- 30 Mart 2017
- 12.325
- 18.993
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Kk guzellikleri cilbabla ilgili bir sorun var giyen varsa ozelden yazabilirmi sorum ozel cunku
Mune
lütfen konum kapanmasin tasinmasin benimde de derdim bu konu rica ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cilbab ne ola ki?
Peçe değil cilbab=çarşafı serif peçe sadece yüzü kapatan kısma denir neden olmasın ? Mesajlar dışardan da okunduğu için açık yazmak istemedigim bir soruBir insanın peçe ile ilgili ne gibi bir özel sorusu olabilir?!!
Arap kıyafeti değil geleneksel hic degil herkes giyebilirGeleneksel arap kadın kıyafeti...
Bu tavsiye edilmeyen ve Türkiye de tercih edilmeyen bi türü yalnizBöyle bişeymiş bende bilmiyordum Eki Görüntüle 2033119
Korktum yaaa uykum gelsin diye gezinirken gozlerim portledi sagolBöyle bişeymiş bende bilmiyordum Eki Görüntüle 2033119
Tövbe bismillahBöyle bişeymiş bende bilmiyordum Eki Görüntüle 2033119
Asla hakaret veya dalga değil ..bu görüntü sadece beni mi korkuttu ? Kollarını açmış bana doğru gelen bir hayalet gibi :) kara kabus :) ilk baktığımda içinde birşey varmış gibi geldi .Böyle bişeymiş bende bilmiyordum Eki Görüntüle 2033119
sorunu bilmeden nasıl karar verdiniz buna?Cilbab carsafin pecesiz hali feracenn bol olanini dusunun ole bisey bunn ozel bi konu olmasini anlayamdim suan
Hayır tabiki, giyildigini akil etmek zor olmasa gerekAltina bisey giyilip giyilmedigini mi sorucan?
Keske aciklasaydinizda bizde onceden karar vermeseydiksorunu bilmeden nasıl karar verdiniz buna?
Adi üstünde özel ,burdan yazamam dışardan okunuyor mesajlar ozelden soran arkadaşlara yazdımKeske aciklasaydinizda bizde onceden karar vermeseydik