Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım...merhabalar ben 27 yaşındayım 4,5 cm .çikolata kist'im var sağ yumurtalık arkasında ve 9 aydır bebek istiyoruz ama hamile kalamıyorum.doktorum ameliyat olman mantıklı diyor.birkaç yere gittim bazı doktorlar gebe kalabilirsin diyor ve 1 sene beklemem gerektiğini söylüyor.ne yapacağımı bilmiyorum.ameliyat olup da gebe kalan oldu mu aranızda.yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba canım..m 3.5cm kist ile hamile kaldım ilk ay klomen ile. Ama benim gecmisimde yine bir kist vakası ameliyatlar vs'ler var açtığım konu var hatta bu sebep yüzünden okuyabilirsin... adet olmamak gerekiyor çünkü her adet oldugunda kist biraz daha büyüyor. Klomen verip bir an önce senin hamile kalmana yardımcın olması lazım. Benim sağda kist vardı sol yumurtalık da yapışıktı ama benim doktorum bir daha asla ameliyat onermiyorum deyip klomen verdi Allaha şükür hemen hamile kaldımmerhabalar ben 27 yaşındayım 4,5 cm .çikolata kist'im var sağ yumurtalık arkasında ve 9 aydır bebek istiyoruz ama hamile kalamıyorum.doktorum ameliyat olman mantıklı diyor.birkaç yere gittim bazı doktorlar gebe kalabilirsin diyor ve 1 sene beklemem gerektiğini söylüyor.ne yapacağımı bilmiyorum.ameliyat olup da gebe kalan oldu mu aranızda.yardımcı olursanız sevinirim.
Tekrar merhaba, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Dr bana hiç klomen önermedi ya da başka bir şeyMerhaba canım..m 3.5cm kist ile hamile kaldım ilk ay klomen ile. Ama benim gecmisimde yine bir kist vakası ameliyatlar vs'ler var açtığım konu var hatta bu sebep yüzünden okuyabilirsin... adet olmamak gerekiyor çünkü her adet oldugunda kist biraz daha büyüyor. Klomen verip bir an önce senin hamile kalmana yardımcın olması lazım. Benim sağda kist vardı sol yumurtalık da yapışıktı ama benim doktorum bir daha asla ameliyat onermiyorum deyip klomen verdi Allaha şükür hemen hamile kaldım
Sağolasn can'ım. Doğal yolla hamile kal diye seni kendi haline mi bıraktı yani ?Tekrar merhaba, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... Dr bana hiç klomen önermedi ya da başka bir şey
Evet canım, bir kaç ay daha bekleyelimSağolasn can'ım. Doğal yolla hamile kal diye seni kendi haline mi bıraktı yani ?
Dalga mı geçiyor bu doktorlar anlamıyorum. Çikolata kisti her adet kanamasında biraz daha büyür çünkü kanla beslenir. Sırf para için yapılana bak !! Ben bu yüzden bir açık ameliyat geçirdim ilaç tedavileri gordum hatta yanlış teşhis sonucu beni 6 aylık kemoterapiye mahkum ettiler bir de bekardim beni o hale soktu profesor !!! Bende 10aylik evliyim canım tekrar etmiş midir diye gitmiştim doktora 3cm kist vardı hemen klomen verdi hamile kaldım ... lutfen başka doktora da gorun.. çikolata kisti dusunulen kadr masum bir hastalık değilEvet canım, bir kaç ay daha bekleyelim
Sonra aşılama deneriz dedi..
Herhangi bir ilaç vs vermedi...
Bu arada ben evleneli 9 ay oldu o nedenle mi böyle düşündü bilemedim
Canım merhaba, üzüldüm çok...Dalga mı geçiyor bu doktorlar anlamıyorum. Çikolata kisti her adet kanamasında biraz daha büyür çünkü kanla beslenir. Sırf para için yapılana bak !! Ben bu yüzden bir açık ameliyat geçirdim ilaç tedavileri gordum hatta yanlış teşhis sonucu beni 6 aylık kemoterapiye mahkum ettiler bir de bekardim beni o hale soktu profesor !!! Bende 10aylik evliyim canım tekrar etmiş midir diye gitmiştim doktora 3cm kist vardı hemen klomen verdi hamile kaldım ... lutfen başka doktora da gorun.. çikolata kisti dusunulen kadr masum bir hastalık değil
Ben kadın doğum doktoruna gittim canım.. eşim bebek isteyince, "once bi gidelim doktora kist vs gibi bisey var mı yok mu diye baktiralim" dedim gittigimde çıktı kistim.. adetten sonra klomen verdi o ay Allahın izniyle hamile kaldım. Hiç normal dene vs gibi bisey demedi çünkü çok zor bebek sahibi olmak kist ile.Canım merhaba, üzüldüm çok...
Dr lar hastalarını kobay gibi görüyor sanırım bazen.. Çok üzücü, yaşadıklarına da çok üzüldüm...
Bir daha hiç böyle şeyler yaşama inşallah
Göründüğüm 5. Dr du bu, daha önce Acıbadem, medipol, memorial gibi hastanelere gittim
En son Amerikan' a tavsiye üzerine gittim o de un söylediği buydu
Peki sen hangi dr a gitmiştin en son?
Haklısın canım, yardımların için teşekkür ederimBen kadın doğum doktoruna gittim canım.. eşim bebek isteyince, "once bi gidelim doktora kist vs gibi bisey var mı yok mu diye baktiralim" dedim gittigimde çıktı kistim.. adetten sonra klomen verdi o ay Allahın izniyle hamile kaldım. Hiç normal dene vs gibi bisey demedi çünkü çok zor bebek sahibi olmak kist ile.
Sağol çiçeğim Rabbim sana da nasip etsin ..Haklısın canım, yardımların için teşekkür ederim
Çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah
Sağlıkla da kıcağına alasın
Amin canımSağol çiçeğim Rabbim sana da nasip etsin ..
Visanne ilacını kullanınca eğer adet olmazsan geriler canım ama adet gorursen hiçbir faydası yok. Bekarken bende kullandım hiçbir faydasını görmedim tabii herkeste aynı olacak diye bisey yok ama adet olunduğu surece çok zor.. ayrıca neden o kist sende dusuk problemi çıkardı orayı tam anlayamadım hanı ne gibi bir riski var. 4.ayim bitecek az kaldı folikul ve çikolata kistim de nerdeyse eridi gitti sende neden öyle bisey oldu :/?Benim de çikolata kistim var bu kist hamilelik de rahat bırakmıyor ki insanı. Ben hamileyim düşük tehlikem var. Benim kistim 4 cmdi doktora gittim ameliyat edemem git hamile kalmaya çalış dedi çok şükür oldu ama aylardır tehlikeyle korkuyla yaşıyoruz. Her an kaybedecekmişim gibi. Bu kist için başka bir doktora daha gitmiştim o da bu boyut ilaçla eriyebilir dedi visanne diye bir ilaç vermişti çikolata kisti içinmiş. Ona başladım sonra hamile olduğumu öğrenince bıraktım. Bir deneyin derim doktorum birinde denedik sonuç aldık dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?