- Konu Sahibi Jelybonsdf
-
Cnm tesekkür ederim konyadayım eurofertilde yaptırdım sen nerdesin
haklısın canım tedavi olmak gerekir
canım ya bir yıldır 2cmlikti soğan kürü yaptım yaptığım gibide 2,5cm yapmış bende ümitliydim küçük benim kistim gider diye ama yok büyüttü nasip kısmet işi çoğu insanınkini küçülmüş hamile bi kalmışlar sen yinede dene istersen
yani sana 5 cmlik kistlemi tüp bebek yapıldı
Hhayır cnm küçükler yok oldu en buyuğü 2cme düştü oyle yapıldı sol yumurtalığımda kist embriyoları sağa yerlestirdi işn faydası olur
Canım tesekkür ederim Rabbim hepimize uğraştırmadan bebişlerimizi versin inşallah benim sadece tüp bebek 3.750 ilaçlar 1.500 civarı git gel bayağı tuttuİnş canım sen hamileysen bende umutlanıcam inanaynı durumdayız çünkü.ne kadara yaptırdın canım tüp bebeği..bide yumurta toplamada anestezi aldınmı.ben anesteziden çok korkuyom (
Canım tesekkür ederim Rabbim hepimize uğraştırmadan bebişlerimizi versin inşallah benim sadece tüp bebek 3.750 ilaçlar 1.500 civarı git gel bayağı tuttu
Slm kıZlar benim 1,4 cmlik çikolata kistim var doğum kont hapı kullancam 10 gün sona tüp bebek için start vericez.benim durumumda olan varmı...yada çikolata kisti olup doğal yada tüple hamile kalan???
Merhaba canım. benimde çikolata kistim vardı yıllarca bu nedenle çocuğum olmadı. uzun bi tedaviden sonra kistler küçüldü ve tüp bebeğe geçtik şuanda hamileyimmm :))) Allahıma binlerce kez şükürler olsun.. Ayrıca bu 3. tüp bebek denememdi her seferinde kistlerden dolayı olmadı ben hala inanamıyorum hamile olduğuma.. Sende sakın umutsuzluğa kapılma sedefekrem,cim. Rabbim nasip etmişse olcaktır mutlaka
Meraba allah kucagına almayı nasip etsin:))ne kadardı kistin.benimki çok küçük inş ilkinde tutar.dondurulmuşlamı hamile kaldın canım?
benim 5 cmdi canım ama tedaviyle 2.li değerlere düştü eridiğini söyledi doktor. yok canım dondurulmuş değil fresh embriyo diyolar yani yeniden opu oldum yumurta toplandı felan. sen kaç yaşındasın kaçıncı denemen olcak?
Merhaba arkadaşlar size fikir vermesi açısından kendi hikayemi anlatayım. 30yaşındayım ve 5 yıldır kistlerimden haberdarım. Belki 10 değişik doktordan ameliyat olmam gerektiğini duydum ama bir Dr olmamamın daha makul olduğunu söyledi ve benim duymak istediğim bu olduğu için onu dinledim . ameliyat olmadım 4cm civarındaydı visanne soğan suyu vs 2 cm oldu anladım ki ameliyatla ancak kurtuluyorsunuz o da kısa bi süre, sonra tekrarlıyor. Aşılama filan da uğraşmak istemeden direk tüp bebek denedim ve ilk denememde hamileyim hem de ikizler. Tutunmaya engel olduğuna dair bi bilgi yok öncelikle bundan emin olun eğer doğal yoldan hamile kalmak için vaktiniz yoksa, iyi bir merkezde şansınızı deneyin.. Hepinize geçmiş olsun.
Canım öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.bende de 5 cm di ameliyat olmadım gecici menopozla ve doğum kontrol ile 2 ayda 2 cm oldu direk tüp bebeğe gectik bugun 11. Gün pazartesi test günüm inşallah bende senin gibi ikizlerimin yada tekizimin haberini alırım
İnşallah canım çok sağol idrar testi yaptınmı sen kacıncı gün belli oldu ben yaptım ama negatif çıktı umudum var halaİnşallah pozitifi görürsün, katlanarak arttığını da, kalp atışını da:) iyi haberlerini bekliyorum )
İnşallah canım çok sağol idrar testi yaptınmı sen kacıncı gün belli oldu ben yaptım ama negatif çıktı umudum var hala
Canım ben o idrar testine hiç güvenmediğim için yapmadım .. Bir çok arkadaşımız kanda pozitif aldığı halde idrarda göremedi.. Ama sanma ki sabırlıyım:) 7. Gün (transfer gününün ertesini ilk gün sayarak) kan testi yaptırdım direk. 111 çıktı ))
Merhaba arkadaşlar size fikir vermesi açısından kendi hikayemi anlatayım. 30yaşındayım ve 5 yıldır kistlerimden haberdarım. Belki 10 değişik doktordan ameliyat olmam gerektiğini duydum ama bir Dr olmamamın daha makul olduğunu söyledi ve benim duymak istediğim bu olduğu için onu dinledim . ameliyat olmadım 4cm civarındaydı visanne soğan suyu vs 2 cm oldu anladım ki ameliyatla ancak kurtuluyorsunuz o da kısa bi süre, sonra tekrarlıyor. Aşılama filan da uğraşmak istemeden direk tüp bebek denedim ve ilk denememde hamileyim hem de ikizler. Tutunmaya engel olduğuna dair bi bilgi yok öncelikle bundan emin olun eğer doğal yoldan hamile kalmak için vaktiniz yoksa, iyi bir merkezde şansınızı deneyin.. Hepinize geçmiş olsun.
Canım öncelikle hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.bende de 5 cm di ameliyat olmadım gecici menopozla ve doğum kontrol ile 2 ayda 2 cm oldu direk tüp bebeğe gectik bugun 11. Gün pazartesi test günüm inşallah bende senin gibi ikizlerimin yada tekizimin haberini alırım
Umudumuzsun dicay:))inş biZlerde ilk seferde hamilelik haberini alırız.öle olursa inanamam gibi geliyo bana.çünkü bana hamile kalmak hayal gibi(sanki hiç olmayacak gibi hissediyorum kendimi.
Günaydın, öncelikle " hiç olmayacak gibi" hissiyle kendini boğma, strese sokma. Kurtuluş bu histen..olmasa ne yapacaksın? 10 kere 20 kere denemeyecek misin? Yani kararlısın ve Allah izin verirse çocuk sahibi olacaksın, neler neler var, ne sorunlarla çocuk sahibi olunurken , sebepsiz infertilite yüzünden çocuk sahibi olamayan var.. Yani bu iş senden bağımsız canım.. Nerede tedavi olacağınçok önemli yalnız .. Insallah en kısa zamanda mucizen seni bulur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?