Çıldıracağım şimdi gerçekten!

İnanın aklıma geliyor artık bu dediğiniz şey.
Yavaş yavaş ümidimi kestim zaten.
En çok da anneme bozuldum gözlerinde süper koca olduğu için annem ne olacak görüşmeyiver diyor gerçekten bu kadar basit mi ya ?
Anneler hep öyledir yaşları gördükleri yaşadıkları gereği aman kocani dinle aman boşver der geçerler sen bu adamla ne yapacaksın onu düşün

Ah arkadaşınıza söylemeseydiniz keşke.
Çok ayıp,burda ben utandım,o kızın yerinde olsam adım atmam bir daha.
Çok onur kırıcı.

Eşiniz de dünyanın en terbiyesiz insanları arasına rahat girer.
Siz dış kapının mandalı olan akrabasının düğününe gitmek için abiye ararken adam sizin kardeşim dediğiniz kişiye köpek muamelesi çekmiş.
Çok yazık.
İpler bu kadar da eline verilmezki.
Siz nasıl görmediniz bu adamın yüzünü, çok üzücü gerçekten.
Profil fotonuzla olan uyumunuza dikkat çekmişti bir üye,diğer konuda..
Sahiden biraz fotodan ilham alsanıza.
Haddini bildirsenize kocanızın.

Eş önemli elbette,ben de kocamı dinlerim mesela,severim fikirlerini isteklerini dinlemeyi.
Ama bu denli çirkin, kaba, insaniyetsiz tavırlara müsaade etmezdim.

Ah arkadaşınıza söylemeseydiniz keşke.
Çok ayıp,burda ben utandım,o kızın yerinde olsam adım atmam bir daha.
Çok onur kırıcı.

Eşiniz de dünyanın en terbiyesiz insanları arasına rahat girer.
Siz dış kapının mandalı olan akrabasının düğününe gitmek için abiye ararken adam sizin kardeşim dediğiniz kişiye köpek muamelesi çekmiş.
Çok yazık.
İpler bu kadar da eline verilmezki.
Siz nasıl görmediniz bu adamın yüzünü, çok üzücü gerçekten.
Profil fotonuzla olan uyumunuza dikkat çekmişti bir üye,diğer konuda..
Sahiden biraz fotodan ilham alsanıza.
Haddini bildirsenize kocanızın.

Yazık kıza üzüldüm
Hiç değmezmiş bu kadar hakareti göze almasına

Eş önemli elbette,ben de kocamı dinlerim mesela,severim fikirlerini isteklerini dinlemeyi.
Ama bu denli çirkin, kaba, insaniyetsiz tavırlara müsaade etmezdim.
Çok mutsuzum ya ağlıyorum yarım saattir çok üzülüyorum kendime çok

ya gercekten kocam boyle dedı kocam onla gorusme dedı kocam ızın vermedı dıyen kadınları bır kasık suda bogasım gelıyor. ya sen o yasa kadar kocan mı vardı yanında sen bır bıreysın o yasına kadar annen baban vardı yanında kocan mı vardı. boyle dıyen kocalarada kadınlara da sinir oluyorum.

eğer arkadasınız bu yasa kadar sızı yarı yolda bırakmadıysa cok kotu de bır huyu yoksa bırakmayın arkadasınızın peşini...

Merhaba hanımlar bugün küçüklükten beri yakın arkadaşım olan arkadaşım evime geldi düğünümde düğünümden önce hep yanımda oldu çok yakın arkadaşım zaten. Evlendikten beri ilk kez evime geldi.
Eşime dün dedim bana gelecek diye yarım saat otursun gitsin dedi neyse öyle neden dediğini anlamamıştım bugün arkadaşım geldi sürekli sürekli mesaj atıyor arıyor gitmedi mi gitsin artık diye yüzüm düştü arkwdaşım sordu arkadaşım da arkadaş dediysem kardeş gibi Ebru dedim bu böyle böyle diyor yanlış anlama kusura bakma ondan böyle dedim biliyorum zaten onun yıldızı benimle nedense hiç barışmadı dedi arkadaşımla eve yemek söyledik kız bana misafir geldi cebinden veriyor yemek parasını saçmalama olmaz öyle dedim sen misafirsin dedim yok laf eder şimdi dedi kinaye falan değil iyi biri dostum kardeşim zaten neyse 1.5 saat oturdu arkadaşım gitti ara ara yazıyorum eşime cevap vermiyor şimdi aradım markete gideceğim istediğin bişey var mı dedim gitme dedi neden dedim ben geleceğim birlikte gideriz dedi tamam dedim 1 saat oldu akşama yemek yapacağım nerdesin dedim gelmeyecek misin dedim yok ben yersem dışarıdan söylerim dedi bana ben de tamam o zaman yarın gideriz dedim o da iyi yazmış ne oldu niye soğuk davranıyorsun dedim neymiş onun sevmediği insanla onun evinde oturmuşum yemek yemişim onun sevmediği insana para yedirmişim ayıp bu senin dediğin ayıp dedim ben de sinirlerim zıpladı istersen senin benim sevmediğim insanlarla takılmana gelmeyelim dedim ben de kız kendi cebinden verdi yemek parasını bile dedim şimdi mesaj atıyor söylesene kimmiş o sevmediğin insanlar diye çıldıracağım ya ben haksız mıyım ?
O o kızı sevmeyebilir ama o kız benim öz kardeşim kadar yakın bana biz evlenmeden önce de çok yakındık onun için arkadaşlığımı asla bitirmem
Sizi cok seviyorsa. Sizin sevdiginiz arkadasiniza sizin hatiriniz icin saygi duymasi lazim. Kendisi sevmemis olabilir.

Eşimin hiç sevmediğim bir arkadaşı var. Evine gelince başımın üstünde taşırım. Ne eşim benim nede ve esimin arkadaşıma, akrabasina saygısızlık etmeyiz.
Kimsede etmemeli.
Ben en çok sizin arkadaşınıza durumu söylememize şaşırdım. Nasıl bir çaresizlik içindesiniz anlamadım.
Cidden terbiyesiz bir eşiniz var.

Ya ben saygılı bir insanım nasıl söyleyeyim size eşime bu siyasi görüşü niye destekliyorsun diye sorduğumda bile bana annem babam desteklediği için diyen insan yani hiç böyle radikal bi şekilde olduğunu bilmiyordum belli etmedi
İnsan siyasi görüşünü hayat görüşünü net bilmediği biriyle evlenmemeli. Başka ne varki evlilik için önemli olan? 3-5 kriter var zaten bunlar da en önemlileri. Yaş kaç? Çok mu aşıktınız?

eşiniz ayıp etmiş. arkadaşınızda oldukça anlayışlı karşılamış. nedir bu kadar sevmeme nedeni? önce bunu öğrenmek gerek. sorun ona ne yapmış yuvasınımı yıkmaya çalışmış, eşine ne zarar vermiş kaşını gözünümü sevmemiş derdi ne yani bu insanla. bunu sorun sonrada sizin için ne kadar önemli olduğunu her daim yanınızda olduğunu tekrar anlatın ona. konuşarak çözebilirsiniz. benimde eşim bir arkadaşım için buna benzer birşey demişti. aradı beni arkadaşım gelecek oturmaya onu bekliyorum dedim neden benim haberim yok demişti çok şaşırmıştım nasıl yani diye. çünkü kız öncesinde haber vermemişti bu taraflardaymış sana uğrayacağım evdeysen dedi bende gel dedim. sonra eşim akşam eve geldiğinde kızı normal karşıladı ama mesafeliydi. kız gittikten sonra başladı mı ne işi var niye gelmiş diye. neden böyle yapıyorsun dediğimde de anlattı nedenini milletin arkasından atıp tutuyor yuva yıkar o kız pişman olursun görüşme onunla dedi. makul bir gerekçemi evet rahatsız olmuş insanların arkasından evlilikleri kocaları hakkında konuşup eşlerinin kafalarını karıştırmasından rahatsız olmuş.bizede zarar vereceğini düşünmüş haklı olabilir mi tartışılır ben henüz bir zararını görmedim. çok pimpirikli olduğu için eşim şehir dışına çıksa hemen sarıyor gerçi bana ama pimpiriğine ve aldatılmış olmasına veriyorum bunu.

Sizin zaten çok misafiriniz gelmiyormuş. Bundan sonra onun tanıdıkları geldiğinde söyleyin en fazla 1 saat kalacak diye. Bir kaç kez yaparsanız, misafirleriyle ilgilenmezseniz aklı başına gelir.

O kız hakkında babamgili de doldurmuş bi dolu kıza iftira atmış annemle dertleşiyordum az önce annem Ömer bize dedi o sağlam bi yollu kız değilmiş dedi yalan söylemiş basbaya ! 16 senelik arkadasım o benim evlenmeden önce 1 gün bile ayrı kalmazdık öyle yakınlık

16 senelik arkadaşını annen baban tanımıyor mu da iki günlük damadı lafı ile hareket ediyorlar

Siz haksızsınız. Adam ne giyeceğinizi, kimle görüşeceğinizi belirliyor, siz de kuzu kuzu uyuyorsunuz. Size yaptığı saygısızlığı hoş görüp, üzerine bir de konuşarak gönlünü almaya çalışıyorsunuz. Hayatınız üzerinde tasarrufunuz yok resmen. Böyle devam eder bu, siz de daha çok konu açarsınız.

Çok mutsuzum ya ağlıyorum yarım saattir çok üzülüyorum kendime çok
Ağlamayın üzüldüm gerçekten.
Biz yazdık çıktık,siz ağladınız mı!
üzüldüm vallahi,herkesin kendi derdi işte............

Hiçbir kadın,hiçbir insan evladı evliliğinde mutsuz olmasa,doğru insanlarla olsa keşke.
Çok yeni evlisiniz sanırım 2 aydı.
Toparlayabilirsiniz,adam edebilirsiniz,deneyin.
Madem oldu bir kere,evlendiniz,biraz çaba,güç lazım.

Konuşun beklentilerinizi,hatalarını,isteklerinizi.
Adamı bi konuşturun bakalım derdi neymiş,ne amaçla yapıyormuş yaptığı davranışları.
Diğer konunuzu da katarak yazıyorum.
3. Kişileri karıştırmadan kendi karakterinizi yansıtarak yaşayın evliliğinizi.
Giyim kuşam,görüşülen insanlar konusunda orta yol bulun.Tamamen ipleri vermeyin eline.Sizin fikriniz yok mu?Aklınız yok mu?
Tüm şikayetlerinizi dile getirin.
Konuşun.

Ve affınıza sığınarak nacizane fikrim,şimdilik çocuk düşünmeyin,erken henüz.

Misafirinize gercekten
.kocam boyle boyle diyor mu? dediniz.:oha:

Yani seni istemiyor falan mi? Dediniz.:skandal:

Olsem diyemem ..gecistiririm.

Valla bravo.

Ben olsam sizle bir daha gorusmem.

Kocaniza gelince nezaketsizin teki

Back
X