Çıldırazaam

mugehatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
2.854
8.285
108
Kızlar,
Çıldırazaam hakkaten.
Benim dumkof kocam, bütün haftasonunu yine dernekte çalışarak geçirdi.
Bu akşam sözde plan program yaptık.
Dışarda takılacaktık! Amaa babası aradı bir işleri varmış onu halletmeye gittiler gelmedi bu saat oldu.
Biraz öncede ablası aradı beni babamın doğumgününü kutluycaz gelmelisiniz diye.
Şimdi ben kocamın saçlarını tek tek yolmak suretiyle etlerini didiklemek istiyorum.
İçimde şuanda kaynayan bir volkanizma var püskürtücem alevimden tüm şehir yanacak kül olacak!
İşssiz kaldığımdan yine eve tıkılı kaldım ve bu adamla bir ömür geçiremiycem sanırım ben.
Onun derneği, sporu, işi gücü. Bir sn telefonu çalmadan durmaz, bir saniye watsaptan yazışmadan duramaz. Ya iş arkadaşıdır ya spor ya dernek. Eve gelir işten kafasını kaldıramaz.
Bıktım gerçekten. Hayattan hiç zevk almıyorum. Hiç bir şey mutlu etmiyor artık beni.
Hayata dair bir amacım yok. Hevesim beklentim yok.
Bir şeylere hevesleniyorum onlarda illa ki elimde kalıyor bir şekilde.
Karşıdan bakanlar için hayatım mükemmel. Ya bana sorun bakalım bi.
Çok mutsuzum.

Gerçekten azıcık inancım olmasa artık yaşamayı düşünmezdim. Öyle kötü öylesine b.ktan bir durumdayım.
Ben normal değilim sanırım artık :)

Neden çalışmıyorsunuz?
Düzenleme: İşsiz kaldığınızı yazmışsınız pardon. Olsun tekrar iş bulursunuz o zaman bu boşluk hissi geçecektir.

esınızle konusmayı denesenız.. sıze de zaman ayırması gerektigini belki anlar

bence sizin kendi icinizde sıkıntınız mutsuzlugunuz var bide evde olmaya alısmadıysanız dogal ama sizde kendinize bir aktivite bulun sizde spora gidin esinizle birlikte

Neden çalışmıyorsunuz?
Düzenleme: İşsiz kaldığınızı yazmışsınız pardon. Olsun tekrar iş bulursunuz o zaman bu boşluk hissi geçecektir.

Uzun zaman işsizdim zorla iş buldum onuda kötü bir şekilde bıraktım. Bir daha nasıl iş bulucam bir fikrim yok açıkcası. Umarım iş bulabilirim ve umarım dediğin gibi olur

esınızle konusmayı denesenız.. sıze de zaman ayırması gerektigini belki anlar

4 senedir konuşuyorum değişmeyecek belli onu da böyle kabul etmem gerek ama edemiyorum susuyorum susuyorum gleiyolar böyle işte. Ay.

Tekrar calismaya basla veya bi hobi edin. Ama kocanda degismesi şart. Bi ömür böyle gecer mi..
Cogu erkekler ilgisiz maalesef.

bence sizin kendi icinizde sıkıntınız mutsuzlugunuz var bide evde olmaya alısmadıysanız dogal ama sizde kendinize bir aktivite bulun sizde spora gidin esinizle birlikte

Bu mesele iki günlük mesele değil. Kendi içimde mutsuzluklar var haklısın. Ama ne onları ne de dışındakileri çözebiliyorum. Söylediğin her şeyi yapıyorum ama mutlu değil daha çok bıkkınım.

Tekrar calismaya basla veya bi hobi edin. Ama kocanda degismesi şart. Bi ömür böyle gecer mi..
Cogu erkekler ilgisiz maalesef.

Sana hobilerimi saysam burdan evereste yol olur arkadaşım. Ama bıktım ben böyle yaşamaktan. 27 im de emekli öğretmen ayşe teyzeye döndüm. Kurudum kızım

Ayy seni iyi anlıyorum Mügişim.

Çak iki tane küreği kocanın ağzına rahatlarsın
Benimki de yok bilmem ne fuarı yok bilmem ne faturası vıt vıt vıt.Whatı sapı da telefonu da bitmez Allah'tan işim hala var da sallamıyom çok.
Ama işim olmasa aynı sen gibi olurdum

Kelin ilacı olsa sürer kendi başına bizim adam da öle 2 çocuk hep tepemde bizimki hala telefon elinde yeni yetme ergenler gibi sinirlerim zipliyo ama nafilee :)

Evet kuzum aynı öyle işte. Valla öyle bir sinir geldi ki parçalayasım var adamı Aman işten filan çıkma nolur. Dört elle yapış bırakma

Kelin ilacı olsa sürer kendi başına bizim adam da öle 2 çocuk hep tepemde bizimki hala telefon elinde yeni yetme ergenler gibi sinirlerim zipliyo ama nafilee :)

nasıl kabullendin? Bizde bebe yok olsa nolur bilmem iyice deliririm herhalde :)

Ayy benim koca da seninkinin tam tersi tam asosyal :). Galiba bunlarin orta yolu yok

Valla boşver sosyal olmasından iyidir inş beben doğunca rahat etcen asıl evde dururda iki bebeye bakar rahat edersin. inşallaahh

Neden bır
Uzun zaman işsizdim zorla iş buldum onuda kötü bir şekilde bıraktım. Bir daha nasıl iş bulucam bir fikrim yok açıkcası. Umarım iş bulabilirim ve umarım dediğin gibi olur
Neden bıraltın o işi.İşle ilgili bir konun vardı.Biri sana takılıyordu biraz,iş gezisine çağırmıştı, ne oldu o konu?

Neden bır
Neden bıraltın o işi.İşle ilgili bir konun vardı.Biri sana takılıyordu biraz,iş gezisine çağırmıştı, ne oldu o konu?

O pislikten dolayı bıraktım işte canım. En son çiçek gönderdi iş yerimize. Korktum bıraktım rezillik çıkcak diye. İyi de işti. Bıraktım diye o konudan da zaten eşimle papaz olmuştuk ama sölemedim böle böle diye.
Olayım bitmiyo ki. Neden azıcık normal bir hayatım yok anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…