Hanımlar çocuklarınız saat kaçta yatıyor bizim ufaklık 10 - 11 den aşağı yatmıyor, bizle kalkıp bizle yatıyor

kendim şöyle koltuğa oturup/ uzanıp ohhh be demeyi özledim

oğlum 22 aylık ve çoook huysuz mızmız usandım artık ya, bebekliğinden beri herşeyi
Zordu, doğumu aşıları diş çıkarmaları gece uykuları

ne zaman yatağına koyduysak hep ağlayarak kusardı hemde heryerleri batırırdı dolu dolu kusardı büyüdü hala öyle, o nedenle yatağına koyup uyutmak mümkün değil, ya yanımda yatacak yada koltukta uyuya kalıyor. şuan birde iki aylık bebeğim vede 8 yaşında bir oğlum daha var, sinirlerim yıprandı resmen. İstediği bişey olmasın son ses cırlıyor masada ne varsa fırlatıyor eğer fırlatacak bişey bulamazsa kapıları çarpıyor, heryerleri döküyor saçıyor, büyük oğlumda dağıtırdı çekmeceleri- çekmecenin birini ona ayırmıştım onu karıştırırdı genelde, ama bu bi başka, tv dolabının tepesine falan çıkıyor, mutfak tezgahının üzerlerine tırmanıyor ... Dün dr gittik oradaki çekmeceleri bile karıştırıyor ... Etrafıma bakıyorum milletin çocuğu sessiz sakin sakin oyuncaklarıyla oynuyorlar.
Sizlerin çocukları nasıl?
Bunaldım iyice, ailemden de uzakta oturuyorum kimim kimsemde yok buralarda bana bir iki saat yardımcı olsun.
Gergin olmamın büyük nedeni uykusuz kalmam, ne uykumu alabiliyorum nede gündüzleri az bişey kendi halimde kalıp dinlenemiyorum.
Benim için dua ederseniz memnun olurum

Allah tüm küçük çocuğu olan annelerin yardımcısı olsun