Öncelikle herkese merhabalar. Sizlere danışmak istediğim bir konu var. Yüzümde özellikle burun ve göz çevremde minik pütürler var. Yağ butonu desem değil. Hani yeni ağda yapınca tavuk derisi dedigimiz görüntü olur ya onun yüzde olan versiyonu gibi. Cildimin daha pürüzsüz olması için ne yapmam gerekir hiç bilmiyorum. Sizlerin önerebileceği bir ürün ya da bir yöntem varsa benimle paylaşın lütfen.
İpek kese deneyebilirsiniz bende işe yarıyor. Aynı bahsettiğiniz durum bende de var. Dudak altı ve burun çevremde ... Sanırım sıcaklardan oluyor kışın öyle bir sorunum yok çünkü. Duşta İpek kese ile halloluyor. Deneyin isterseniz..
İpek kese deneyebilirsiniz bende işe yarıyor. Aynı bahsettiğiniz durum bende de var. Dudak altı ve burun çevremde ... Sanırım sıcaklardan oluyor kışın öyle bir sorunum yok çünkü. Duşta İpek kese ile halloluyor. Deneyin isterseniz..
gecen istagramda takip ettigim bir bayan böyle pütür pütür minik sivilceler (irinsiz isilik gibi olanlar) birsey önermiste kendisinede cilt doktoru önermis. Benimde bu ara cildim cok bozuldu moralim bozuk kortison kullaniyorum bir iki tane sivilce cikip duruyor
gecen istagramda takip ettigim bir bayan böyle pütür pütür minik sivilceler (irinsiz isilik gibi olanlar) birsey önermiste kendisinede cilt doktoru önermis. Benimde bu ara cildim cok bozuldu moralim bozuk kortison kullaniyorum bir iki tane sivilce cikip duruyor
Bence sıcaktan yani enazından benimki öyle gibi :) normalde böyle şeyler olmaz cildimde,ergenlikte dahil sivilce nedir bilmeyenlerdenim.. bunlar minik minik pütür bişeyler.. geçer yakında.. tuzlu su,güneş çok iyi geliyor.