Cildim yüzünden öz güvenim yıkılıyor

Tatlım cildin çok güzel ama bakim yapmak istersen onerilerde bulunabilirim. Kimyasal şeyler kullanma bence. Bebek sampuanı var yaa her gece onunla yıka yüzünü hatta gözünde makyaj varsa gözlerini bile onunla yıka yakmiyo:) yüzünü yıkadıktan sonra cilt için gülsuyu var %100 dogal olani var odama gidince bakarim adina onu pamuğa döküp sil yüzünü o pamukla. Daha sonra da niveanin hem el hem yüz için nemlendirici kremi var onu sür (yine odama gidinxe bakarım ismine:)) sabah uyandigindaysa sadece gulsuyuyla sil ve kremini sur.makyaj yapacaksan da eger pahalidan ucuza iyi fondoten siralamasi sunlar: MAC , loreal , maybelien afftone... eve gelir gelmez cildini mutlaka twmizle. Yazlari mutlaka gunes kremikullan ve cildini tahris edecek bir sey yapma. Bu soylediklerim genelde her cilt tipine kullaniliyo ama benim cildim cok alerjen oldugi halde cok iyi geldi

kalıtsal. Babamında kollarında var çünkü. Teşekkü
Siz geçmemesi yada nedenilirse herşeye bir şey ekliyorsunuz bence çokta rahatsız olmadığınız her yoruma yok onu yaptım yok bu oldu şunuda anlamış Değilim kabuklanma var yazmışsınız öyle bir anlatmışsınız ki o an hayal gücümle bir ağaç gövdesi şeklinde bir yüz hayal ettim kabuklu ve pütürtülü yüzünüzde ki kabarcık yani yağ bezeleri var ilk başta bunu bilin yani buda yediklerinizden kaynaklı tedavinde Boğaz'ına dur diyeceksin tabi sonra geçecek

Son düzenleme:
Kendi teninden biraz daha acik pudra kullanabilirsin

Resimleri görene kadar kotu bir cilt olarak düşünmüştüm. Ama bence gayet iyi. Canini sikmana degmez

Yorumunuz için teşekkür ederim, takmamaya çalışacağım :)

Aa aslında bende yüzüm için uygun sabun arıyordum bebek şampuanı önerisi iyi oldu aklım gelmemişti. Gül suyuda alacağım mutlaka o zaman çoook teşekkür ederim benim için çok yararlı bilgiler oldu. En azından günlük nasıl bakım yapabilirim onu öğrendim, çok sağolun :)

Kabuklanma mı var demişim? Hayır öyle bir şey söylemedim. Sadece yanaklarımın her yanı pütürlü dedim, öylede çünkü. Fotoğrafı telefonla çektim çok net olmayabilir. Kaldı ki rahatsız olmasam neden buraya gelip konu açayım tek tek sizlerin yorumuna cevap vereyim. Gittiğim tüm doktorların bana söylediklerini iletiyorum ben sadece. Ancak önerisi olanları da dikkate alacağımı söylüyorum. Kaldı ki iyi bir doktor bulup tekrar görüneceğimi de yazdım. Neden ben rahatsız olmadığım bir şey için burada vaktimi harcayayım? Anlamadım ben bu sert çıkışınızı.
Diğer bir nokta boğazına dur diyeceksin diyorsunuz ama nereden biliyorsunuz ne yeyip içtiğimi? Diyetteyim zaten 2 aydır ama hala cildim aynı. Zaten kendimi bildim bileli aynı bunu anlatmaya çalışıyorum. Birden ortaya çıkan şeyler değil bu pütürlükler. Yağ bezesidir değildir bilmiyorum malesef uzman değilim. Gittiğim doktorların bana söylediğini yazdım sadece. Gerçekten anlamadım bu çıkışınızı..
Yinede sağolun öneriniz için.

Kendi teninden biraz daha acik pudra kullanabilirsin

Teşekkür ederim öneriniz için :)

Çözümü bilmem ama kötü değil tatlı duruyor. Benim de kollarım ve bacaklarım öyle biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…