Neden çalışmıyorsunuz?
Düzenleme: İşsiz kaldığınızı yazmışsınız pardon. Olsun tekrar iş bulursunuz o zaman bu boşluk hissi geçecektir.
esınızle konusmayı denesenız.. sıze de zaman ayırması gerektigini belki anlar
bence sizin kendi icinizde sıkıntınız mutsuzlugunuz var bide evde olmaya alısmadıysanız dogal ama sizde kendinize bir aktivite bulun sizde spora gidin esinizle birlikte
Tekrar calismaya basla veya bi hobi edin. Ama kocanda degismesi şart. Bi ömür böyle gecer mi..
Cogu erkekler ilgisiz maalesef.
esınızle konusmayı denesenız.. sıze de zaman ayırması gerektigini belki anlar
Ayy seni iyi anlıyorum Mügişim.
Çak iki tane küreği kocanın ağzına rahatlarsın
Benimki de yok bilmem ne fuarı yok bilmem ne faturası vıt vıt vıt.Whatı sapı da telefonu da bitmez Allah'tan işim hala var da sallamıyom çok.
Ama işim olmasa aynı sen gibi olurdum
Kelin ilacı olsa sürer kendi başına bizim adam da öle 2 çocuk hep tepemde bizimki hala telefon elinde yeni yetme ergenler gibi sinirlerim zipliyo ama nafilee :)
Ayy benim koca da seninkinin tam tersi tam asosyal :). Galiba bunlarin orta yolu yokSana hobilerimi saysam burdan evereste yol olur arkadaşım. Ama bıktım ben böyle yaşamaktan. 27 im de emekli öğretmen ayşe teyzeye döndüm. Kurudum kızım
Ayy benim koca da seninkinin tam tersi tam asosyal :). Galiba bunlarin orta yolu yok
Neden bıraltın o işi.İşle ilgili bir konun vardı.Biri sana takılıyordu biraz,iş gezisine çağırmıştı, ne oldu o konu?Uzun zaman işsizdim zorla iş buldum onuda kötü bir şekilde bıraktım. Bir daha nasıl iş bulucam bir fikrim yok açıkcası. Umarım iş bulabilirim ve umarım dediğin gibi olur
Neden bır
Neden bıraltın o işi.İşle ilgili bir konun vardı.Biri sana takılıyordu biraz,iş gezisine çağırmıştı, ne oldu o konu?
Bakalim ilk bebegimiz olcak insallah canim :)Valla boşver sosyal olmasından iyidir inş beben doğunca rahat etcen asıl evde dururda iki bebeye bakar rahat edersin. inşallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?