Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım çok sukur rabbımeArkadaşlar senelerdir çikolata kistiyle uğraşıyorum 2 kez ameliyat oldum 5 yıllık evliyim ama bir türlü hamile kalamadım sülük tedavisini çok araştırdım bu sayede kurtulanlar varmış aranızda yapan var mı yada kistinizi nasıl küçülttünüz
Ben sadece 2 kere hem hacamat hem sülük yaptırdım ama daha sonra doktora gittigimde doktor kızdı neden yaptırıyosun diye ama onun inancı yoktu. Aslında faydası olabılecegını dusunuyorum yone de bıraktım ılacı. Ama cıkolata kistim eridi nasıl oldu bilmiyorum doktor dogum kontrol verdi 1 ayda yok oldu dedi sülügün etkisi var mıdır bilmiyorum doktora gittigimde sülükten sonra hala duruyordu kistimArkadaşlar senelerdir çikolata kistiyle uğraşıyorum 2 kez ameliyat oldum 5 yıllık evliyim ama bir türlü hamile kalamadım sülük tedavisini çok araştırdım bu sayede kurtulanlar varmış aranızda yapan var mı yada kistinizi nasıl küçülttünüz
Evet bana da öyle yaptılar söylediginiz gibi ama alttan sülük attırmadım ben korktum. İyilesmesi icin birkac ay yapmak gerekiyor dediler ama ben 2 kere yaptırdım sonra bıraktım doktordan dolayı. Ama faydası olacagını düşünüyorum sülüklerin cunku cok faydasını gördüm kist haricindeBen varım çok sukur rabbımehem hacamat hem suluk tedavisi oldum kasık ustune kuyruk sokumu na uzun bir tedavi gordum ama hersey degdı
Hem ıkı kapalı tupum acıldı hem cıkolata kıstlerıö den kurtuldum hamile kalamadım ama ilk defa gecen ay kimyasal gebelik oldu bu bile benim ıcın mucıze
Ayrıca ıkı defada alttan rahime suluk attırdım en etkılısi o oldu zaten suanda arvigo masajı yapıyorum yumurtalık calıstırmal ıcın kistede ıyı geliyor tavsiye ederım
Bu arada kac cm di kistiniz neden amelıyat oldunuzArkadaşlar senelerdir çikolata kistiyle uğraşıyorum 2 kez ameliyat oldum 5 yıllık evliyim ama bir türlü hamile kalamadım sülük tedavisini çok araştırdım bu sayede kurtulanlar varmış aranızda yapan var mı yada kistinizi nasıl küçülttünüz
İlk ameliyatımda 18 yaşındayım iki taraflı 10 ar cm di ikinci ameliyatım 4 er cm yine iki taraflı ve bi tüpüm hidrosalpenksli çıktı şimdide 6 cm oldu tüp bebekten sonra iyice büyüdü bu hafta sülük tedavisine başlicam ve sizlerede tedaviden fayfa sağlayıp sağlamadığımı söyleyecem hastaneler sadece bizi geçiştiriyor inanın her hastalığın ilacı vardır ama bilerek yapmıyorlar biz onlara müşteriyiz çünkü ileşirsek ilaçları kim alacak artık tıppa inancım kalmadı gider gitmez tüp bebek öneriliyor hep para tuzağı inanki inşallah Allahın şifasıyla kurtulacağıma inanıyorum insanlar ne acı çekiyor hormonlarımız adetimiz düzgün ama lanet olası bir kist yüzünden çektiğimiz acılar anlatılamaz günlerce uyumadığım günleri biliyorum benBu arada kac cm di kistiniz neden amelıyat oldunuz
O kadar acı çektim ki artık sülük korkusu falan kalmadı önce ameliyat edip o ameliyat yüzünden bir sürü yapışıklıkla kalıyorz aklım olsa hiç ameliyat olmazdım inanınEvet bana da öyle yaptılar söylediginiz gibi ama alttan sülük attırmadım ben korktum. İyilesmesi icin birkac ay yapmak gerekiyor dediler ama ben 2 kere yaptırdım sonra bıraktım doktordan dolayı. Ama faydası olacagını düşünüyorum sülüklerin cunku cok faydasını gördüm kist haricinde
Evet ama amelıyat olsan da bu kistler yeniden tekrarlandıgını söylemişti doktor. Sülügün faydasını kesin görürsün ben inanıyorum. Teyzemın sinirsel elleri kitlendi fizik tedavi ile açılmadı sülükler ile elleri acıldı ablamın da tenisci dirsegi vardı cok şükür hicbir seyleri kalmadı. Ben doktor kızmasaydı devam edecektim ama bakalım ilaçla olmazsa sülüge devam edicem sülügün faydası olduguna cok inanıyorum. Benım de boyun fıtıgıma cok cok iyi geldi.İlk ameliyatımda 18 yaşındayım iki taraflı 10 ar cm di ikinci ameliyatım 4 er cm yine iki taraflı ve bi tüpüm hidrosalpenksli çıktı şimdide 6 cm oldu tüp bebekten sonra iyice büyüdü bu hafta sülük tedavisine başlicam ve sizlerede tedaviden fayfa sağlayıp sağlamadığımı söyleyecem hastaneler sadece bizi geçiştiriyor inanın her hastalığın ilacı vardır ama bilerek yapmıyorlar biz onlara müşteriyiz çünkü ileşirsek ilaçları kim alacak artık tıppa inancım kalmadı gider gitmez tüp bebek öneriliyor hep para tuzağı inanki inşallah Allahın şifasıyla kurtulacağıma inanıyorum insanlar ne acı çekiyor hormonlarımız adetimiz düzgün ama lanet olası bir kist yüzünden çektiğimiz acılar anlatılamaz günlerce uyumadığım günleri biliyorum ben
Keşke amelıyat olmasaydın cunku amelıyat olmak yumurtalık rezervlerıne zarar verıyormus dogurganlıgı daha da azaltıyor önermiyoruz demişti doktor. Ama olsun yasanacagı varmış icine dert etme ben kac senedir cikolata kistiyle savasıyodum bir sürü dogum kontrol kullandım gecmedi. Gecen ay kendılıgınden yok oldu Allah büyük sülük ve hacamat cok faydalı ben eminim. Ayrıca hic acıtmıyor sülük ben hissetmedim bile hem kuyruk sokumu hem kasıklardan yapıyor. Sadece sonrasında cok fazla kasınma olacak bırkac saat sonra. Kasırsan izleri gitmiyor ısırık ızleri. Kaşıma kantaron yagı sür hemen kasınan yere. Hemen ıyılestırır yaraları daO kadar acı çektim ki artık sülük korkusu falan kalmadı önce ameliyat edip o ameliyat yüzünden bir sürü yapışıklıkla kalıyorz aklım olsa hiç ameliyat olmazdım inanın
Benimki dd 6.5 cm olmustu birazd daha büyürse amelıyat edıcez dedi doktor. 7 den büyükleri amelıyat edıyoruz dedi Sonrasında evlendim evlendıkten sonra baktılar 4 cm sonr 3 oldu simdi yok dedi gecen ay gittigim doktor ama cok ınanamadım. Ama gittikce kücüldügüne göre cikolata kisti segildi bence.Ben de bos bosuna amelıyat olcaktım işteEvet ama amelıyat olsan da bu kistler yeniden tekrarlandıgını söylemişti doktor. Sülügün faydasını kesin görürsün ben inanıyorum. Teyzemın sinirsel elleri kitlendi fizik tedavi ile açılmadı sülükler ile elleri acıldı ablamın da tenisci dirsegi vardı cok şükür hicbir seyleri kalmadı. Ben doktor kızmasaydı devam edecektim ama bakalım ilaçla olmazsa sülüge devam edicem sülügün faydası olduguna cok inanıyorum. Benım de boyun fıtıgıma cok cok iyi geldi.
Çok şükür de o zmn inan ki kist deyip geçiyorlar ama ne öldürüyor ne yaşatıyor südündürüyor insanıBenimki dd 6.5 cm olmustu birazd daha büyürse amelıyat edıcez dedi doktor. 7 den büyükleri amelıyat edıyoruz dedi Sonrasında evlendim evlendıkten sonra baktılar 4 cm sonr 3 oldu simdi yok dedi gecen ay gittigim doktor ama cok ınanamadım. Ama gittikce kücüldügüne göre cikolata kisti segildi bence.Ben de bos bosuna amelıyat olcaktım işte
İnşallah bana da çare olur ben daha önce sülüğü yaptım ama korkudan tek göbek deliğime yaptm ama artık korku kalmadı çünkü ağrı korkudan daha kötüKeşke amelıyat olmasaydın cunku amelıyat olmak yumurtalık rezervlerıne zarar verıyormus dogurganlıgı daha da azaltıyor önermiyoruz demişti doktor. Ama olsun yasanacagı varmış icine dert etme ben kac senedir cikolata kistiyle savasıyodum bir sürü dogum kontrol kullandım gecmedi. Gecen ay kendılıgınden yok oldu Allah büyük sülük ve hacamat cok faydalı ben eminim. Ayrıca hic acıtmıyor sülük ben hissetmedim bile hem kuyruk sokumu hem kasıklardan yapıyor. Sadece sonrasında cok fazla kasınma olacak bırkac saat sonra. Kasırsan izleri gitmiyor ısırık ızleri. Kaşıma kantaron yagı sür hemen kasınan yere. Hemen ıyılestırır yaraları da
Hmm cok agrın oluyo dıye demek amelıyat ettiker cok sukur bende agrı yoktuİnşallah bana da çare olur ben daha önce sülüğü yaptım ama korkudan tek göbek deliğime yaptm ama artık korku kalmadı çünkü ağrı korkudan daha kötü
Evet cnm ameliyat ağrısı yanında sinek ısırığı kalır inan kiHmm cok agrın oluyo dıye demek amelıyat ettiker cok sukur bende agrı yoktu
Nasıl yapıyorlar canım sülüğü kistin olduğu bölgeye mi koyuyorlar bende sag tarafta var kasık ağrım çok oluyor ameliyat da olmak istemiyorum çünkü 2 ay önce polip ameliyatı oldum zaten gercekten sülük işe yatıyormu,yapanlar kistin olduğu bölgeye göre mi yapıyor gercekten çok şaşırdımEvet cnm ameliyat ağrısı yanında sinek ısırığı kalır inan ki
Benimde kasığomda çok ağrı oluyor önce bir seans hacamat yapıyorlar 20 gün sonra kasıklara kuyruk sokumuna ayaklara sülük yapılacak sonrada rahme ben etki edip etmediğini yazacam ameliyat olma sakın hep yapışıklık yapıyor ve tüplerde iltihap kalıyorNasıl yapıyorlar canım sülüğü kistin olduğu bölgeye mi koyuyorlar bende sag tarafta var kasık ağrım çok oluyor ameliyat da olmak istemiyorum çünkü 2 ay önce polip ameliyatı oldum zaten gercekten sülük işe yatıyormu,yapanlar kistin olduğu bölgeye göre mi yapıyor gercekten çok şaşırdım
Slm cnm kasıklarında çok morarma olmuşmuyduBen varım çok sukur rabbımehem hacamat hem suluk tedavisi oldum kasık ustune kuyruk sokumu na uzun bir tedavi gordum ama hersey degdı
Hem ıkı kapalı tupum acıldı hem cıkolata kıstlerıö den kurtuldum hamile kalamadım ama ilk defa gecen ay kimyasal gebelik oldu bu bile benim ıcın mucıze
Ayrıca ıkı defada alttan rahime suluk attırdım en etkılısi o oldu zaten suanda arvigo masajı yapıyorum yumurtalık calıstırmal ıcın kistede ıyı geliyor tavsiye ederım
Ben ben been. 2 ay önce rahime sülük koydurdum içerden tam 7 tane. O zamana kadar hep sızlayan ağrıyan çikolata kistimin belirtileri aniden kesildi. Gebelik oluşmadı şu an çünkü yumurtlamayı kaçırdık. ben de bir daha koyduracağım inşallah. birde kist ne alem de bilmiyorum sabah doktora muayene olacaktım bende. Ama sülüğün çok faydasını gördümArkadaşlar senelerdir çikolata kistiyle uğraşıyorum 2 kez ameliyat oldum 5 yıllık evliyim ama bir türlü hamile kalamadım sülük tedavisini çok araştırdım bu sayede kurtulanlar varmış aranızda yapan var mı yada kistinizi nasıl küçülttünüz