• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldıracagımmm

mim mam

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
465
334
18
37
artık bıktım eşim durmadan ikiz kizlarıma oyuncak alıp duruyor. Dün yine almış, gelmis öyle böyle degil. Artık canımı sıkmaya basladı her yer oyuncak kaynıyo gecen tartışmasınıda yaptım. Ama hiç bana mısın demiyor 2 tane oyuncak dükkanı açarız artık. ne yapmam gerekiyor almaması için

çocuklarıyla ilgilenmek istiyor belliki ama farklı ilgilenme yollarını hatırlatabilirsiniz. ayrıca oyuncaklar cok mu oldu ayırıp birazını bagıslayalım sosyal hizmetlere vs diyebilirsiniz hem fazlalıktan kurtulursunuz hemde belki almaktan vazgecer

Ya adam heves ediyor demek ki napsın :KK48: ayy düşündüm de ebnim ikizlerim olsa ben de ne bulsam alırım heralde ne şeker :KK68:

AMA DEVAMLI ALIYOR. ZANNEDİYORKİ OYUNCAK ALDIM. HERSEY TAMAM ONLARLA OYNAMASI DA BANA KALIYOR. ALIP CEKILIYOR. KENARA HER YERDE BIR OYUNCAK GÖRMEKTEN GINA GELDİ .ALMA DİYORUM SANKİ SAGIR DUYMUYOR BENİ

sıkıntı yapacak bir durum deil..kullanmadığı oyuncakları topla sende alamayan çocuklara ver...
millet ilgisizlikten yakınıyor boşver alsın...

AMA DEVAMLI ALIYOR. ZANNEDİYORKİ OYUNCAK ALDIM. HERSEY TAMAM ONLARLA OYNAMASI DA BANA KALIYOR. ALIP CEKILIYOR. KENARA HER YERDE BIR OYUNCAK GÖRMEKTEN GINA GELDİ .ALMA DİYORUM SANKİ SAGIR DUYMUYOR BENİ
Ya hem babalık hevesi var bişeyler yapmak istiyor Hem de erkek işte sonuçta detaylı düşünemiyor Aldı ya iş oldu sanıyor Napsın Kötü niyetli değil Güzel bişey yaptığını sanıyor da Sen alınanlardan bir kısmını topla kutulara koy vs Gözünün önünde gönder sosyal hizmetlere, suriyeli çocuklara, komşunun çocuğuna vs vericem de gönder Fazla olduğunu anlasın :KK48:

Iki dükkan edecek oyuncak varsa ve eşinizi durduramiyorsaniz,fazla olanları lösev yada sosyal hizmetlerdeki yavrularimiza bağış yapabilirsiniz ne dersiniz?? Hem sinirlenmemis hemde bu israfı sevaba dönüştürmüş olursunuz.

tabiki veriyorum kurumlara değilde cevremde gözlemlediğim kişilere ama bu adamı durduramıyorum artık kendini astı ınternetten bile arıyor millet esimin nette sevgilisi mi var dıye arıyor bende nette oyuncak mı aldı yine diye suphelenıyorum

Çocukken oyuncağı old sanmıyorum çünkü kendi oyuncagimizi kendimiz yapardık derdi

Herkes alsın ne olacak demiş ama bence oyuncak almak yerine çocuklarla oyun oynamayı denese?

Çook zengin değilseniz yapılan da israf .

Çocukları da bu bolluğa alıştırmak iyi değil .

adamın hevesini kırma canım bırak alsın biraz büyüdüklerinde ihtiyaç sahiplerine verip sevaba girersiniz

Çocuğuna bu kadar oyuncak alarak aslında zarar veriyor.
Doyumsuz ve mutsuz çocukları olmamasını istiyorsa frenlesin kendini.
Bununla ilgili yazıları okutabilirsiniz eşinize..

Ay ben sevinirdim kendim bile oynardim :KK49:

Siz de bazilarini ayiklayin baska cocuklari sevindirin...

gerçekten seviyorsa lütfen engellemeyin, kendisi bu duyguda tatmin olduğunda zaten bırakacaktır.
şöyle düşünün, ya hiç ilgilenmeyen, sorumsuz, çocugunu bir oyuncak için ağlatan bir baba olsaydı?
bu kadar çıldıracak bir şey yok..

genelde ebevynler oyuncakları kendılerı oynamak ıcın alırmıs :D
benım babamda bana cok alırdı bıde bızım zamanımızdakı oyuncaklar daha guzeldı
babam kurar denemek ıcın oynar basından kalkmazdı butun gece :D

heves etmıs alsın yazık oyuncak dolapları var uygun fıyata alın bıtane dızersınız her aldıgında

Bende yegenime oyleyim vallahi.
Oyuncakçının önünden geçerken şöyle bir bakıyorum diyorum bizim minige bir şey var mi acaba bi bakiyim e oralara girilince illa ki alınıyor bir şey.
Kıyafette aynı . Çok sevince oluyor öyle :)

Back
X