Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım benim yazdıkların için.
ya aşkın yüz güzelliğiyle ilgisi yok demişsin ama ne biliyim demek bana hep yüz güzelliğine önem verenler denk gelmiş.
platonik hoşlandığım erkekler bu ilgimi fark ettiklerinde (zten ilgimi bile çok zor belli ediyorum) benden soğudukları için insan özgüven problemi yaşıyor. çirkin şansı diyorlar ya hani o benim yakınımdan bile geçmemiş
senin de cildin problemli anladığım kadarıyla ama bnm yüzük delik deşik olduğu yetmezmiş gibi yüzüm de çirkin boyum da kısa (1.65)
ne çirkin kızlar görüyorum ciltleri bebek gibi. ya da boyları sırık gibi. Allah bana hiçbir yerden vermemiş. ne boy, ne güzellik, ne de cilt....
hepinize cevaplarınız için çok teşekkü ederim arkadaşlar. şimdi daha iyiyim.
özgüven sorunu diyen arkadaşlar için de şunu söyliyim.
evet ben kendimde özgüven problemim olduğunu kabul ediyorum ama bu bi kerede olmuş bir şey değil. zamanla insanların bende oluşturduğu bir durum. hayır kendimin çirkin olduğumun ve cildimdeki pürüzlerin de farkındayım. bu halimle barışık olmaya çalıştım hep ama şimdi kendinizi benim yerime koyun yıllarca evet yıllarca! hep uzaktan sevmişsiniz birilerini ne zaman birinden hoşlansanız onun sizin ilginizi fark ettiği anda size soğuk davranması, hatta size çirkin olduğunuzu ima etmesi (evet bu da geldi başıma ve zamanında bu konuyla ilgili başlık açmıştım) http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/600699-hoslandiginiz-erkek-size-cirkin-derse.html sizde de özgüven problemi yaratmaz mıydı. en son ne zaman çıkma/sevgililik teklifi aldım hatırlamıyorum bile. o kadar zaman olmuş. bakımsız ya da paspal değilim. yani öyle kıllı, bıyıklı, yağlı saçlı, ter kokan bir kız olduğum gelmesin kimsenin aklına. laserime epilasyonuma da gidiyorum. kaşlarımı da aldırıyorum. sabah akşam yüzümü yıkayıp, toniklerimi sürüp, haftada 3 kez banyomu da yapıyorum. ter kokmamaya da özen gösteriyorum. şimdi de erkeklere karşı soğuk, sert davrandığım düşünülmesin, yerine göre gülümserim, kibar olmaya çalışırım zaten insan kırmayı sevmiyorum. argo konuşmaktan nefret ederim.
bi keresinde çok yakın arkadaşım olan bir kızın çok yakın arkadaşı olan bir çocuktan hoşlanmıştım. kız benimle ilgili görüşünü sorduğunda çocuğun kıza verdiği yanıt:
"yüzü gözü yamuk, nesinden hoşlancam" demişüstelik sinirlenmiş çocuk benden bahsedilince.
çirkin şansı diyorlar da yok arkadaş her çirkinde de olmuyor o şans. kendimden biliyorum.
kıyamamama sen kendini çok eziyorsun bak önceden olan şeyleri anlatmışsın ama o kişilerin sana öyle demelerine sebep yine sensin. ne kadınlar var manken edalarında dolaşıyorlar ohooo... cildin mi bozuk, olabilir, çoğu insanın cildinde sorun var. pürüzsüz olması mümkün mü 20li yaşlardan sonra? göz altlarımız yorgunluktan koyu olabiliyor, yüzümüzde akne olmasa da her insanın teninde ton farklılığı vardır burun kenarları vb yerlerde. gözenek her kadında var, az ya da çok. siyah nokta desen en gıcık dert. bak gördün mü düşünürsen bin tane bulursun.
ha anlıyorum akne meselesi kötü bi sorun kadın için, ama youtubedaki makyaj videolarını izle nasıl kapatıyorlar biliyor musun? ohoo... ha ben hep 5 kilo makyajla mı gezicem diyebilirsin, yoo eğer iyi öğrenirsen makyaj işini, hafifçe sürersin en azından o aknelerin görünümünü %60 azaltırsın, illa pürüzsüz olması mı gerekiyor cildin plastik duvar boyası gibi. kırmızılık vardır onları kapatırsın falan. dışarda öyle takıl, evde sil otur nolacak. bununla kendini yiyip bitireceğine çözüm aramalısın. bu konuda yardımcı olurum istersen.
sürekli yüzünden dolayı kendini/yüzünü saklama ihtiyacı hissediyorsundur sen, farkında olmasan bile. ve insanlar bunu farkediyor, üstüne geliyor...
Arkadasinda gelip sanami soyledi boyle dedi diye![]()
Canım gerçekten çok üzüldüm ve yorum yazmadan geçmek istemedim. Ben de tam 9 yıl sivilce problemiyle uğraştım. Zaman zaman azalırdı, bazen de birden artardı. Yani demek istediğim seni anlayabiliyorum. İnsanın sosyal hayatını oldukça etkileyen bir durum. İnsanların bakışları, saçma sapan önerileri , hep bunları dinlemek zorunda kalıyorsun. Dolayısıyla hem sosyal hayatın hem de psikolojin etkileniyor. O yüzden ben sivilce problemini hiç de basit bir ergenlik problemi olarak görmüyorum.
Zaten Roaccutane kullanmışsın hem de iki defa. Birincisi bu tedaviyi uygulayan dermatoloğun aynı kişi miydi? Eğer öyleyse farklı bir doktoru da denemeni öneririm. Belki dozları yanlış kullanmışsındır. Eğer Roaccutane cevap vermiyorsa gerçekten hormonel bir durum da olabilir. Bir jinekolağa gidip hormon testi yaptırmalısın mutlaka. Eğer sorunu böyle de çözemiyorsan estetik yöntemlere yönebilirsin. Cilt zımparalama ve lazer tedavi gibi yöntemler de var.
Sakın umudunu kaybetme ve tedavine devam et. Muhakkak iyileşeceksin bunu bil. Ben 23 yaşında kurtuldum bu sivilce illetinden.