• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıldıracammm

yesilpatio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
94
55
3
Hanımlar çocuklarınız saat kaçta yatıyor bizim ufaklık 10 - 11 den aşağı yatmıyor, bizle kalkıp bizle yatıyor :KK57: kendim şöyle koltuğa oturup/ uzanıp ohhh be demeyi özledim :mad: oğlum 22 aylık ve çoook huysuz mızmız usandım artık ya, bebekliğinden beri herşeyi
Zordu, doğumu aşıları diş çıkarmaları gece uykuları :KK43: ne zaman yatağına koyduysak hep ağlayarak kusardı hemde heryerleri batırırdı dolu dolu kusardı büyüdü hala öyle, o nedenle yatağına koyup uyutmak mümkün değil, ya yanımda yatacak yada koltukta uyuya kalıyor. şuan birde iki aylık bebeğim vede 8 yaşında bir oğlum daha var, sinirlerim yıprandı resmen. İstediği bişey olmasın son ses cırlıyor masada ne varsa fırlatıyor eğer fırlatacak bişey bulamazsa kapıları çarpıyor, heryerleri döküyor saçıyor, büyük oğlumda dağıtırdı çekmeceleri- çekmecenin birini ona ayırmıştım onu karıştırırdı genelde, ama bu bi başka, tv dolabının tepesine falan çıkıyor, mutfak tezgahının üzerlerine tırmanıyor ... Dün dr gittik oradaki çekmeceleri bile karıştırıyor ... Etrafıma bakıyorum milletin çocuğu sessiz sakin sakin oyuncaklarıyla oynuyorlar.
Sizlerin çocukları nasıl?
Bunaldım iyice, ailemden de uzakta oturuyorum kimim kimsemde yok buralarda bana bir iki saat yardımcı olsun.
Gergin olmamın büyük nedeni uykusuz kalmam, ne uykumu alabiliyorum nede gündüzleri az bişey kendi halimde kalıp dinlenemiyorum.
Benim için dua ederseniz memnun olurum:21: Allah tüm küçük çocuğu olan annelerin yardımcısı olsun:KK61:

Neyseki bekarım ve çocuğum yok demek geldi içimden:KK12:
Ama 8 yaşındaki çocuğun davranışları çok normal gelmedi benim kardeşim 12 yaşında 7-8 yaşlarında da uysaldı.

Yapı meselesi herhalde
Allah yardımcınız olsun

8 yaşınadaki oğlum değil bunları yapan 22 aylık olan oğlum

Benim oğlum da zor bi çocuk cok hareketli bende geriliyorum aslında çocuk böyle olacak ama günümüzde binada yaşamak çocukla zor Allah razı olsun komşum 1 kere bile söylemedi ama ben rahatsız olurlar diye rahatsız oluyorum
Öğle uykularını bıraktım aksam erkenden yatıyor sabah erken kalkıyor ama aksam erken yatması beni rahatlatıyor gündüz biraz fazla dayanırım aksam rahat oluyorum :KK54:

Sizinki biraz küçük bu durum zor olur sanırım öğle uykusunu erken yatirsaniz da akşam erken yatabilir

Benim kızım doğduğundan beri aksam saat 20.00 de yatıyor. Arada uyanıyor ama o bile benim icin nefes demek.

Gündüz bir saniye bile yerinde durmuyor ama biliyorum ki aksam sekizden sonra hayat baslayacak. Allah sabırlar versin size

Allah annesine kolaylık versin :KK57:
Annesinin umrunda degil aksama kadar yatıyorlar asıl bana sabır versın :) kafayı yemek üzereyim sabah 5 e kadar top oynayıp koşuyorlar birde annesi kendini parçalarcasına bagırıyor üstelik bu cocuk 5 yaşında diğeri orta okula gidiyor

:KK71:
Benim oğlum da zor bi çocuk cok hareketli bende geriliyorum aslında çocuk böyle olacak ama günümüzde binada yaşamak çocukla zor Allah razı olsun komşum 1 kere bile söylemedi ama ben rahatsız olurlar diye rahatsız oluyorum
Öğle uykularını bıraktım aksam erkenden yatıyor sabah erken kalkıyor ama aksam erken yatması beni rahatlatıyor gündüz biraz fazla dayanırım aksam rahat oluyorum :KK54:

Sizinki biraz küçük bu durum zor olur sanırım öğle uykusunu erken yatirsaniz da akşam erken yatabilir
Hemde ne zor, tek çocuk olsa insan idare ederde üç tane olunca :mad:

Annesinin umrunda degil aksama kadar yatıyorlar asıl bana sabır versın :) kafayı yemek üzereyim sabah 5 e kadar top oynayıp koşuyorlar birde annesi kendini parçalarcasına bagırıyor üstelik bu cocuk 5 yaşında diğeri orta okula gidiyor
Ayyy Allah yardımcın olsun, nebiçim komşuymuş o öyle. Atalarımız boşuna ev alma komşu al demiş

Ayyy Allah yardımcın olsun, nebiçim komşuymuş o öyle. Atalarımız boşuna ev alma komşu al demiş
Amin biryerde okumuştum bebegin için her gün aynı saatte banyo yaptır yatagına yatır daha sakin uyumasını saglar banyodan sonra uyku saati oldugunu bilir

ama çocuk ilgi sıkıntısı yaşamış olabilir mi

3. ile arası çok az kıskançlıktan mı yapıyor acaba

hani beni uyutup onunla ilgilenecekler vs diye mi düşünüyor

sağlığınızı kaybedersiniz yardımcı bulun kendinize en azından ev işi vs ile ilgilensin

benimki de uykusuz bir çocuktu kreşte öğrettiler uyumayı akşam 9 da yatıyor

Bu kadar zor bir bebeğiniz var madem 3. Yü hangi cesaretle yaptınız . Benim oğlum da 22 aylık düşünemiyorum bi Bebek daha evde . Size de yazık ya hem siz mutsuzsunuz hem çocuklarınız . Siz ne kadar sakin ve rahat olursanız bu çocuklara da yansır .

Kızım iki buçuk yaşında, elbet ben de sinirleniyorum. Sonra da derin bi nefes alıp diyorum ki kendime kızıp bağıracak, kriz geçireceksen neden yaptın bu çocuğu?
İnsan yetiştirmek kolay mı? Beş yıl sonra gelen bi bebek.. 37 hafta boyunca yattım, hergün iğne yaptım kendime. Doğdu.. Sorunlar bitmedi. Olacak şeyler bunlar. Nefesine kurban onun.
Az önce uyudu, uykuyu sevmeyen bi çocuk. Evet bazen çok yıpranıyoruz, annelik kolay mı?
Üç çocuk , küçüğü iki aylık. 22 aylık bebeğinizin davranışları normal mi? Doktor ne söylüyor?
Sizdeki de iyi cesaret, söylemeden edemeyeceğim. Kolaylıklar diliyorum.

Benim bitane kizim var 12 olcak bugun bir bebek aldim kucagima ayy ben iyice rahata alismisim:KK45:güya ikinciyi yapmayi dusunuyordum agalmasina bile dayanamadim burdada bunu okuyunca ben heral yapmasam iyimi olcak:KK37::KK35:

Amin biryerde okumuştum bebegin için her gün aynı saatte banyo yaptır yatagına yatır daha sakin uyumasını saglar banyodan sonra uyku saati oldugunu bilir

Canim banyo konusuda ayri bi problem, bağıra bağıra ağlıyo banyo olup bitene kadar, hiç sevmiyor yıkanmayıda diyorum ya cins bi çocuk :rolleyes:

Benim bitane kizim var 12 olcak bugun bir bebek aldim kucagima ayy ben iyice rahata alismisim:KK45:güya ikinciyi yapmayi dusunuyordum agalmasina bile dayanamadim burdada bunu okuyunca ben heral yapmasam iyimi olcak:KK37::KK35:
Her çocuk bir olmuyor, benim bu yaramazdan sonra hep " ayyy birdaha asla cocuk yapmam diyordum

Her çocuk bir olmuyor, benim bu yaramazdan sonra hep " ayyy birdaha asla cocuk yapmam diyordum

Her çocuk bir olmuyor, benim bu yaramazdan sonra hep " ayyy birdaha asla cocuk yapmam " diyordum, büyük konuşmuşum :KK23: korunduğumuz halde üçüncüye hamile oldum:KK57: çok üzüldüm çok korktum ağladım naparım ben diye ama Rabbim kolaylığını veriyor. Üç numaram iki aylık oldu şimdilik iyi maşallah

Kızım iki buçuk yaşında, elbet ben de sinirleniyorum. Sonra da derin bi nefes alıp diyorum ki kendime kızıp bağıracak, kriz geçireceksen neden yaptın bu çocuğu?
İnsan yetiştirmek kolay mı? Beş yıl sonra gelen bi bebek.. 37 hafta boyunca yattım, hergün iğne yaptım kendime. Doğdu.. Sorunlar bitmedi. Olacak şeyler bunlar. Nefesine kurban onun.
Az önce uyudu, uykuyu sevmeyen bi çocuk. Evet bazen çok yıpranıyoruz, annelik kolay mı?
Üç çocuk , küçüğü iki aylık. 22 aylık bebeğinizin davranışları normal mi? Doktor ne söylüyor?
Sizdeki de iyi cesaret, söylemeden edemeyeceğim. Kolaylıklar diliyorum.
Tabii rabbim başka dert vermesin yeterki, cesaret değil aslında, " büyük konuşma " asla üçüncü çocuk istemiyorduk ama korunduğumuz halde hamile kalmışım, yapacak birşey yoktu, Mevlam böyle taktir etmiş. Doktor normal diyor, her çocuk farklı olurmuş.

Back
X