- 25 Nisan 2020
- 686
- 1.148
- 43
- 31
Rahmin içine gönderiyorlar spekulum ile. spekulum duruyor işini bitiren kendi düşüyor :)rahime sülük derken sülüğü tam olarak nereye koyuyorlar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rahmin içine gönderiyorlar spekulum ile. spekulum duruyor işini bitiren kendi düşüyor :)rahime sülük derken sülüğü tam olarak nereye koyuyorlar?
allah allah hıc duymamıstımRahmin içine gönderiyorlar spekulum ile. spekulum duruyor işini bitiren kendi düşüyor :)
Kanda damı negatifti cnm bugün kanda 0.100 çıktı umudum kalmadı aftıkO lekelenmeyi oglumda yasadim ben.Negatif cikiyodu
Kan testi yaotirmamistim.Umudunu kaybetme.Ben kizima hamile kalmadan once adet duzensizligi yasadim.Olur insallah.Kanda damı negatifti cnm bugün kanda 0.100 çıktı umudum kalmadı aftık
Cnm hiç gelişme var mıBen ben been. 2 ay önce rahime sülük koydurdum içerden tam 7 tane. O zamana kadar hep sızlayan ağrıyan çikolata kistimin belirtileri aniden kesildi. Gebelik oluşmadı şu an çünkü yumurtlamayı kaçırdık. ben de bir daha koyduracağım inşallah. birde kist ne alem de bilmiyorum sabah doktora muayene olacaktım bende. Ama sülüğün çok faydasını gördüm
Merhabalar bende rahmime dün bende 7tane sülük koydurddum sonrasında aşırı kanamam oldu ve birşeyler geldi parça gibi pıhtı kan gibi bunlar sizdede oldumu acaba bu arada bendede çikolata kisti var sizin kistin boyutu ne kadardı öğrenebilir miyim benim 4.5cm inşallah banada şifa olur Allah'ın izniyleaklını kaçıracak bir durum yok canım sülükleri spekulum ile içeri bırakıyorlar onlar işleri bitince kendi kendine geri düşüyor sayıları var zaten ve hiç birşey hissetmiyorsun. Çikolata kisti ağrı sızılarından böyle kurtuldum
Merhaba bende sizinle aynı durumdayım muayene olduktan sonra lütfen buraya yazarmisiniz kiste bir değişiklik olup olmadiginiBen ben been. 2 ay önce rahime sülük koydurdum içerden tam 7 tane. O zamana kadar hep sızlayan ağrıyan çikolata kistimin belirtileri aniden kesildi. Gebelik oluşmadı şu an çünkü yumurtlamayı kaçırdık. ben de bir daha koyduracağım inşallah. birde kist ne alem de bilmiyorum sabah doktora muayene olacaktım bende. Ama sülüğün çok faydasını gördüm
Merhaba ben kasıklara yaptım geçen ay bu auda rahme sülük yaptıracam 6 cm kistim inşallah şifa buluruzMerhaba bende sizinle aynı durumdayım muayene olduktan sonra lütfen buraya yazarmisiniz kiste bir değişiklik olup olmadigini![]()
benim ki 1.5 cmdi aynı şeyler bende de oldu kanamam hatta çok çok uzun sürdü. merak etmeyin normal. kist duruyor ama ağrı sızısı hiç kalmadı sanki yokmuş gibi. Önceden aşırı ağrı yapardı devamlı sızlardı. Ben bir daha koydurmayı düşünüyorumMerhabalar bende rahmime dün bende 7tane sülük koydurddum sonrasında aşırı kanamam oldu ve birşeyler geldi parça gibi pıhtı kan gibi bunlar sizdede oldumu acaba bu arada bendede çikolata kisti var sizin kistin boyutu ne kadardı öğrenebilir miyim benim 4.5cm inşallah banada şifa olur Allah'ın izniyle
Canım bu soruyu bana mı sordun bilmiyorum ama kendı adıma cevaplıyorummerhaba bende sülük tedavisine dün başladım ondan önce de hacamat yaptırdım size iki soru sormak istiyorum 1. rahime sülük attırdım dediniz bunu yapıyorlar mı gerçektenben yapılmadığı duymuştum da ondan sormak istedim. 2. arvigo masajı yapıyorum dediniz bu nedir nasıl yapılır yardımcı olursanız memnun olurum şimdiden teşekkürler
![]()