Hayırlı olsun çok şükür nasip olmuş

9 yıllık evliyim 7 yaşında kızım var bir yumurtamda çikolata kistin vardı kızımdan önce laparskopi oldum tüplerim açıldı kistime dokunmadılar ve hemen ameliyatın üstüne hamile kaldım ilk ay kimyasal sonraki ay kızım oldu elhamdülillah

iki yıl korunduk sonra korunmayı biraktık ve 5 yıl bekledik olmadı muayne falan olduk ve iki yumurtalığmda da çikolata kisti olduğnu öğrendik illet çoğalmıştı yumurtalığmda amh 8.08 ileri derece pcos.. neyse süreç aynı sizin ki gibi oldu tüp bebek merkezi önce opu sonra ameliyat dedi tamam dedik opuda 36 yumurta toplandı maalesef pcos olunca yumurta çok ve sağlıksız oluyor bende sizin gibi ağrıdan kusmalardan karın şişknliğinden tansiyon düşmelerinden ölecek gibiydim pcoslar böyle kötü geçiriyor.. Ve 36 yumurtanın sayısı ilk gün 6 ya düştü 2 orta/4 çok iyi kalite ve 5. Güne orta kalitelilerim gelemedi ama binlerce şükür 4 adet 4AA yumurtam oldu doktor bu durumdan çok memnundu. Amelyt hazırlığı yapacak iken doktor hoop seni ameliyat etmeyeceğim dedi ben ameliyat olmak istiyordum halbuki evet 4 bebeğim donuktu ama ameliyattan sonra kalabilme umudum vardı doğal yollardan olur belki diye düşünüyordum.. doktor beni dinlemedi ve yumurtalarının kalitesi çok güzel lütfen 1 transfer gerçekleştirelm hatta espiriyle ‘belki yangından mal kaçırır gibi hamile kalırsın belli mi olur’ dedi gülüşmüştük bayağı. Ve transferim gerçekleşti çok şükür bin şükür pozitf sonucu aldım dün kese görmeye gittim haftaya kalp atışı için gideceğim dualarınıza talibim

Rabbim hamile olanlara sorunsuz bir şekilde sağlıkla kucağa almayı nasip eylesin inşaAllah, Hamile kalmak isteyenleri ise en kısa zamanda müjdelendirsin nasipn etsin inşaAllah.