Çikolata kisti olup klomen kullananlar etkileri ve sonuçları

geçen kendim yapmıştım kaçmıştı birazı bu sefer hast.yaptırdm dr.sabah 10da yap dedi nöbetç ecz.arayışına girdik ancak 12:30yapabildim eee varmı bi değişiklik sende kaçıncı denemendi

geçen kendim yapmıştım kaçmıştı birazı bu sefer hast.yaptırdm dr.sabah 10da yap dedi nöbetç ecz.arayışına girdik ancak 12:30yapabildim eee varmı bi değişiklik sende kaçıncı denemendi

ooo iyi cesaret tebrik ederim ben yapamam :). ya bu şu saatte yaptır kısmı çok mu önemli acaba banada 12 gibi yaptır dedi ama ben 14:30 da yaptırabilmiştim. işte inşallah sorun olmaz eczanede yoktu dışardan getirttim. bir de iş yerindeydim eczanede yok etrafta fazla mecburen böyle oldu. benim ilk klomen ve ilk iğnemdi bakalım hayırlısı. işte iğneden dolayı akıntı var baya ve yumurtlama gününden beri göğüs uçlarım çok ağrıyo hcg salgıladığından oluyor diye düşünüyrm. zaten umutlanmamayı öğrendik malesef. bir de sana ilişki için saat önerdi mi doktorun.

incecik ucu var ondan birsey çıkmaz ilkse inş.tuturursun kız ilki çok heyecanlı oluyor ben ilk yaptığımda kesin hamileyim demiştm ama malesef canım eskidende göğüs uçlarn adetten önce ağırırmıydı 2gün ilişki 1gün ara verip tekrar ilişki demişti sana ne demişti

tabi ki istiyrm ama yine de olmazsa diye heveslenmemeye çalışıyrm. sadece yumurtlama günlerimde ağrırdı 2-3 gün sonra biterdi ama bu sefer 7 gündür ağrıyo şiddeti biraz azaldı ama ağrı hala var ve baya sert ucları. bana iğne olduğun günden başlayarak 3 gün ilişki dedi bakalım hayırlısı artık hepimize sanada başarılar :)

kızlar merhaba ben bugün progesteron testi yaptırdım sonuç 40 tan büyük ilk test yaptırdığımda 6,43 çıkmıştı. bu klomenin etkisi midir? öyleyse çok işe yaramış değil mi? bu sonuç nasıl daha yorumlatamadım doktora bilen varsa cevaplayabilir mi?

Basite indirgeyerek anlatmaya çalıştığımızda bu testi, adetinizin 1. günü sizden kan alınıyor. Yani bu test kandan yapılıyor sevgili anne adayları. İlk kan alındıktan sonra birinci gün dahil olmak üzere ( birinci gün test yapıldıktan sonra ) sizden 21 22 23. günlerde tekrar bu testi yaptırmanız istenilecektir.

Bunun amacı değerlere bakılarak rahimde yumurtlama olup olmadığına bakılması durumudur. Sizlerde yaptırdığınız progesteron hormon testi değerlerini bizlere göndererek yorumlamamızı isteyebilirsiniz.

Normalde progesteron Değerleri; +10 ve üzeri olduğunda yumurtlamanın olduğu 6 7 gibi değerlerde de yumurtlamanın gerçekleştiği anlamını taşımaktadır.
sanırım yumurtlaman olmuş bu yazıya göre..

teşekkür ederim arkadaşım ilk testte 6.43 çıkınca bir doktor yumurtlama olmuş dedi bir başkası olmamış dedi demek ki olduysada kaliteli olmamış diyebiriz belkide. 2yumurtam oluşmuştu değer oyüzdende yüksek olabilir mi acaba. yinede yumurtlamanin bu değerde olmasına bile çok sevindim. tabi progesteron tek ölçüt değil umarım bu ay olur hepimiziiiin. :)

canım ben hiç anlamam hiç yaptırmadımda iyikide anlamıyorum insan hiç bilmese daha iyi çoğu şeyi biliyoruzda ne oluyor

canım ben hiç anlamam hiç yaptırmadımda iyikide anlamıyorum insan hiç bilmese daha iyi çoğu şeyi biliyoruzda ne oluyor

gerçekten bilmemek bazen daha iyi ama hayat bizi bir nevi doktor kadar bilgili yaptı:) arkadaşlar dalga geçiyo sende jinekoloji uzmanı oldun diye. doktorum çatlatma iğnesinin işe yarayıp yaramadığını görmek için istemişti şükür ki yaramış. inşallah bundan sonrası hayırlı olur. sen iğneden sonra direkt adet tarihinde mi gideceksin b-hcg için çağırdı mı?

bugüne kadar tek bi kez kandan baktırdık oda adetim 15gün gecikmşti doğum kontrol hapı kullanmıştım diye dr.belki gebelk vadr demişti onun dışında ne ben giderim nede dr.söyler zaten çok sakinn bi insan varsa bir şekil çıkar zaten ben birde kandan baktırmaya alıştrmk istemiyorm kendimi seninki çağırıyomo

evet benim doktor hem yumurtanın çatlama durumuna hem de adet gününde b-hcg testi için çağırdı bakalım pazartesi dananın kuyruğu kopacak. İnşallah bu son bekleyişim olur bekleyen herkesinde.

büyük ihtimal çatladığı ve yumurta sayısı fazla olduğu için yüksek çıkmış. hadi bakalım inşallah güzel sonuç alacaksın. inşallah bu ay olur bizim ve isteyen herkesin amin...

büyük ihtimal çatladığı ve yumurta sayısı fazla olduğu için yüksek çıkmış. hadi bakalım inşallah güzel sonuç alacaksın. inşallah bu ay olur bizim ve isteyen herkesin amin...

amin canım inşallah. bu arada senin ilk iğnenden sonra göğüs uçlarında ağrı oldu mu? benim normalde yumurtlama günlerinde olurdu 2-3 gün sürer geçerdi şimdi 10 gündür ağrıyo iğne mi yapıyo sen de ne etkileri oldu?

hayır göğüs uçlarımda herhangi bir ağrı olmadı hala da bi ağrı yok. sadece kasıklarımda ağrılar oluyor bugün doktora gittim en büyüğü 13 mm yumurta oluşmuş. 75 ünite yapıyodum iğneyi doktor 120 ye çıkardı cumartesi tekrar gidicem. güğüs uçlarının acıması hamilelik belirtisi deniyor ama ben klomen kullandığımda de herhangi bi acıma filan olmamıştı...

hadi bakalım hayırlısı olsun senin içinde inşallah büyürler yeterince valla bilmiyrm belirti değil heralde çünkü yumurtlama gününde başladı ve geçmedi neyse pazartesi belli olacak zaten az kaldı :)

hayırlısı olsun canım merakla bekliyorum inşallah güzel sonuç alacaksın :)

hayırlısı olsun canım merakla bekliyorum inşallah güzel sonuç alacaksın :)

malesef arkadaşım benimde yine olmadı 2gündür sabahları belim karnım ağrıyo adet belirtilerim başladı ve kesin emin olmak için test yaptım malesef yineeeee negatif çok sıkıldım ben artık ama yaaaaa offffffff ne olacak bunun sonu bilmiyrm. sende durum ne? tekrar klomen kullandın mı?

anca fırsat bulabildim ama yazını okuyunca sana kızmadım değil pes etmek yok yola devam hem dur bakalım bi adetin gelsin...doktora tekrar gittin mi nasıl bir tedavi uygulayacak yine klomen mi? bana gonal-f vermişti yumurtalar büyüdü dün çatlatmayı vurdum yarın aşılamam var dualarını bekliyorum. sende üzülme sonuç negatifse bile bu ay tekrar denersin sakın vaz geçme. seni anlıyorum hem de çok iyi insan negatifi görünce bağıra bağıra ağlamak istiyo ha ağlama demiyorum ağla boşalt içini ama sonra devam et. birgün bizde çift çizgileri göreceğiz Allahın izniyle...

vallahi evet bende aynen kendime kızıyorum ama engel olamıyrm 1 günüm mutlaka ağlamakla geçiyr. ama dediğin gibi sonradan tekrar umutlar başlıyo. adet oldum malesef 2. günüm bugün doktora gittim o da üzüldü değerlerin çok güzeldi tüm yumurtalarında çatlamış dedi ama bi yerden sonra Allaha kalıyo dedi yapacak bişey yok dedi. bu ay bir kere daha deneyelim klomenle o da olmazsa diğer ay aşılama yapalım dedi. bu ay tek bir yumurtam göründü bakalım. kistimde çok az daha küçülmüş adetten sonra gittiğimde daha belli olur bıyutu. 29*33 olmuş. bakalım artık nasip Allah yardımcımız olsun. iğnende hayırlı olur inşallah. şu sıralar moralini yüksek tut eglenmene bak umarım başarılı olur. dualarım seninle.

aşılamamı oldum bu gün için okuldan izinliyim bol bol dinleniyorum biraz kasık ağrısı oldu ama ben çok stres yaptım. inşallah Allahın izniyle tutar bebeğim gelir. bak ne güzel söylemiş doktor biraz da nasip kısmet dua edelim bol bol. bu ay da dene bakalım inşallah arka arkaya güzel haberler duyarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…