Çıldıracağım artıkkkkkk yeterrrrr :( :(

kızlar az önce konu açtım biliyorsunuz...sizlere cevap verirken eşim aradı bende heralde kırdığı için felan özür dileyecek sandım...soğuk soğuk açtım telefonu napıyorsun felan işte...az önce annesi aramış bunların köyde bir evi var onu biri almak istemiş 100 bin tl ye...eee dedim iyi işte satılsın köyde bir işiniz yok zaten neyse evi satacaklarmış benim eşimde 100 bin tl kredi çekecekmiş annesine ve çocuklarına ev alacakmış ...benim fikrimi soruyor napalım diye dedim siz konuşmuşsunuz zaten benim fikrimin ne önemi var ne istiyorsan onu yap... annesi demiş evi satar parasını sana verirsem çar çur eder harcarsın ev alalım bana...bende salak gibi bekliyorum ki evinize yeni eşya alalım düzeninizi kuralım felan...bunlarda ki düşünceye bak ya ben bu hayata borç ödemeye mi geldim ne düğünüm oldu ne de yeni eşyam...şuan bile 60 bine yakın borçluyuz eşimin benim eski borçlarımız...çıldırmak üzereyim gerçekten bir insana bu kadar yüklenilmez ya yeter :KK43: :KK43:
Kerdi öderken kredi çekmek ne alaka yani.

bu adamda ne buldunuz sevdınız de evlendınız merak ettım
sevgililik döneminde peşimden çok koştu kendnini sevdirdi zevklerimiz birbirine çok benziyordu(tabi şimdi eser kalmadı) çok kibar ve iyi davrandı...aşık olduktan sonra eşki eşini çocuklarını felan öğrendim dedim hani boşanmış 2 çocuğu olan biride mutluluğu hak ediyor yaşayalım ama her şey köprüyü geçene kadarmış maalesef...

sevgililik döneminde peşimden çok koştu kendnini sevdirdi zevklerimiz birbirine çok benziyordu(tabi şimdi eser kalmadı) çok kibar ve iyi davrandı...aşık olduktan sonra eşki eşini çocuklarını felan öğrendim dedim hani boşanmış 2 çocuğu olan biride mutluluğu hak ediyor yaşayalım ama her şey köprüyü geçene kadarmış maalesef...
e bulmus sızı kacırmamak ıcın turlu oyunlar oynar tabı
cocugu oldugunu sonradan soylemesınden bellı
sızın bu adamla işiniz yaş ben soyleyeyım
enı sonu ayrılırsınız bence kendınızı daha fazla yıpratmayın
resmen sızden mal kacırmaya calısıyor borcunuz varya 60 bın onuda sızın ıdarenız ıle odemeyı planlıyor

Kv makul bir şey söylemiş

Ev parasını eşyaya vs veririz diye düşünmüşsünüz

Kadın ev boşa gitmedin eve döndün istemiş kredi ödeyecek durum yoksa söylenir

Ama asla eşinize vermesin bir günde sıfırlanır altın alsın koysun kenara çocuklar büyüyünce lazım olur

İki çocuğu olduğunu boşandığını senden saklamış sen de bu adam için aileni karşına alıp onlarla küsmüşsün ne diyeceğimi bilemiyorum. Ailene git gerekirse ayaklarına kapan barış.
Ayrıca aynı işyerinde çalışıyorsunuz diye eğer patronun değilse ayrılmana gerek yok işinden bence

e bulmus sızı kacırmamak ıcın turlu oyunlar oynar tabı
cocugu oldugunu sonradan soylemesınden bellı
sızın bu adamla işiniz yaş ben soyleyeyım
enı sonu ayrılırsınız bence kendınızı daha fazla yıpratmayın
resmen sızden mal kacırmaya calısıyor borcunuz varya 60 bın onuda sızın ıdarenız ıle odemeyı planlıyor
evet geleceğimiz sonumuz yok malesef kendi bütçemizi bile oluşturamadıysak daha geleceği düşünüp kurmanın çokta bir anlamı yok.. eni sonu ayrılacağımızda bir gerçek arkamda bir destek bekliyorum sanırım :(

İki çocuğu olduğunu boşandığını senden saklamış sen de bu adam için aileni karşına alıp onlarla küsmüşsün ne diyeceğimi bilemiyorum. Ailene git gerekirse ayaklarına kapan barış.
ahh ahh işte cahillik büyük eşşeklik ettim farkındayım :(

Az önce konu açtıysanız niye oradan devam etmiyorsunuz? Profiliniz de kapalı sayfa sayfa diğer konunuzu arayalım yani?
çok özür dilerim burda yeniyim tam olarak bilmiyorum. kendii konumdan nasıl devam edeceğimide bilmiyorum :( eski konuma düzenle diyip yeni konuyu mu yazmam gerekiyor acaba ?

haklısın ailem var ama kaçarak evlendiğim için şuan küsüm maalesef.. çalışıyorum ama eşimde aynı iş yerinde..boşanırsam mecburen çıkarım bu işten...iş bulurum mesele değil...tek sıkıntım ailemle küs olmam..
Şimdi geçinmek zorunda olduğun aile, kendi ailenden iyi mi? Sen evlatsın git kapılarına bırak kızarsada kızsınlar sonra affederler. Burda her gün kahrolacağıma ana babamın dizinin dibinde köle olurum.

kaçarak uzaklaş daha 7 aylık evlisin çocuğun falan olmadan bu adamdan kurtul
zaten 60000 tl borcu var. 100000 tl daha kredi çekiyor...hadi kendinize bişeyler alsanız tamam diyeceğim
annesine ev alacakmış...ayyyyy ben bile sinir oldum
bu adamın aklı anasında sizinle düzeni olsun diye evlenmiş işte

Şimdi geçinmek zorunda olduğun aile, kendi ailenden iyi mi? Sen evlatsın git kapılarına bırak kızarsada kızsınlar sonra affederler. Burda her gün kahrolacağıma ana babamın dizinin dibinde köle olurum.
annemle barıştım şükür babam yok abimin desteği lazım bana...ama en kısa sürede açıp konuşucam :dua:

benim fikrimi soruyor napalım diye dedim siz konuşmuşsunuz zaten benim fikrimin ne önemi var ne istiyorsan onu yap
Oldu mu yani trip atılacak zaman miiii?simdi diledigini yapsa ve isler ters gitse diyecek sözünüz olmaz adam ben sana sormustum ne yaparsan yap dedin der.

Biraz cekip cevirme vakti gecmis ama bu adamlari çocuklarinin düzenlerini bozup huzursuzluk cıkaran zihniyetteki annelerinden ya da ailelerinden kurtarmak bize düsüyor.

Fikrini sormus.." bizim bilmemkaç kusur borcumuz varken alınacak esyalarimiz kurulacak düzenimiz varken sen krediye mi girmek istiyorsun? Annen artik bize kalacak paranin car cur olmasini düsünmesin o kendince iyi yaptıgini zannedebilir ama en dogru karari biz gencler vermeliyiz kendimiz icin" demelisinnn.

Ha kendi burnunun dikine gider hayati sana cekilmez kılar gercekten önemsiz hissettirir her konuda o zaman acıma bosa, ama suan fikrini söyleme zamani ve o kredi isine sokma derim.

eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum her hangi bir birikimim yok malesef boşanma olursa mecburen bu işten çıkmak zorundayım..ailem arkamda destek olmazsa çok zorlanırım eşim biraz pskopat silah bıçak felan...zarar görmeden kurtulmak istiyorum...ailem arkamda olursa bana bir şey yapamaz....
Siz tüy dikmişsiniz resmen 🤷‍♀️ kendinize neden bu cezayı verdiniz? Sığınma evine gidin bir süre ve boşanın sizi bulamaz bari.

Back
X