• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildiracagim artik

Paris2121

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2015
628
213
103
30
Bir insanın evliliginden tat almaması kadar kötü bisey yok yaa sen gel kocani 5 gün bekle hafta sonunu beraber geciririz diye o kalksın saat 1lere 2 lere kadar uyusun yaa kızlar benim kocam benden önce uyuyup benden sonra kalkıyor 2 buçuk yıldır evliyim bu durum huc değişmedi cinsel hayatımızda bu uyku yüzünden yok bazen çok daraliyorum gerçekten bide aramızda 10 yaş fark var ileride daha mi kötü olur dersiniz ? Sürekli uykusu geliyor o kadar uyumasina rağmen gün içerisinde TV izlerken bile uykum geldi diyor baygın baygın bakıyor emin olun benim yerimde olsanız kafayı yersiniz saat 9dan beri uyanmisim onu bekliyorum ya eminim yine 1 -2 gibi uyanacak hayır uykuya doysa içim yanmaz

10 yaş fark çok tabiki ama genç olupta günü uyuyarak öldüren kişilerde yok değil. Kişinin tabiatıyla alakalı sanırım. Biz eşimle tatilde bile psikopat gibi 7 de uyanıyoruz. Beklemeyin sizde onu kahvaltınızı yapıp kendi planınızı yapın. Umursanmayınca akıllanır belki.

10 yaş fark çok tabiki ama genç olupta günü uyuyarak öldüren kişilerde yok değil. Kişinin tabiatıyla alakalı sanırım. Biz eşimle tatilde bile psikopat gibi 7 de uyanıyoruz. Beklemeyin sizde onu kahvaltınızı yapıp kendi planınızı yapın. Umursanmayınca akıllanır belki.
Emin ol umursamayinca daha çok seviniyor

Hak veriyorum size. Eşim ve benim uykuyu seven bir yapımız var oyuzden sorun yaşamamıştık ama tersi durum olsa yaşardık. Sonra çocukta olunca zaten erken kalkmak durumunda kalıyoruz bazen sırayla uyutuyoruz birbirimizi :) sizin isteklerinize de saygı göstermeli zaman ayırmalı. Yorucu bir işi mi var? Yada uyandıktan sonra da ev içinde aynı şekilde yataktan koltuğa şeklinde mi takılıyor

A
Hak veriyorum size. Eşim ve benim uykuyu seven bir yapımız var oyuzden sorun yaşamamıştık ama tersi durum olsa yaşardık. Sonra çocukta olunca zaten erken kalkmak durumunda kalıyoruz bazen sırayla uyutuyoruz birbirimizi :) sizin isteklerinize de saygı göstermeli zaman ayırmalı. Yorucu bir işi mi var? Yada uyandıktan sonra da ev içinde aynı şekilde yataktan koltuğa şeklinde mi takılıyor
Aynen oyle davranıyor canım psikolojim o kadar bozulduki inanirmisin az evvel dedim bayilma numarasi yapayım uyansin ya düşün psikolojimi

A

Aynen oyle davranıyor canım psikolojim o kadar bozulduki inanirmisin az evvel dedim bayilma numarasi yapayım uyansin ya düşün psikolojimi
İşiniz zor ama bunu konuşarak çözebilirsiniz hatta ufak dozda bir tartışma ortamı ama kavga değil. Yani kendinizi nasıl hissettiğinizi anlatın size muhakkak değer veriyordur biraz hayatınızı hareketlendirmeli

Acaba uykuyu çok sevdiğinden mi yoksa bi rahatsızlıgin belirtisi mi? Hani halsizlik yorgunluk uykuya doymama gibi şeyler bi cok hastalığın etkisi olabiliyoya..

Ya bende de vardı anca uyumak isterdim uyusuk mıy mıy biriydim enerjisizdim artık etrafımdakiler kıl oluyodu bana :) yeter be dedim spora başladım tam spor değil de gideceğim yerlere yürüdüm arada bi egzersiz felan saat kurdum erken kalkim diye erken kalkmaya başladım bide hızlı olmaya calıstım yaptıgım islerde şükür geçti sayılır bazen kendimi ödüllendirim uyuyarak diyorum ama alışmışım erken kalkıyorm :) zaten çok uyumak uyuşturuyo insanı ondan uyku gelip duruyo

insan uyudukca uyuyası geliyo uyuşuyo. erken uyandırmayı düşündünüz mü ne tepki veriyor

Çok mu yoruluyor?
Ben de hep uyukluyorum Tv karşısında, eşimden önce yatıyorum.
Adam sevişmek istiyor beni dürtüklüyor :KK53:

İşiniz zor ama bunu konuşarak çözebilirsiniz hatta ufak dozda bir tartışma ortamı ama kavga değil. Yani kendinizi nasıl hissettiğinizi anlatın size muhakkak değer veriyordur biraz hayatınızı hareketlendirmeli
Konuşuyorum 1 ,2 gün düzeltiyor kendini yine aynı canım her yolu ddnedim

Back
X