- Konu Sahibi _cankizim_
ay evet o tip annelere bende sinir olurum çocuk sonuçta yapar insanın moralide bozulsa çocuk dersin. benim oğlumu ilk wc ye alıştırdığım zamanlardı. komşuya gittik. anne gaga dedi götürdüm çiş yaptı onu yapmadı yok dedi. neyse o sıra annem aradı buda daha çamaşırını giydirmeden içeri koştu. bende giydirmeye gidince ne göreyim otur sen halıya kaka yap. komşumla çok samimiyizdir. ama yinede okadar kötü hissettimki. haliyı nasıl siliyorum nasıl çabalıyorum anlatamam. nolursun hadi kaldırıyım halıyı yıkamaya veriyim dedim. tuttu ellerimi saçamalama zaten yıkanacak dedi. yok ya namaz kılıyosun bide olmaz diyorum. ya orda kılmıyorum ya namazı zaten seccade var baksana eskisinden temiz yaptın halıyı diyo. çok utandım ama çok çocuk sonuçta ama ne yapsaydım sonuçta benim boynumun borcu o halıyı yıkamacıya verdirmek. çada dökse birinin evinde çıkarmak için ben koşarım. çıkmıyosada ben yıkatırım.
aynen canım aynen cocuktur netıcede tabı yaramazlık yapıcak ama ıste evımı bı gorsen duvarlar kalem tülümm petegın kenarından dıkkat edılmedıgınden ıp tekmıs, cocuk ıcıne gırmıs dolanıyor tum salon perdesı petegın yanı cıkıntılı ordan ipileri cekılmıs hep, eşim aldı cocugu ben tam ıcerı gırerken, inan cocuktur hıc bısey demem cocuga hatta guldum o an napıosun bakıım sen orda dıye, ama annesıne cok kızdım ınanırmısın, şimdi o tül nasıl canımı yakıyor evlenırken bıle alamadım tulumu daha ıkı ay once alabıldım halımı ve tulumu yanı dugunden sonra azıcık toparlanınca ve onlarda bılıyorlardı bunu..duvarlar cıktı cifledım hep ama boyası kalkmıs kımı yerler oraları boyıcaz tekrar..