Yapma tatlım cildin bence çok güzel
İnan ki sorunlu cilt görmemişsin..
iyi bir doktor bulursan sana çözümünü bulur.
kalorifer peteğinden olsa ki oldu diyelim sonra ? petekle yaşamıyosun ya geçmesi lazımdı.
yediğin içtiğin tetikliyo olabilir. rutubet toz herşey olabilir.
ama önce iyi bir dermatolog bul çözüm bulana kadarda yakasından düşme
O pütürler bildiğn sıkılınca geçenlerden gibi duruyor.siyah nokta gibi.artı kızarıklar çok güüzel bence.allık gibi ne güzel işte
çok kötü değil cildin bence rose hastalığı olabilirmisin acaba geçen sene benim yüzüm daha doğrusu yanaklarım kırmızı kırmızı olmuştu doktor roza hastalığı dedi ve bir krem bir de hapla 3 ayda geçmişti ayrıca yüzünü asla sıcak suyla ve sabunla yıkama su çok ılık ya da soğuk olsun banyonuda sıcak suyla yapma ve iyi bir dermatoloğa görün canını da sıkma lütfen
Bi arkadasim vardi ilkokuldayken boyle yanaklari kipkirmiziydi hep cok kiskanirdim :)) seni gorunce o aklima geldi.. o kalorifer olayindan oldugunu hic sanmiyorum.. doktorlar ne diyor ?
Cnm galiba bu senin cildinin doğal yapısı çok beyaz tenlisin. Benim yigenimdede kollarında var aynı durumdan üst kolunda kızarıklık ve putur putur. Kollarında var mı peki. Bence hiç dert etme çok duru bi cildin var makyaj yok belli ona rağmen çok t3miz cildin parlak canlı.
cnm aynısı işte yigenimdede ole yüzü kolları cildin beyaz ve hassas saçma sapan şeyler kullanıp yorma cildini derim. Çok hafif keten kese kullansan kollarında duş alırken ise yarar sa yüzüne de dene derim. Zaten dolaşım hızlanacak belki ise yarar. .Galiba.. Çünkü 3 doktorunda cevapları hep aynı oldu. Doğuştan dediler. Beyaz tenliyim evet bu yüzden daha da belli oluyor. Evet evet kollarımda da var malesef. Hatta sadece üst kolum değil alt kolumda da az da olsa var. Sorunlu bir cildim var galiba :) Kolları sorun etmiyorum zaten askılı giymiyorum görünmüyor o kadar da problem değil. Ama yüzümü acayip sorun haline getirdim. Her gün aynaya bakıyorum insanlarında artık kırmızılığıyla ve pütürlüğü ile yorumlarıyla daha da takıntılı hale geldim.
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)
O
cnm aynısı işte yigenimdede ole yüzü kolları cildin beyaz ve hassas saçma sapan şeyler kullanıp yorma cildini derim. Çok hafif keten kese kullansan kollarında duş alırken ise yarar sa yüzüne de dene derim. Zaten dolaşım hızlanacak belki ise yarar. .
Bu kadar sorun edecek birşey yok bence,inan moral olsun diye demiyorum
Bence cildin gayet güzel ben begendim hic bi sorun yok canm takma kafana o kadar
Malesef bazı insanlar herseyi soruyorlar canm ama inan ki ben sormam bile çünkü bi kusur yok masallah :) insanlari bosver onlar konusur zaten.Bir deneyeyim bakalım. Aslında o keseyi netten okumuştum kollarımı sorun etmediğim için denemedim bile cildime de hassas olduğu için denemeyi cesaret edemedim daha kötü olur diye. Ama bir kollarıma deneyeyim belki faydası olur.
Teşekkürler :)
Çok teşekkür ederim ama işte malesef sorun ediyorum. Bende kendime bu konuda kızıyorum ama elimde değil. Aynaya baktığımda mutsuz oluyorum sorun etmemeye çalışsam da. Sonuçta ciltleri daha sorunlu insanlar var ve sorun etmiyorlar, ben bu cildime yeterince şükretmiyorum :/
Çok teşekkür ederim, içim ferahladı biraz da olsa :)
Takmamaya çalışıyorum ama olmuyor malesef ya özellikle insanlar sordukça ve garipsedikçe daha da sıkıntı ediyorum kendime. Ben zaten sorun ediyorum insanlarda sorular sorup garipseyince daha da sorun ediyorum.
Malesef bazı insanlar herseyi soruyorlar canm ama inan ki ben sormam bile çünkü bi kusur yok masallah :) insanlari bosver onlar konusur zaten.
Benim cildim lekeli ve benimde özgüven sorunum var bu sebepten. Ama sizin cildiniz çok duru. Maşallah. Kızarıklık için cc krem kullanın.
Ve cildin cokta sorunlu degil
Cok tatlı gözüküyorsun,aynalara küsecek bir durum inan ki yok ama inanmassın,takmışsın bir kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?