Cildiracam yaaa bi bakin ( resimli)

Bir düzeltme yapmak istedim, çamaşır makinesinde kullanmıyorum, lekenin üstüne sıkıp makineye atıyorum.

bende şu saçma sapan markalardan biri zannediyordum :)) ziyadesiyle bilgilendim ve çok özendim en kısa zamanda denicem :))
aspirin her derde devaa D

tatlı telaşlar bunlar bende arkadaşa katılıyorum amwey ürünlerinden başkası çıkarmaz duvarlar için özellikler çok ii kolay gelsin :)

sanatçı ruhu var bu çocukta :) zaman zemin şartlar hiç önemli değil, itina ile özgür çizim yapılır böylede bakabilirsin olaya daha mutlu olacaksındır eminim :)

benim oğlanda yazıp çiziyo halıyı bildiğin bulaşık deterjanını suya döküp siliyom çıkıyo beyaz renk halım bide

buraya bakarken küçük oğlum yanımdaydı çizikleri görü görmez aaaaaa ciciii dedi ve fırladı muhtemelen kalem arıyo
ay çok güldüm yaa
ne yaptı merak ettim
çocukların gözünden öğrenmiş olduk.
demekki çocuklar böyle şeyleri cici saniyooooo

benimde olsun bi cadım
koltukları,duvarları çizsin :2::2::2:

inşallah canım inşallah seninle olur.

Kolonya dökün mürekkepli şeylere çıkarıyor
kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
koltuklari denemedigim ilaç kalmadı.
ben prilin bulaşık makinası parlaticisiyla çıkardım.

koltuklardan sonra salonun duvarlarında mahvetti.
onuda çamaşır suyu katkılı cif ile sildim.o da çıktı.

"çocuğa boyaması için alan yarat" diyen arkadaşlar;denedim ,onuda denedim.
ama ne yaptıysam onu koltuk ,duvar cizmekten vazgeçiremedim.
onun zevki başka galiba

haa bu arada önce ki gün ben uyurken
parmaklarimi ojelemis bu da son yaptığı yaramazlık,cadinin

Son düzenleme:

😊 inşallah ünlü bir ressam olur,tabi o zamana kadar Bi kaç koltuk takımı eskitirsiniz artık.çok öptüm o minik cadıyı.

Canım kumaşı aspirin soldurmasın önce çok az yerde uygula, bi bak. Sert zemin olsa endişe etme ama bide koltuk kumaşından olma derim, kolay gelsin umarım çabucak kurtulursun bide bu minişi yatır yere poposunu poposunu ham yap

Lekeyı ne çıkarır bilmem; Çocuklardan ürktüm açıkçası

Çocuklarda belli bir dönem bu oluyor önüne geçemeyebiliyorsunuz, size şiddetle koltuk örtüsü kullanmanızı tavsiye edeceğim :) Evinde iki bıcır bıcır kız çocuğu dolanan bir anne olarak bir koltuk takımını maalesef çöpe atmak zorunda kaldım, saf alkollü pamukla silebilirsiniz ya da karbonatta çıkartabiliyor hafif suyla karbonatı macun kıvamına getirip silin ama her halukarda tam istediğiniz gibi olmuyor ne yazık ki..

tüm arkadaşlar gibi bende aspirin öneriyorum.

3 hafta kadar sonra benimde bir cimcimem olacak aklıma o geldi
o da böyle yapıp anasını delirtecek mi bakalım
koltuklarınızın zarar görmesine çok üzüldüm fakat öyle güzel anlatmışsınız ki,kendimi kızımla hayaller içinde buldum
Rabbim evladınızı size bağışlasın,sıkıntısını derdini yaşatmasın inşallah

Ben adetliyken kan lekesi koltuğa geçmişti
Aspirin dışından hiçbir şey çıkarmadı. Aspirin al iyice silll

Bu cimcimene de bu yaptıklarının yanlış olduğunu öğretmeye çalış. Yoksa işin zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…