- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Kerdi öderken kredi çekmek ne alaka yani.kızlar az önce konu açtım biliyorsunuz...sizlere cevap verirken eşim aradı bende heralde kırdığı için felan özür dileyecek sandım...soğuk soğuk açtım telefonu napıyorsun felan işte...az önce annesi aramış bunların köyde bir evi var onu biri almak istemiş 100 bin tl ye...eee dedim iyi işte satılsın köyde bir işiniz yok zaten neyse evi satacaklarmış benim eşimde 100 bin tl kredi çekecekmiş annesine ve çocuklarına ev alacakmış ...benim fikrimi soruyor napalım diye dedim siz konuşmuşsunuz zaten benim fikrimin ne önemi var ne istiyorsan onu yap... annesi demiş evi satar parasını sana verirsem çar çur eder harcarsın ev alalım bana...bende salak gibi bekliyorum ki evinize yeni eşya alalım düzeninizi kuralım felan...bunlarda ki düşünceye bak ya ben bu hayata borç ödemeye mi geldim ne düğünüm oldu ne de yeni eşyam...şuan bile 60 bine yakın borçluyuz eşimin benim eski borçlarımız...çıldırmak üzereyim gerçekten bir insana bu kadar yüklenilmez ya yeter![]()
![]()