• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldıracağım şimdi gerçekten!

Hadi eşiniz böyle bir terbiyesizlik yaptı siz bunu arkadaşınıza nasıl yansıttınız ? Valla eşinizin bu durum için çok ciddi bir açıklaması olmalı zira yakın arkadaşınız olmasa dahi bir misafire böyle davranılması çok garip

O kız hakkında babamgili de doldurmuş bi dolu kıza iftira atmış annemle dertleşiyordum az önce annem Ömer bize dedi o sağlam bi yollu kız değilmiş dedi yalan söylemiş basbaya ! 16 senelik arkadasım o benim evlenmeden önce 1 gün bile ayrı kalmazdık öyle yakınlık

nefret ettim kocanın zihniyetinden. inşAllah yollu lafı ebrunun kulağına giderde kocanın ağzını burnunu kırdırıp, üzerine birde namus davası açar.
zihniyetine tükürdüğüm.

Şimdi birşey yazacam ama kızmayın. Eşinizin bu denli uzak durmanızı istemesinin altında bir neden olmalı. Arkadaşınız eşinize uygun olmayan bir şekilde yaklaşmış olabilir mi? Belkş hatalı olduğu için bu kadar alttan alıyordur arkadaşınız da zira onun da tepki göstermemesi garip. Ya da tam tersi bir durum yaşanmış olabilir mi? Ya da arkadaşınız eşinizi bir kadınla görmüş eşiniz bunun korkusundan böyle yapıyor olabilir mi? Evet farkındayım garip senaryolar yazıyorum ama çok anlamsız buldum sahiden eşinizin tepkilerini, yok gelmesin demesi zırt pırt msj atıp gitti mi diye sorması

Benzer bir olayı yıllar önce yakın bı arkadaşım yaşattı bana... Ben bekardim o evliydi... Son oldu samimiyetimiz, bı daha da evine gitmedim,evime de davet etmedim. Bence siz esinize karşı fazla yumuşaksiniz adam da bunu kullaniyor . Yerinizde olsam sağlam bı ayar çekerim yetmez diğer konunuzda bahsi geçen düğüne de gitmem. Kimse kusura bakmasın... Eşiniz en nefret ettiğim insan tipi,evlenene kadar herşeye susup evlenince yok kapalı giyin,yok acil onla görüşme bunla görüş diyenlere sinir oluyorum. Evlenmeden önce neyse evlenince de odur insan niye illa değiştirmeye çalışırlar anlayamıyorum.

Eşiniz şımarık bir çocuk gibi ya, çok terbiyesizce yaptığı, üstüne bir de size küsüyor. Bu arkadaşınızı neden sevmiyormuş sordunuz mu? Ve kız bunu bildiği halde hala evinize gelecek mi bu da önemli.

Valla önceki konunuza da yorum yapmış biri olarak kocanızın neredeyse olumlu özelliği yok gibi bir şey. Ailesi ayrı tutucu ve problemli, kendisi patolojik derecede kıskanç, saplantılı ve saygısız. Burada "Ay herkese boşan diyorsunuz bik bik" edenler olacaktır da şu adamın katlanılacak yanı yok. Size saygı duymayan, gözden saklanması gereken bir eşyadan farksız gören, sosyal ortamlardan bile kısıtlayan bir adamla paylaşacak neyiniz olabilir ki? Yaş geçtikten sonra bu sefer de alıştım, çocuğum var bırakamıyorum diye hiç boşanamayıp mutsuz bir ömür geçiriyorsunuz, sonra da ömür bitiyor zaten. Çok geç kalmadan dönün bu yoldan bana kalırsa.

Ha o arkadaşınızın yerinde olsaydım herkese rezil olmak pahasına da olsa kocanıza o lafı bir güzel yedirir, sizinle de asla görüşmezdim. Kocanız bu lafı dedi siz de gidip "Ayy cnm kocam sana böyle dedi yaa" mı dediniz gerçekten bu kadar sevdiğiniz bir arkadaşınızsa nasıl gidip bunu kızın yüzüne söylersiniz? Vallahi çok ayıp.

Buna benzer bir şeyi arkadaşımla yaşadım
Arkadaşım eşiyle sevgiliyken çok sorun yaşardı benden yardım isterdi adam için ayrıl derdim çünkü cidden saygısız bir adamdı hep arkadaşımı zorda bırakıyordu ve kız benden anlayış beklerdi arkadaş olarak elimden geldiğince anlayışlı olduğumu düşünüyorum
Ama adam normalde kıza karşı ilgisiz ve umursamaz tavırlardayken biz ne zaman buluşsak on kez arardı ne yapıyorsunuz ne yiyorsunuz diye hatta kıza boğazından nasıl geçiyor, ben burada açım vs tarzı duygu sömürüleri yapıyordu.
Şimdi evliler ve ben o kızla görüşmüyorum sorun benim arkadaşlığım değil ne olursa olsun hep eşine kızın hatrı için anlayış gösterdim ama arkadaşım hep daha fazla anlayış bekledi benden ben de yeter artık kocana karşı sınırı sen çizeceksin beni o saygısızla muhatap etme dedim o da sen benim kocama birşey diyemezsin dedi kavga ettik kocanla mutluluklar dedim

aradaki dengeyi kurmaya bak eşine de o zaman sen de aynı tavrı yap ya da küs tavır al sen sevmesen de o benim arkadaşım bari benim hatrıma sussaydın de at tribini

Kocanizin siyasi ve dünya görüsü nedir bilmiyorum ama az cok tahmin edebiliyorum. Bu zihniyeteki insalar icin cooook söylenecek laf var ama burda olmuyor iste :/
Arkadasina ayip olmus ama galiba o tip insanlari pek ciddiye almiyor ve darilmiyor.
Hadi arkadasinla görüsme ama bu daha baslangic bence....yakinda senin dünya görüsünü, din anlayisini vs vs hepsini yönetmeye calisir ve sen kivama gelmezsen, sanada yollu diyebilir.
Inallah olmaz ama nasil anlamadiniz yahu, ailemden böyle gördüm demis....ailesini ve görüslerini bu zamana kadar bilmen gerekliydi.

Bugün açtığınız konulardan sonra sizin için gerçekten üzüldüm. Çok yeni evlisiniz ve kimse bunları yaşamak için evlenmez. Çok iyi tanımadan evlenmişsiniz sanırım. Yaşadıklarınız için üzgünüm gerçekten ama bu şekilde pasif kalmaya devam ederseniz hayatınız daha da kötüye gidecek biliyorsunuz değil mi? Bir an evvel bir birey olduğunuzu eşinizin fark etmesini sağlamalısınız. Yoksa kaybolup gideceksiniz.

Arkadaşınıza "eşim böyle böyle söylüyor" demenizi de çok yadırgadım. Söylenmez ki bu, yazık ne hale düşmüş kız. Gerçekten hakikatli bir arkadaşmış yoksa bir başkası olsa sizinle "merhaba-merhaba" dan öteye geçmezdi artık.

Merhaba hanımlar bugün küçüklükten beri yakın arkadaşım olan arkadaşım evime geldi düğünümde düğünümden önce hep yanımda oldu çok yakın arkadaşım zaten. Evlendikten beri ilk kez evime geldi.
Eşime dün dedim bana gelecek diye yarım saat otursun gitsin dedi neyse öyle neden dediğini anlamamıştım bugün arkadaşım geldi sürekli sürekli mesaj atıyor arıyor gitmedi mi gitsin artık diye yüzüm düştü arkwdaşım sordu arkadaşım da arkadaş dediysem kardeş gibi Ebru dedim bu böyle böyle diyor yanlış anlama kusura bakma ondan böyle dedim biliyorum zaten onun yıldızı benimle nedense hiç barışmadı dedi arkadaşımla eve yemek söyledik kız bana misafir geldi cebinden veriyor yemek parasını saçmalama olmaz öyle dedim sen misafirsin dedim yok laf eder şimdi dedi kinaye falan değil iyi biri dostum kardeşim zaten neyse 1.5 saat oturdu arkadaşım gitti ara ara yazıyorum eşime cevap vermiyor şimdi aradım markete gideceğim istediğin bişey var mı dedim gitme dedi neden dedim ben geleceğim birlikte gideriz dedi tamam dedim 1 saat oldu akşama yemek yapacağım nerdesin dedim gelmeyecek misin dedim yok ben yersem dışarıdan söylerim dedi bana ben de tamam o zaman yarın gideriz dedim o da iyi yazmış ne oldu niye soğuk davranıyorsun dedim neymiş onun sevmediği insanla onun evinde oturmuşum yemek yemişim onun sevmediği insana para yedirmişim ayıp bu senin dediğin ayıp dedim ben de sinirlerim zıpladı istersen senin benim sevmediğim insanlarla takılmana gelmeyelim dedim ben de kız kendi cebinden verdi yemek parasını bile dedim şimdi mesaj atıyor söylesene kimmiş o sevmediğin insanlar diye çıldıracağım ya ben haksız mıyım ?
O o kızı sevmeyebilir ama o kız benim öz kardeşim kadar yakın bana biz evlenmeden önce de çok yakındık onun için arkadaşlığımı asla bitirmem
Herşey Kenara eşinizin size “sevmediğim insana para yedirmişsin” demesi akıl almaz bişey

Bir de ben konuda sürekli geçen dışarıdan yemek söylemek kısmına takıldım

Biz de çok dışarıda yeriz de ev oturmasına gelen arkadaş ile neden dışarıdan yemek söylenir yani ya çıkın dışarıda yiyin ya da evde pişirin birlikte yiyin

Eşin kızınca ben dışarıdan söylerim yersem diyor

Bugünki iki konu karşısında yaşam biçiminizi mali durumunuzu hayattan beklentilerinizi vs kafamda oturtamadım

Eşin siyasi görüşü bahane etmiş var bi hinlik lafın altında
Bir de sevmese de saygı göstermek zorunda !
Sen de aynısını yap eşine arkadaşı için gelmeyecek istemiyorum de gelirse surat yap trip at sen benim arkadaşıma yapıyorsun ama bend e yaparım de
Saygısız!

Merhaba hanımlar bugün küçüklükten beri yakın arkadaşım olan arkadaşım evime geldi düğünümde düğünümden önce hep yanımda oldu çok yakın arkadaşım zaten. Evlendikten beri ilk kez evime geldi.
Eşime dün dedim bana gelecek diye yarım saat otursun gitsin dedi neyse öyle neden dediğini anlamamıştım bugün arkadaşım geldi sürekli sürekli mesaj atıyor arıyor gitmedi mi gitsin artık diye yüzüm düştü arkwdaşım sordu arkadaşım da arkadaş dediysem kardeş gibi Ebru dedim bu böyle böyle diyor yanlış anlama kusura bakma ondan böyle dedim biliyorum zaten onun yıldızı benimle nedense hiç barışmadı dedi arkadaşımla eve yemek söyledik kız bana misafir geldi cebinden veriyor yemek parasını saçmalama olmaz öyle dedim sen misafirsin dedim yok laf eder şimdi dedi kinaye falan değil iyi biri dostum kardeşim zaten neyse 1.5 saat oturdu arkadaşım gitti ara ara yazıyorum eşime cevap vermiyor şimdi aradım markete gideceğim istediğin bişey var mı dedim gitme dedi neden dedim ben geleceğim birlikte gideriz dedi tamam dedim 1 saat oldu akşama yemek yapacağım nerdesin dedim gelmeyecek misin dedim yok ben yersem dışarıdan söylerim dedi bana ben de tamam o zaman yarın gideriz dedim o da iyi yazmış ne oldu niye soğuk davranıyorsun dedim neymiş onun sevmediği insanla onun evinde oturmuşum yemek yemişim onun sevmediği insana para yedirmişim ayıp bu senin dediğin ayıp dedim ben de sinirlerim zıpladı istersen senin benim sevmediğim insanlarla takılmana gelmeyelim dedim ben de kız kendi cebinden verdi yemek parasını bile dedim şimdi mesaj atıyor söylesene kimmiş o sevmediğin insanlar diye çıldıracağım ya ben haksız mıyım ?
O o kızı sevmeyebilir ama o kız benim öz kardeşim kadar yakın bana biz evlenmeden önce de çok yakındık onun için arkadaşlığımı asla bitirmem
Eşin çok ayıp etmiş

Arkadasiniza esinizin ondan hoşlanmadigini mi soylediniz ?

Back
X