Sivilceli Ciltler Cildim Kan Ağlıyor

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım hiç boşuna kozmetik ürünlerle yada dıştan cilde sürülen şeylerle vakit kaybetme çünkü geçmeyecek hatta cildin daha beter olacak .... tecrübeyle sabittir:)) benimde sivilcelerim senin yaşında başladı ve 20 yasıma kadar senin gibi çeşitli yollar denedim geçmiyor maalesef çünkü akneler içten gelen bişey karaciğerden kaynaklı kökten çözüm lazım buda roaccutane ile sağlanıyor daha fazla vakit kaybetmeden kullan derim sonra benim gibi pişman olma ilerde ayrıca korkulacak bişey yok doktorun her ay kan değerlerine bakıyor ona göre ilacın dozunu ayarlıyor tehlikeli bi durum olursa zaten ilacın dozunu azaltr yada bıraktırır.. ilerde daha çok takacaksın sivilceierini çünkü geçmeyecek üniversitede insan daha kötü hissediyor kendini

Yaşım seninkine göre daha büyük, dolayısıyla cildimin kendini yenileme hızı da seninkine göre daha düşük ama Aloe vera içerikli bir tonik sayesinde cildim çok hızlı iyileşiyor. Akşamları cildini Aloe vera içerikli tonikle silersen 1-2 haftada cildinin yatıştığını ve yara gibi minik izlerin gittiğini görürsün.

Sivilce izlerinden çok şikayetçiyim. Denemediğim ürün kalmadı neredeyse. Aloe vera içerikli bir tonik keşfettim. Her gün akşam yüzümü temizleyerek yatıyorum. Sanki bitki yaprağının suyunu sıkıp yüzüne sürüyorsun gibi. O kadar doğal. Aloe vera içerikli bir tonik tavsiye ederim.

Ben de 19- 20 TL'ye falan almıştım internetten. Umarım istediğin sonuca kavuşursun.

mesajı baya önce yazmıssın ama bencede ellememek en iyisi insallah gecer. Roaccutane kullanmayı düsündün mü?

Back
X