Sivilceli Ciltler Cildim Kan Ağlıyor

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

picaru

Schwarzkopf
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2013
195
9
68
Ağrı
Merhabalar bugune kadar pürüzsüz bir cilde hıc sahip olmadım. Ya sivilceler patlar aklar aklar agzıma burnuma girerdi ya da cildim kırışırdı.

26 Yaşındayım ve göz altım kırış kırış! (makyajı çok yapmıyorum- Yaşımdan büyük görünüyorum sanırım)
26 yaşındayım ve yüzüm de akneler dolu! (Bu yaşlarda çok oluyor diyorlar ama benim ki o kadar çoktu ki ,kanlı oldugu ıcın, çiçek geçirdiğimi sanırlardı başıma aşağa egerek yürüyordum)
Sivilcilerim br yerde değil tek tük dagıldıgı ıcın sinirlerimi tahrik ediyordu BAzen cimcikliyordum bazen maske yapıyorum ama gitmiyordu.. sivilcelerim 10 yaşından beridir var ve kalıcı oldugunu biliyorum bunun için için öneriniz var mı?? Dogal yöntemler kesinlikle işe yaramıyor marka maske işe yaradıgını düşündügünüz begendiginizi yazarsanız sevirinim.

Yüzüm delik deşik sanki iğne batırıp cıkarmıs gibiler dişlerim görünecek neredeyse .... :KK43:

Son düzenleme:
Merhabalar Ben 16 yasındayım bugune kadar pürüzsüz bir cilde hıc sahip olmadım. Ya sivilceler patlar aklar aklar agzıma burnuma girerdi ya da cildim kırışırdı.

16 Yaşındayım ve göz altım kırış kırış! (makyajı çok yapmıyorum- Yaşımdan büyük görünüyorum sanırım)
16 yaşındayım ve yüzüm de akneler dolu! (Bu yaşlarda çok oluyor diyorlar ama benim ki o kadar çoktu ki ,kanlı oldugu ıcın, çiçek geçirdiğimi sanırlardı başıma aşağa egerek yürüyordum)
Sivilcilerim br yerde değil tek tük dagıldıgı ıcın sinirlerimi tahrik ediyordu BAzen cimcikliyordum bazen maske yapıyorum ama gitmiyordu.. sivilcelerim 10 yaşından beridir var ve kalıcı oldugunu biliyorum bunun için için öneriniz var mı?? Dogal yöntemler kesinlikle işe yaramıyor marka maske işe yaradıgını düşündügünüz begendiginizi yazarsanız sevirinim.

Yüzüm delik deşik sanki iğne batırıp cıkarmıs gibiler dişlerim görünecek neredeyse .... :(

canım yaşın çok küçük olduğu için kimyasal bişey önermek istemiyorum yani netür maskeler kullandın onları yaz belki atladığın bişey vardır yardımcı olmaya çalışayım

canım yaşın çok küçük olduğu için kimyasal bişey önermek istemiyorum yani netür maskeler kullandın onları yaz belki atladığın bişey vardır yardımcı olmaya çalışayım

Kimyasaldan başka çözüm yok ne yazık ki mecburen kimyasal kullanacagım maske kendim yaptım dogal olarak bir kere ucuz maske yapmıstım cok iiyi gelmişti ama ,, Garnierdi

iyi bi cildiye doktoruna git bence...

Cildiyeye gittim , bana silikon gibi bir şey vermişti üstüne süreceksin diye ismini hatırlamıyorum cok dha azdırmıstı yaralarımı sonra bıraktım , doktor baan ellemiyecegiz baska yolu yok diyordu bu kadar elledim sonra kaldı izleri işte :(

Son düzenleme:
Kimyasaldan başka çözüm yok ne yazık ki mecburen kimyasal kullanacagım maske kendim yaptım dogal olarak bir kere ucuz maske yapmıstım cok iiyi gelmişti ama ,, Garnierdi

garnier bim marketlerde 10 TL ye çok rahat alabileceğin bi ürün üçü bir aradaları çok güzel bende kullanıyorum şuan. bununla cildini temizledikten sonra kil maskesi yapmalısın bence. Beyaz kille suyu karıştır çok cıvık olmasın yüzüne ince bi katman halinde sür zaten yüzünü gerecektir bu. Sonrada ılık suyla yıka haftada iki gün yaparsan bence cildinin yağı gider sonra haftada bire indir. Ama hemen olmadı diyede bırakma biraz sabretmen gerekecek.

garnier bim marketlerde 10 TL ye çok rahat alabileceğin bi ürün üçü bir aradaları çok güzel bende kullanıyorum şuan. bununla cildini temizledikten sonra kil maskesi yapmalısın bence. Beyaz kille suyu karıştır çok cıvık olmasın yüzüne ince bi katman halinde sür zaten yüzünü gerecektir bu. Sonrada ılık suyla yıka haftada iki gün yaparsan bence cildinin yağı gider sonra haftada bire indir. Ama hemen olmadı diyede bırakma biraz sabretmen gerekecek.

Evet bim malı ama cok iyi :nazar: Kil maskesi almayı dusunuyorum zaten deneyecegim cok tesekkürler... Cildim yaglıydı şimdi kuru e sivilceli çok tahrişli ama en azından yagdan kurtuldum

Evet bim malı ama cok iyi :nazar: Kil maskesi almayı dusunuyorum zaten deneyecegim cok tesekkürler... Cildim yaglıydı şimdi kuru e sivilceli çok tahrişli ama en azından yagdan kurtuldum

Kil maskesini nerden alıyorsun bilmiyorum ama dikkat et içinde yağ olmasın. İnternette çok tarif var ama eğer kilin içine yağ konuyorsa cildi daha çok yağlandırıyor. Bence hazır maske alma kendin yap. Git heryerde satılıyo beyaz kil al suyla karıştır hepsi bu zaten. Birde sürdükten sonra mimik yapmamaya gayret etki etkisi olsun. Geçmiş olsun canım

ROC markalı cilt temizleme ürünleri var onu deneyebilirsin.. doktorlar ilaç diye yazabiliyormuş bile demişti satan bayan.. düzenli kullanımda iyi sonuçlar alabilirsin.. temizleme losyan nemlendirici ve peeling hepsini kullanman gerekiyor..

eğer bundanda iyi sonuç alamazsan doktor kontrolünde ROACCUTANE adlı hapı kullanabilirsin.. nette bi araştır istersen yan etkileri falan var kafana göre kullanabileceğin bi ilaç değil...

anladığım kadarıyla cildinde iltihaplı sivilceler var
sakın peeling tarzı ürünler kullanma
o peelinglerin içindeki pütürler iltihapların başka yerleree dağılmasına
ve daha çok sivilce oluşumuna neden olurlar
bi eczaneye git la roche posay ın effaclar serisi ürünlerinden al
jelini ve effaclar k kremini
jeliyle temizle daha sonra kremi sür
biraz pahalı ama kaliteli ürünler

canım yorumların hepsini okumadım ama garnier falan sakın!!
kesinlikle kozmetik ürün kullanma
cildiyeye görün yüzünü incelesin
anlattıgına göre gittiğinde sana neden ROACCUTANE önermemiş şaşırdım
roaccutane bi hap ve 6 ay kadarlık kullanımda babyface ouyosun. bende 16 yaşındayım derdinden anlamadığımı düşünme
ben bu ilacı çok araştırdım çok yanetkileri var derin soyuluyo dudakların yarılıyo gülümsemek bile zorlaşıyo gözlerin kuruyo burnunun içi kuruyup kanıyo(kan akmıyo minik nokta nokta kan sızıyo) bu gibi şeyler. ilaç kilo başına 0,5 miligram.
karaciğere etki ederek yağğ üretimini azaltıyo. kullandığın ilk hafta yada aylarda sivilcen artıyo 3-4 gün sonra sönüyo. her yüzünü yıkadıgında eline derin geliyo. sen bu ilacı araştır. bu forumda da ilaç hakkında çok şey var. en kısa zamanad cildiyeye görün ve bu ilacı iste. biraz sabır :)

okadar kanlı ve cok aknelerın varsa doktora gıt.. gıtmıssın ıse yaramamıs arastır baska bı cılt doktoru ona gıt..
zaten tedavının ılk baslarında sıvılceler kızarıyo sankı daha beter oluyo suratın ama bır ay gectıkten sonra sonuc almaya baslıyosun en azından jel krem tedavısı oldugunda belkı hap tedavısı daha uzun surebılır .. ama emın ol gecıcı bunlar yasından dolayıı :34:

geçenlerde yine yazmıştım birine, benzamiycn bu ilaç bana çok ama çok iyi geldi, lekelerimi falan hepsini bitirdi...umarım sana da iyi ggelir, yaşın daha küçük ergenlik sivilceleridir muhtemelen.kesinlikle oynama sivilcelerinle..ben bu ilacı yüzüme sürüp yatıyorum sabah yıkıyorum, çok fazla kullanırsan aşırı kuruluk yapabiliyor yüzde, o yüzden 2 saat kadar da bırakabilirsin.

geçenlerde yine yazmıştım birine, benzamiycn bu ilaç bana çok ama çok iyi geldi, lekelerimi falan hepsini bitirdi...umarım sana da iyi ggelir, yaşın daha küçük ergenlik sivilceleridir muhtemelen.kesinlikle oynama sivilcelerinle..ben bu ilacı yüzüme sürüp yatıyorum sabah yıkıyorum, çok fazla kullanırsan aşırı kuruluk yapabiliyor yüzde, o yüzden 2 saat kadar da bırakabilirsin.

Çok teşekkürler bakacagım :)

canım yorumların hepsini okumadım ama garnier falan sakın!!
kesinlikle kozmetik ürün kullanma
cildiyeye görün yüzünü incelesin
anlattıgına göre gittiğinde sana neden ROACCUTANE önermemiş şaşırdım
roaccutane bi hap ve 6 ay kadarlık kullanımda babyface ouyosun. bende 16 yaşındayım derdinden anlamadığımı düşünme
ben bu ilacı çok araştırdım çok yanetkileri var derin soyuluyo dudakların yarılıyo gülümsemek bile zorlaşıyo gözlerin kuruyo burnunun içi kuruyup kanıyo(kan akmıyo minik nokta nokta kan sızıyo) bu gibi şeyler. ilaç kilo başına 0,5 miligram.
karaciğere etki ederek yağğ üretimini azaltıyo. kullandığın ilk hafta yada aylarda sivilcen artıyo 3-4 gün sonra sönüyo. her yüzünü yıkadıgında eline derin geliyo. sen bu ilacı araştır. bu forumda da ilaç hakkında çok şey var. en kısa zamanad cildiyeye görün ve bu ilacı iste. biraz sabır :)

Bana biraz tahlikeli gibi geldi sanki karaciğere etki ediyor felan bu riske girmem ,, en iyisi diger arkadasların önerdiği kosmetikler. Yorum içn tşkler Şuan yag problemim yok zaten gerek yok ona :)

Kullanmadigim sey kalmadi suanda antibiyotik erycne imex kullaniyorum doktor kontrolunde. Nilera sabun kullaniyorum kil maskesi yapiyorum yapiyorumda yapiyorum ama halaaa kurtulamadim su sivilcelerdn:(((((

$946512_530998430292594_628753007_n.webp $1175440_583050738420696_808884277_n.webp $558291_595232680535835_784955233_n.webp

Hello Picaru. Am sorry to hear about your story but please don't be sad. I think I have solution for you.
I was introduce by my friend abt this product called clear action system and ageloc galvanic spa. These are US product and has helped me and many ppl to solve their acne problem. Even, Asian people benefit from this product. As fast as 1 week you could see the changes when using clear action. The product can last up to 2 to 3 months. Galvanic spa can help to smooth the skin texture besides it makes your face fresh. i love this spa tool. If you really want to treat your acne and get your confident back, please give me your email. I will send you information about this product and introduce you to the company. Thanks.
Never be afraid to be confident again.
Bye.
Live younger feel younger.

Back
X