Cildiracam yaaa bi bakin ( resimli)

tatlı telaşlar bunlar bende arkadaşa katılıyorum amwey ürünlerinden başkası çıkarmaz duvarlar için özellikler çok ii kolay gelsin :)

kosla halı şampuanı varya pembe olan...o inanılmaz bir şey...bütün lekeleri çıkarıyo vişne suyunu kan lekesini falan anında çıkarıyor..biraz döküp çitiliyorum ben..bazen çok kirli bişey olduğunda makinenin detarjan gözüne detarjanın üstüne azıcık döküyorum tertemiz yapıyor...şiddetle tavsiye ederim..

sanatçı ruhu var bu çocukta :) zaman zemin şartlar hiç önemli değil, itina ile özgür çizim yapılır böylede bakabilirsin olaya daha mutlu olacaksındır eminim :)

benim oğlanda yazıp çiziyo halıyı bildiğin bulaşık deterjanını suya döküp siliyom çıkıyo beyaz renk halım bide
teşekkür ederim canım yaa benim çocukta yok ama damlalar sinirimi bozuyor bazen pişman oluyorum açık renk hakı aldığım için

Merhabaa
birşey sormak istiyorum peki halının üstüne dökülen oje nasıl temizlenir. Aseton daha da beteer yaptı (((

buraya bakarken küçük oğlum yanımdaydı çizikleri görü görmez aaaaaa ciciii dedi ve fırladı muhtemelen kalem arıyo

benimde olsun bi cadım
koltukları,duvarları çizsin :2::2::2:

Lekeler çıktı mı? Çıktı ise ne ile çıktı bende merak ettim açıkçası...

Bu arada benimde 6 yaşında bir kızım var abartısız söylüyorum 9 aylıkken kitaplarla tanıştı yaşından sonrada kalemlerle ve kalemle de kalmadı sulu boya, yüz boyası, parmak boyası, gazlı kalem aklına ne geliyorsa. Ama ben kızıma bunların hepsini sadece mutfakta yapmasına izin verdim, çocuk önlüklerinden taktım dilediği kadar boyadı, oynadı vs. Şükür ne duvarlarımı çizdi nede koltuklarımı, bence sizde nerede nasıl kullanması gerektiği konusunda yönlendirin, hadi gel mutfakta masada resim yapalım vs. gibi.

Söylemeden de geçmek istemedim bende ilk kez bu ay deneme amaçlı aldım aspirinin spreyini gerçekten de arkadaşların dedikleri kadar varmış çok çok memnun kaldım.

Kızımın okul kıyafeti kırmızı badi ve dirseklerini hiç bir şekilde temizleyemiyordum, resmen sıranın üstündeki kir içine işliyordu geçen hafta dirsek kısımlarına aspirin spreyden sıktım ya Allah ya bismillah dedim ve attım makineye kar gibi çıktı, şaşırdım ve neden aylar önce almadım acaba dedim, şimdi evimden yedeğini bile eksik etmiyorum.

Kolonya dökün mürekkepli şeylere çıkarıyor

yani ben aynı faydayı göremedim nerden aldın acaba

yani ben aynı faydayı göremedim nereden aldın acaba

B...m den aldım canım.

Ben tavsiye üzerine ve tereddütle aldım ama şimdi mutfak dolaplarımda da çamaşırlarda da kullanıyorum. Başka nerede var bilmiyorum. Yada çeşitleri var mı onuda bilmiyorum kırmızı bir kutusu var, spreyli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…