- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
İlacı kullanamadığım için şu an bir şey diyemiyorum canım sadece bir hafta kullandım doktor adet olmayabilirsin korkma demişti ben yine de test yapim nolur nolmaz diyerek öğrendim hamile olduğumu. Hemen bıraktım onu.Visanne ilacını kullanınca eğer adet olmazsan geriler canım ama adet gorursen hiçbir faydası yok. Bekarken bende kullandım hiçbir faydasını görmedim tabii herkeste aynı olacak diye bisey yok ama adet olunduğu surece çok zor.. ayrıca neden o kist sende dusuk problemi çıkardı orayı tam anlayamadım hanı ne gibi bir riski var. 4.ayim bitecek az kaldı folikul ve çikolata kistim de nerdeyse eridi gitti sende neden öyle bisey oldu :/?
Anladım canım .. bana da adet olmayacaksın öyle kuculecek demişti 1 ayda iki defa oldum az bisey de olmamıştı çok şükür geçti o kötü günler ... Su an hamile misin ?İlacı kullanamadığım için şu an bir şey diyemiyorum canım sadece bir hafta kullandım doktor adet olmayabilirsin korkma demişti ben yine de test yapim nolur nolmaz diyerek öğrendim hamile olduğumu. Hemen bıraktım onu.
Evet Canım şu an hamileyim 4. Aydayız. Ve kahverengi lekelenme oluyor yaklaşık 2 haftadır. Doktora gitmiştim geçen hafta rahimde kanama yok Bebek de sağlıklı dedi benim de aklıma kist geldi inşallah o yok oluyordur.Anladım canım .. bana da adet olmayacaksın öyle kuculecek demişti 1 ayda iki defa oldum az bisey de olmamıştı çok şükür geçti o kötü günler ... Su an hamile misin ?
Anladım canım, hayırlı gebelikler :)Evet Canım şu an hamileyim 4. Aydayız. Ve kahverengi lekelenme oluyor yaklaşık 2 haftadır. Doktora gitmiştim geçen hafta rahimde kanama yok Bebek de sağlıklı dedi benim de aklıma kist geldi inşallah o yok oluyordur.
Teşekkür ederim canım sana da yakın günlerimiz benim de doğum 4 aralık görünüyor erken gelmek istemezse :)Anladım canım, hayırlı gebelikler :)
Benimde 28 kasım olarak gorunuyor ultrasonda :)) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de :)) bir de doğum korkumu atabilsem uzerimden normal doğuma giricem ... 2 tane ameliyat geçirdim ama doğum bana ameliyattan daha urkutucu geliyorTeşekkür ederim canım sana da yakın günlerimiz benim de doğum 4 aralık görünüyor erken gelmek istemezse :)
Amin canımm inşallah sağ salim alırız bebişleri kucaklarımıza :) benim de ilk defa olacağı için hiç bir tecrübem yok ama inşallah sorunsuz bir normal doğum olursa düşünsene Canım bebeklerimizi hemen kucağımıza verecekler o ilk ağlama sesini duyacağız hem bizim sesimizi tanıdıklarını bile belki göreceğiz :))) bu duyguları yaşamak için değer bence o acılara katlanmaya :)Benimde 28 kasım olarak gorunuyor ultrasonda :)) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de :)) bir de doğum korkumu atabilsem uzerimden normal doğuma giricem ... 2 tane ameliyat geçirdim ama doğum bana ameliyattan daha urkutucu geliyor
Kız ben ağrı sızıdan korkmuyorum hiç tatlı değildir benim canım o konuda. Ya nasıl çıkarırım ya bana bisey olursa o yalnız kalırsa ya da ya bebise bisey olursa diye çok korkuyorum gerci sezaryen de büyük risk ama bilmiyorum sağ olsun bazı doğum yapmış arkadaşlar öyle anlattı ki doğumu 10yildir yenemiyorum. Rabbim inşallah gunu gelince korkmadan oraya gitmeyi nasip eder. Çok istiyorum normal doğum inşallah nasip olurAmin canımm inşallah sağ salim alırız bebişleri kucaklarımıza :) benim de ilk defa olacağı için hiç bir tecrübem yok ama inşallah sorunsuz bir normal doğum olursa düşünsene Canım bebeklerimizi hemen kucağımıza verecekler o ilk ağlama sesini duyacağız hem bizim sesimizi tanıdıklarını bile belki göreceğiz :))) bu duyguları yaşamak için değer bence o acılara katlanmaya :)
Anladım canımm ya onu Allahtan başka kimse bilemez ki canım normal doğumun riskleri var ama çok rahat doğuran da var şu ara 2 kişi biliyorum çok kolay doğurmuşlar :) hem doğum yaklaştıkça doktorlar sana bilgi verir canım ona göre kararını verirsin belki riskli olacak sezeryanla doğum yapacaz yeter ki hayırlısı olsun Rabbim evlatlarımızı bizsiz koymasın inşallah bizi de onlarsız..Kız ben ağrı sızıdan korkmuyorum hiç tatlı değildir benim canım o konuda. Ya nasıl çıkarırım ya bana bisey olursa o yalnız kalırsa ya da ya bebise bisey olursa diye çok korkuyorum gerci sezaryen de büyük risk ama bilmiyorum sağ olsun bazı doğum yapmış arkadaşlar öyle anlattı ki doğumu 10yildir yenemiyorum. Rabbim inşallah gunu gelince korkmadan oraya gitmeyi nasip eder. Çok istiyorum normal doğum inşallah nasip olur
Hem hamileliğin en güzel dönemlerindeyiz tadını çıkar canım böyle şeylerle stres yapma kendine vakti gelince hepsi gerçekleşecek nasılsa inşallah gönlüne göre olur her şey :)Kız ben ağrı sızıdan korkmuyorum hiç tatlı değildir benim canım o konuda. Ya nasıl çıkarırım ya bana bisey olursa o yalnız kalırsa ya da ya bebise bisey olursa diye çok korkuyorum gerci sezaryen de büyük risk ama bilmiyorum sağ olsun bazı doğum yapmış arkadaşlar öyle anlattı ki doğumu 10yildir yenemiyorum. Rabbim inşallah gunu gelince korkmadan oraya gitmeyi nasip eder. Çok istiyorum normal doğum inşallah nasip olur
İnşallah kuzum :))Hem hamileliğin en güzel dönemlerindeyiz tadını çıkar canım böyle şeylerle stres yapma kendine vakti gelince hepsi gerçekleşecek nasılsa inşallah gönlüne göre olur her şey :)
Eltimde var yazacaktımValla canm elimde var o kist bi kere ameliyat oldu 40 günü dolmadan tekrarladı tekrar ameliyat oldu.. Şimdi iki ayı doldu yine ameliyat diyorlar yenilemiş kendini onlarda çocuk istiyorlar tüp bebeğe başvuracaklarmş.. Allah şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?