çikolata kisti

İlacı kullanamadığım için şu an bir şey diyemiyorum canım sadece bir hafta kullandım doktor adet olmayabilirsin korkma demişti ben yine de test yapim nolur nolmaz diyerek öğrendim hamile olduğumu. Hemen bıraktım onu.

Anladım canım .. bana da adet olmayacaksın öyle kuculecek demişti 1 ayda iki defa oldum az bisey de olmamıştı çok şükür geçti o kötü günler ... Su an hamile misin ?

Anladım canım .. bana da adet olmayacaksın öyle kuculecek demişti 1 ayda iki defa oldum az bisey de olmamıştı çok şükür geçti o kötü günler ... Su an hamile misin ?
Evet Canım şu an hamileyim 4. Aydayız. Ve kahverengi lekelenme oluyor yaklaşık 2 haftadır. Doktora gitmiştim geçen hafta rahimde kanama yok Bebek de sağlıklı dedi benim de aklıma kist geldi inşallah o yok oluyordur.

arkadaşlar mrb bende 5cm çikolata kistiyli hamile kaldım daha önce kendiliğinden cok şükür hamilelikte zaten kayboldu adet görmediğim için ama ikinci evladıma hamile kalmak istediğimde tekrar oluşmuş 3,5 cm ve iki ayda 8 cm oldu inanamadım ben mecbur ameliyat oldum çünkü artık ağrılarım cok artmıştı ateşim falan yükselmeye başladı meğer hep iltihap oluşturmus ve malesef sol yumurtalığım alındı bu iltihaptan dolayı çünkü yumurtalığı sarmıs yani bu kist çok berbat bişey ertelemeyin ama tedavisine bakın yoksa ilerde çok büyük dertler açıyor insanın başına evet ameliyat olmak çok mantıklı değil allah hepimizin yardımcısı olsun

Anladım canım, hayırlı gebelikler :)

Teşekkür ederim canım sana da yakın günlerimiz benim de doğum 4 aralık görünüyor erken gelmek istemezse :)
Benimde 28 kasım olarak gorunuyor ultrasonda :)) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin de :)) bir de doğum korkumu atabilsem uzerimden normal doğuma giricem ... 2 tane ameliyat geçirdim ama doğum bana ameliyattan daha urkutucu geliyor

Amin canımm inşallah sağ salim alırız bebişleri kucaklarımıza :) benim de ilk defa olacağı için hiç bir tecrübem yok ama inşallah sorunsuz bir normal doğum olursa düşünsene Canım bebeklerimizi hemen kucağımıza verecekler o ilk ağlama sesini duyacağız hem bizim sesimizi tanıdıklarını bile belki göreceğiz :))) bu duyguları yaşamak için değer bence o acılara katlanmaya :)

Kız ben ağrı sızıdan korkmuyorum hiç tatlı değildir benim canım o konuda. Ya nasıl çıkarırım ya bana bisey olursa o yalnız kalırsa ya da ya bebise bisey olursa diye çok korkuyorum gerci sezaryen de büyük risk ama bilmiyorum sağ olsun bazı doğum yapmış arkadaşlar öyle anlattı ki doğumu 10yildir yenemiyorum. Rabbim inşallah gunu gelince korkmadan oraya gitmeyi nasip eder. Çok istiyorum normal doğum inşallah nasip olur

Anladım canımm ya onu Allahtan başka kimse bilemez ki canım normal doğumun riskleri var ama çok rahat doğuran da var şu ara 2 kişi biliyorum çok kolay doğurmuşlar :) hem doğum yaklaştıkça doktorlar sana bilgi verir canım ona göre kararını verirsin belki riskli olacak sezeryanla doğum yapacaz yeter ki hayırlısı olsun Rabbim evlatlarımızı bizsiz koymasın inşallah bizi de onlarsız..

Hem hamileliğin en güzel dönemlerindeyiz tadını çıkar canım böyle şeylerle stres yapma kendine vakti gelince hepsi gerçekleşecek nasılsa inşallah gönlüne göre olur her şey :)

doktor kendi haline bırakıyor tabi 1 sene dolmadığı zaman bende aynı durumdayım.doktor şu an beklemeliyiz eğer 1 senen dolduğunda gebelk yoksa yumurta uyarıcı ve çatlatıcı ilaçlarımız var onlardan veririm dedi

Selam kızlar, ben de şubat sonu 4adet çikolata kistimi aldırım laparoskopiyle.. Doktor 6ay doğal yolla bekleyelim olmazsa aşılama , tüp bebek bs bakarız dedi bana da... 9ay falan oldu bizim de çocuk düşünmeye başlayalı ama 3ayımz yok yasminle küçültelim yok bilmemneyle bakalm femekle geçti. En son gidipmamelyat oldm.. Aslnda beklemek de istemiyorum yaş oldu 31 gidio direk aşılama ya da tüp bebek yapalım mı desem diyorum

Merhaba,evlendikten bir yıl sonra korunmayı bıraktım ve on ay hamile kalamadım.Dr ye gittim sol overinde 5cm çikolata kistin var dedi.Ameliyat önerdi bende başka bi doktora gittim ilk denemede klomen ve çatlatma ile hamile kaldım.3,5 yaşında bir kızım var.Hamilelikte kistim 1 cm kadar küçüldü.Kızım bir yaşındayken zor hamile kaldığımı bildiğim için korunmayı bıraktım bir yıl yine hamile kalamadım.Tekrar dr ye gittim,bu sefer sağ overimde 4 cm kistim oluşmuş.Dr her iki taraftada kistin olduğu için hamile kalman daha da zor dedi.Üç kere çatlatma denedik olmadı.İşimiz yine ameliyata kalmıştı.Yine araştırmalarım sonucu Medipol de laporoskopik ameliyat oldum.İyi ki de olmuşsun dedi doktorum,çünkü her iki tüpümde tıkalıymış.İkisini de ameliyatta açtı.Ama malesef bir buçuk yıl geçmesine rağmen hala hamile kalamadım.Üç ay önce de rahim filmi çektirdim tıkanıklık yok,kist tekrarı da yok,hamilelikte yok Çok zor bi durum,Allah kimsenin başına vermesin...Unutmayın ki,bu dünyada neyi çok isterseniz o sizin imtihanınız olur...Sevgiler

merhaba kızlar bende 2 yıllık evliyim bebek düşünmeye başladık 6 ay önce doktora gttim ama ıkı tane kıstım olduğu cıktı meydana dırek aldr kıstlerı dedı ben bıraz aratrdım rezervler dusuruyor dıye bıraz ara verdım soğan suyu fılan ıctımm soğan suyu 3,5 cm olan kisti parçalamışım ama diğeri 5,5 cm olan kist hala duruor doktor tekrarlayan bır kıst dedı ve ılac verdı ama küçülme olmadı dırek tup bebek önerdi bursada yaşıyorum jimer hastanesine gıttım bılemedım hastanelerde para tuzağı burda bır kac arkadaşta klomen duydumm çatlatma ılacları duydum bana bu bılgılerı başka doktor vermedı dırek tup bebek önerdiler bilemedim çok çaresizim yeniden soğan kürü uygulucam hayıt suyuda aldım onuda ıcıcem ramazandan sonra takdir Allahtan artık ama çok istiyorum bebeğimin olmasını Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

6 yıl önxe ameliyat oldum. Çikolata kistiyle beraber bir yumurtalığım da alındı. Evleneli 1 yıl oldu. Bir kez düşük yaptım şimdi yine hamileyim. Ben olmaz derken hamileyim. Gönlünü ferah tut.

Valla canm elimde var o kist bi kere ameliyat oldu 40 günü dolmadan tekrarladı tekrar ameliyat oldu.. Şimdi iki ayı doldu yine ameliyat diyorlar yenilemiş kendini onlarda çocuk istiyorlar tüp bebeğe başvuracaklarmş.. Allah şifa versin

Eltimde var yazacaktım

Benim de sağ yumurtalıkta 5 cm kistim vardı ve ben hamile kaldığımda öğrendim kistim olduğunu. O hamilelikte bebeğim gelişmedi. Kürtaj oldum. Sonra kendim istemedim korktum kist mi bebeği geliştirmedi dedim. 7 ay sonra doktora gittim tekrar kistim hala aynı boyuttaydı. Hemen hamile kalman lazım, bu kist Zaman'la doğurganlığı engelliyor dediler. Sonra karar verdik yeniden tabi büyük bir korkuyla bu kararı aldık. O ara bir at bitkisel bişiler denedim. Hamile değildim tekrar doktora gittim. Doktor küçük olduğunu ilaçla eriyebileceğini söyledi ilacı kabul ettim korunacaktım ama bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Bu kistle hamile kalan insanlar da gördüm. Sorun yok diyorsa doktor bence hemen ameliyat olmayın. Bu arada soğan kürü hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş. Onu da deneyebilirsiniz 15 gün. Bazı insanlar kolay hamile kalabiliyor bazıları zor bu yüzden 1 yıl süre verir bütün doktorlar ilk denemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…