseniz
ben çıkolata kıstı amelıyatı oldum arkadaşlar 4 hafta once. kontrole gıttım çok şukur kı kıst daha çıkmamış garıpdımı.amelıyat oldumya hemn tekrar ettıgını duydumya oyuzden sutten agzım yandı bıkere her ay kontrole gıtcem.buyuk ALLAH ıma şukurler olsunkı henuz gerı donmemış kıst.ca 125 ılkkez normal çıktı 21.aman maşALLAH dıyeyım:))
doktora klomenı sordum benım gıbı durumlarda kıstı tekrar çıkarabılır dıye.klomenı onermıyoruz dedı.aslında ben genede denerdım ama bana amelıyatımı yapan prof tuplerın kapalı oldugunu ve açılmadıgını soyledı.
bı garıplılkde şu.hsgde açıkdı ama kıst aldırmak ıçın amelıyat oldum kapalı çıktı.hemde ıkısıde( yanı klomenı kullansam nolcak.dr açık açık dedı normal le zor tupegıt sen dıye.acab ben hsgden sonra 6 ay fılan bekledım amelıyat olmadım.acaba beklemeyıp amelıyatı olsaydım olurmuydu bılemıyorum.halada koku var o kıst gerı gelcek dye
kıst neysede tup bebek olurmukı.hem sag hem soldan kıst çıktı benım.bırı 7 cm dı.
tupler ıçın tavsıyenız varmı kızlar nedersınız
açıkçası pko hakkında bi bilgi veremem bende çikolata kisti var o konuda uzmanlaşıyorum :) ama klomeni yumurtlama düzenini oluşturmak ve adetin ona bağlı olarak düzelmesi için kullanıyor olabilir. ama dediğim gibi tam bilgim yok ama pkolular için adet düzenleme için ibrahim saraçoğlunun sitesinde soğan kürü var ona bi bakmanı tavsiye ederim. pko lu olup faydasını çok gören var yorumlarda var oradan bakabilirsin. geçmiş olsun. sivilcelere bişey diyemeyeceğim ben 29 yaşındayım ve hala adetten önce sivilcelerim çıkıyo malesef
tşkr ederm canm adetten önce normal olarak çıkıyo zatende benimki sürekli çıkıyo :-(
kızlar dayanamayıp bugün idrar testi yaptım ama tek çizgi ve tam ortada çıktı bu ne demek şimdi bilen var mı? test bozuk anladığım kadarıyla. çarşamba günü kanda bakılacak inşallah hamileyimdir.
canı m vala aynen bende yaşadıklarını yaşadım çevremde tanıdık tanımadık benden sonra evlenenlerin çocuğu oldu bi ben kaldım 26 yaşındayım özel daha ilgili gittiğim hastaneyi yazayım istersen tüp bebeği dr.hep istiyo maddi açıdan yapamıyorum ben birde dediğin gibi ilk tutmuyomuş diye tereddütlüyüm acaba kistte engelmi tüp bebekte olmamasına klomen kullandım bu ay hiç umut yok isterse 10yumurtam olsun olmuyo işte rabbim istemiyo daha
İyi yine sen 26 mışsın :) ben 29 um 2 senelik evliyim hemen istemedik hadi olsun madem deyincedemalesef kist çıktı. ben bursadayım sen hangi şehirdensin doktor tavsiye edbilirim demişsin. ben de özele gidecektim ama rapor vs. almadığında aşılama, tüp bebek vs. çok maliyetli oluyomuş devlet karşılamıyomuş. o yüzden devlette başladım doktorumda ilgili sağolsun. eğer sonuç alamazsam aşılama veya tüp bebek için maliyeti düşer. inşallah gerek kalmaz da.
Ben bugün doktora gittim çatlatma iğnesi de yaptırdım.3 gün peşpeşe ilişki önerdi. ama araştırmalarıma göre iğneden 36 saat sonra yumurta çatlar deniliyo. sen naptın doktor sana ne önermişti. bu konuda bilgilerini paylaşır mısın.
Bu arada kistimde bi büyüme olmamış çok şükür.
iğnen hayırlı olsun canımmm demekki yumurtan çatlamak üzeredr dr.banada iğne yaptığım gün ve ertesigün ilişki ve birgün ara sonraki gün ilişki der senin tam yumurtlama günündr yada1 gün geçmiştr dimiii çok şükür aman büyümesinde canım bende istanbuldayım
teşekkür ederim arkadaşım :) işte iğne olduğu günden başlayarak 3 gün ilişki dedi :) işte ev ödevlerimiz bitti şuan :) artık beklemeye geçtik Allah sabırlar versin hepimize. sen ne aşamadasın klomene devam mı?
evet canım devam bende bir iki güne iğnemi yaparrım artık gerçi arık klomn şeker gibi geliyo bana kız inş.tutturursun
hadi inşallah ne diyeyim hepimize nasip olsun biran evvel. bu arada bu çatlatma iğnesi dolayısıyla hcg salgılanıyomuş o sebeple hamilelik belirtisi sanılıyomuş ve test yapılınca pozitif çıkabiliyomuş. gerçek değerler ne zaman öğrenilir iğneden sonra. yani iğnenin etkisi ne zaman geçiyo acaba?
vala canım çift çizgiyi görmek için 8.günmü 9.günmü ne test tutmuştum çıkmamıştı bende vucudum atmış demek kişiye göre değişir diyim ama 12.13.14.15.gündede testee çıkn var kaçıncı günündü
ya daha benim 6. günüm daha erken tabi ki de ama merak ettim işte adet günü gelmeden test yapmak doğrumu olur diye. doktor 11inde çağırdı beni ben de bi 10unda test yaparım artık bakalım hayırlısı. acaba daha önce mi yapsam sen gibi en azından tutmadıysa erkenden kendimi toparlamaya çalışırım.
yok kız azıcık beekle 12.günü yap bende bugün yapacam iğnemi ben çift çizgiyi görmek için yapmıştım hcg hormonu yanlış gösteriyo ya ondan yapmıştım tabi yine yalanda olsa göstermemişti 6 gün daha bekle sonrada yap bi tane test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?