Doktorunuz hangisini tavsiye ediyorMerhabalar. 2 senedir çocuğumuz olmadı. Çektirdiğim MR sonucu miyom ve çikolata kisti olduğu anlaşıldı. Şimdi 2 görüş var. YAŞ 32 ilk görüş laparoskopi olup bunları temizlemek. 2. Görüş ise milyonun yeri tüp bebeği engelleyecek yerde olmadığından direk tüp bebek denemek. Böyle bir durumla karşılaşan oldumı? Siz nasıl bir yol izlediniz?
Bence şöyle yapın o iki doktorun hastaları varsa çevrenizde memnun kaldılarsa öyle yaptırın rabbim hayırlısını versin2 doktora gittim. Biri laparoskopi önerdi. Diğeri direk tüp bebek yapalım diyor. Tabi rahim filmi ile amh a bakıp
Malesef öyle bir durum yok arkadaşım. Bende burda vardır belki benimle aynı durumu yaşayan veya yaşamış arkadaş diye sordumBence şöyle yapın o iki doktorun hastaları varsa çevrenizde memnun kaldılarsa öyle yaptırın rabbim hayırlısını versin
Rabbim yardımcınız olsun belki birileri yazar tüp bebek tedavi bölümünü yazsanız olmaz mıMalesef öyle bir durum yok arkadaşım. Bende burda vardır belki benimle aynı durumu yaşayan veya yaşamış arkadaş diye sordum
Hayırlısı olsun arkadaşım. Benim amh değerim 1,41 çıktı. Şimdi rahim filmi çektirip tekrar Dr a gidicem. Ona göre bir tedaviye başlayacağızMerhaba oncelıkle gecmıs olsun.Bende cıkolata kıstı hastasıyım.Senın yasadıgın ıkıleme bende dustum.Doktorum aynı sekılde 2 secenek sundu cok arastırtım.Kendı doktorum harıcınde baska doktorlardan da tavsıye ıstedım.Amelıyattan once tup bebegı tavsıye ettıler.kendı doktorumda tabı aynı seyı soyledı.Yasım 29.bızde tup bebege karar verdık.o sırada amh sonucum anca cıkabıldı yumurtalık rezervım cok ıyı durumda hemde 10cm kıstle doktorda sasırdı.esımde de sıkıntı yok rapor cıkmadıgı ıcın 2 defa asılama deneyelım dedı.Amelıyat ne kadar ıyı gecerse gecsın ılla yumurtalıklarda hasar olusur hıc rıske atmaya gerek yok dedı.Bende doktorumu dınledım sımdı gun sayıyorum ılk asılamamı oldum cuma gunu test gunum :)
Cikolata kistim vardi 5.5 cm laporoskopi ile 3 yil once alindi. Operasyndan sonraki 6 ay gebelik olusmadi.erkek faktoru de var. 4 tup bebek olumsuz. Bu arada 3. Denemede miyom tespit edildi ama tup denendi. Kisiye gore degisir. Cikolata kistinin boyutu 3-4 cm den az olunca almiyorlar. Ama yumurta kalitesini olumsuz etkiliyormusMalesef öyle bir durum yok arkadaşım. Bende burda vardır belki benimle aynı durumu yaşayan veya yaşamış arkadaş diye sordum
Tupler tikalimiymis kisti alirken benimkilet acilmisti. Kist tikiyormus. Hangi ildesinKızlar rahim filmini çekindim. Hem tüplerinde sıkıntı var hemde polip çıktı. Hidrosalpenks varmış. Tüp bebek yapmamız için laparoskopi ve histereskopi yapılacakmış önce. Çok üzüntülüyüm. Dr arıyorum. Gittiğim Dr ile ilgili Detaylı bilgi bulamıyorum
istanbuldayımTupler tikalimiymis kisti alirken benimkilet acilmisti. Kist tikiyormus. Hangi ildesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?