- Konu Sahibi Jelybonsdf
-
Canim gecmis olsun benim eltimdedr cikolata kisti vardi ama normal yolla hamile kaldi hatta bir kac kere o kislerini aldirmisti allah sifa versin tup bebekle hamile kalan arkadasimizda cok
Canım bendede çikolata kisti vardı 5 cm dr banada tüp bebek dedi bir ay gecici menopoza soktu ve doğum kontrol verdi kullandım 2.ay sadece menopoziğnesi yapıldı ve daha sonra tüp bebeğe gectik bugun transferin 9.günü sabırsızlıkla bekliyorum bu sayede kisti 5cmden 2. Ye düştü
Sağol cnm inşallah tutmuştur karnımda kasıklarımda ağrı oluyor sadece baska da belirti yok inşallah. Tutar bebişim çikolata kistinden başka sıkıntım yoktu cnm 9aylık evliyim kendiliğğinden olsun istedik olmadı
Canım ALLAH yardımcın olsun inşallah bu sefer olur. Aslında dayanamadım dün ve bugun idrar testi yaptım ama negatif çıktı b beni korkuttu açıkcası dua etmekten baska bişi gelmiyo elimden 2tane çok kaliteli embriyo transfer edildi
selam kızlar bende de çikolata kisti var 2,5 cm tüp bebek için tedavi gerekmi kistim diye yazdım başka bi konuda baktım bu konu tamda benim sorumu sormuş
kızlar ben kıbrısta yapacam ama 2 kez gelip gitmk istemiyorum bir bilginiz vaermı tüp bebek için acaba benim kistim tedavi gerektirecekmi yardımcı olabilirmsiinz
Sağol cnm inşallah tutmuştur karnımda kasıklarımda ağrı oluyor sadece baska da belirti yok inşallah. Tutar bebişim çikolata kistinden başka sıkıntım yoktu cnm 9aylık evliyim kendiliğğinden olsun istedik olmadı
dr.hiç konuşamadım ki gidemedim bile kıbrısta düşünüyoruz canım doğum kontol hapını kaç kez kullandım küçültmedi yani bu kistler daha küçük sayılır tüp bebek tedaviisini etkilemez direk yapılamaz mı canım bide tüp bebekle ilgili pek birşey bilmiyorum sen nerde yapacanSende gel canım topiğe büyüyelim inş:)benimde 1 ay önce 2,5 di kistim.doğum kont hapı kullandıö o eritiyomuş kisti..dün kontrole gittim 1,4 inmiş...10 gün daha kullanıp tüpe başlcaz canım.doktorum sana bişi demedimi?
dr.hiç konuşamadım ki gidemedim bile kıbrısta düşünüyoruz canım doğum kontol hapını kaç kez kullandım küçültmedi yani bu kistler daha küçük sayılır tüp bebek tedaviisini etkilemez direk yapılamaz mı canım bide tüp bebekle ilgili pek birşey bilmiyorum sen nerde yapacan
istanbulda canım öyle gerekiyor kişisel ailevi bir sorun var diyelim buna türkiyede yapamıyorum donasyon falan değiil tüp bebek olacak haklısın demek oluyorki burda olsaydı dr.direk tüp bebek yaptırıyordu doğru düzgün tetkitlerimi istemeden drseçiminin ne kadar önemli olduğunu bir ay önce anladımCanım sen nerde yaşıyosunki kıbrısta yaptırcaksın???ben ankarada yaptırcam.küçük kist ama yinede benim doktorum küçültebildiği kadar küçültmeye calışıyo canım..doktoruma çok güveniyorum baştan savma yapmıyo..başka bi doktor kist küçük engel olmaz deyip tüp bebeğe başlayabilirdi ama benimki kisti en aza indirmeye calışıyo...ben bide 10 gün soğan suyu içicem onunda etkili olduğunu duydum
yani sana 5 cmlik kistlemi tüp bebek yapıldıCanım konyada eurofertilde yaptırdım drum dilek incesu canım 5 cm sol yumurtalığımda vardı ama sağdada ufak ufak vardı başka bi sorun yoksa normaldr olur aslında ama bu kist çabuk buyuyor bu yuzden drlar küçülmüşken tüp bebek yapalım diyorlar birazda şans bazıları doğumda öğreniyor kisti olduğunu
istanbulda canım öyle gerekiyor kişisel ailevi bir sorun var diyelim buna türkiyede yapamıyorum donasyon falan değiil tüp bebek olacak haklısın demek oluyorki burda olsaydı dr.direk tüp bebek yaptırıyordu doğru düzgün tetkitlerimi istemeden drseçiminin ne kadar önemli olduğunu bir ay önce anladım
canım benim 1 ay önceye kadrda 2cmlikti soğan suyu içtim dr.değişikliği yaptım 20 gün önce falan gittim 2,5cm olmuş soğan yaptı kesin
haklısın canım tedavi olmak gerekirTabiki canım doktorunu çok iyi seç.sonuçta az bi para vermiyoruz tüp bebeğe.valla bilemedimki canım soğanmı yaptı.deneyenler memnun bende bi deneyim demiştim.bu çikolata kistinin tek çözümü doğum yapmak aslında o yüzden bi an önce hamile kalmamız lazım:)ama sen dediğim gibi doktorunu iyi seç bu kisti küçültmeden tedaviye başlama
Cnm tesekkür ederim konyadayım eurofertilde yaptırdım sen nerdesinKan testini görmeden moralini bozman canım.idrara güven olmuyo biliyosun.sen yarın sabah git bi kan testi yaptır bende çok meral ettim inş banada umut olursun.nerde yaşıyosun hangi hastaneye gidiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?