Cildim bu yaşta niye bu kadar kötü... :(

Kesinlikle genetik. Maalesef çok zor değişir. Anneannem 60 yaşında hala kırışığı yoktur pek, annem de en az 10-15 yaş genç gösteriyor. Bende de leke sivilce renk farkı falan yok. Üstelik meyve tüketmem, sigara da içiyorum, alkol de kullanırım arada sırada ama suyu çok içerim. Bakım falan yapmıyorum ben hiç ama bence yapacaksan da doğal ürünler kullanmalısın. Öyle hevesine yapıyordum bir ara sivilce çıkartmıştı baya bende kozmetik ürünler

Önce doktora gitmelisin. Sonra, onun tavsiyesine göre ürünler alıp kullanmalısın. ,yanlış ürün kullanımı gözenekleri cok belirgin yapmaklar birlikte ya cildi aşırı nemlendirebilir ya da aşırı kurutabilir. Düzenli beslenme en onemlisi. Bunun için bir diyetisyenden yardım alabilirsin. Vücudunun ihtiyaçlarına göre sana bir beslenme listesi hazırlayacaktır. Bir de sık sık su içmeye dikkat et ve bence hemen nemlendirici haricinde kullandığın ürünlere son ver. Umarım bir an önce düzelir cildin =)

Cilt yapısı her ne kadar genetik olsa da yaşam şartları olumsuz etkiliyor.Bunun yanında sigara içmesen de içilen ortamda bulunman,kuru ayaz havalar,tozlu egzost gazlı ,şehrin kirli havası bunlar birer etkendir.
Özellikle dışarıya çıkacağın zamanlarda cildinin gözeneklerini açık tutman ve tıkanmaması için pudrayı ben önermiyorum canım.Bunun yanında bol bol su içmen lazım.Su cildi yenileyen mucizedir.
Bunların dışında,cilt besleyici doğal yağlar kullanabilirsin.Ha unutmadan uyku düzenin ise cildin olmazsa olmazlarındandır.Vücuttaki hücreler 10 ve sabah 5 e kadar tümden kendini yeniler en azından haftada 3-4 günde olsa erkenden yatmayı adet edinmelisin kendine.Çok sıcak suda cildi bozan sebeplerdendir.Duş alırken el yüz yıkarken ılık su kullanmaya özen göstermelisin.Aşırı sıcak duş alanların saçları da matlaşıp cansızlaşır.
Cildin için,hücre yenileyici buğday e gül yağını önerebilirim.Ve bulabiliyorsan yüzünü organik sabunlar veya gül sabunu ile yıkayıp sadece gül kremi ile nemlendirdiğin de farkı görebilirsin canım.

Lancóme Miracle Teint- bu Fondöten cok iyi, dogal duruyor pul pul da olmuyor.
(Douglas da satiliyor)

Kesinlinkle katiliyorum arkadaslara Su Su Su...

benimde Göz cevrem daha koyu- biraz da zayifliktan diyorlar (Annem diyor daha dogrusu).
Hic birseyden sonuc alamiyorsan bir Güzellik uzmanina görün, bakalim o ne der.
Belkide kullandigin ürünler Cildine uygun degildir ? Benim basima geldide
izine geldigimde Türkiyede Eczaneden Gül özlü bir krem almistim (tonik ve temizleme sütüyle birlikte)
yüzümü resmen mahvetti diyebilirim. Sivilce olmayan yüzümde sivilceler cikardi ve aylarca kurtulamadim o sivilcelerden.
Allaha sükür sivilceler gitti simdi izleriyle ugrasiyorum. Onada cildi soyan bi krem yazdi Cilt Doktorum ondanda kurtuluyorum.
Bir Krem bozdu yüzümü aylarca ugrastim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…