Ben de bekarım canım, şu karakterimle beni bir erkeğin 1 aydan uzun bir süre idare edebileceğini zannetmiyorum zaten
Aslında haklısın, bazısı dominant, ters insanları seviyor.Yok ya böyle delileri seven insan da çok
Ben bile kendime tahammül edemezken bana katlanan çok sevgilim oldu.
Mazoşisttiler sanırım
Aslında haklısın, bazısı dominant, ters insanları seviyor.
Fazla gerçekçi, öfkesi şiddetli ve yıkıcı biriyim. Bana da tahammül edenler olmuştu, düşününce hatırladım. :)
Keşke kendimle benzerini bulsam, birbirimizi yerken zaman geçer, sıkılmayız.
Olur tabi neden olmasın :)o ne ya?
Beni anlatmışsın.
Erkek değil de kız versiyonun var istersen.
Sevgili olmayız ama arkadaş olabilirz
Olur tabi neden olmasın :)
Yalnız 5 senedir cici cici takılıyordum forumda, kimse arkadaş olalım dememişti.
Bugün başka bir konuda yaptığım sinsilikleri anlattım, arkadaş olalım diyen çıktı. Bu konuda da berbat huylarımı söyledim, sen çıktın. Tamam karar verdim, artık efendilik yokKibarlığı boş veriyorum.
O da doğru bakYaa affını sığınarak söylüyorum; hoca hocayı tekkede deli deliyi dakka da bulur
Bizimle paylastiklarindan neler hisettigini cok iyi anlamis bulunduk lakin,burda devreye aslinda SENIN ne istedigin giriyor..SEN NE ISTIYORSUN?nasil bi EVLILIK olmasini isterdin?beklentilerin neler?iste butun sorunun cvbi bence bu sorularin icinde sakli...disardan bakildiginda her kadinin belki imrenecegi bi hayata sahipsin,ancak icinde bi yerlerde ac kalmis bir kiz cocugu var....artik susturamiyor ve basedemiyorsun o yuzden artik kendini ve hayatini sorgulamaya basladin belkide...sorularin cevabina gore yorumumu yapmak istiyorum izin verirsen:)Canım her ikiside aslında. Hem anlık buhran hemde genel.
Dört senelik bir birikmişlik var. Ben yalnızlıgı hiç sevmeyen bir kadınım. Evlendikten sonra çok yalnız kaldım. Hem madden hem manen. Kendime sosyal bir çevre oluşturmam zaman aldı, hala da öyle çok geniş bir çevrem yok. İş hayatına atılmamda zaman aldı o süreçte hobiler edindim her şeyi denedim ama hepsi dönemsel ve geçiçi oldu. Ailemden sevdiklerimden uzakta olmak zor geldi. Üstüne çocuk olmama ve eşimin haddinden fazla sosyal hayatı bindi.
Seviyorum onu, beni sevdiğini de biliyorum. Kendi hayatına çok düşkün bencillikleri de çoktur ama merhametli ve sevimli bir adamdır. Yardımcı olur, üzülmeme kıyamaz. Gezmeme tozmama alışverişlerime karışmaz, evin içinde yardımcıdır haftasonları kahvaltı hazırlatmaz bana. Yurtiçi yurt dışı tatiller ayarlar, gezer tozarız. Gerçekten karşıdan bakıldığında herkesin imrendiği türden bir hayat yaşıyorum. Herkes der hayat sana güzel müge oh. Ama gel gelelim ben hep kendimi yalnız bu pc başında bu odada şuanda bu yazıyı yazdığım yerde buluyorum. Her gece yattığımda hep aynı sabaha uyanıyormuşum gibi. Adam pazar sabahı 8-9 da kalkıp kahvaltıyı kendi hazırlayıp benı uyandırıyor ama 11 de maça gidiyor, gelmesi akşamı buluyor ve ben bir çok akşam yemeğimi yalnız bir çok kahvaltımı yalnız yapıyorum. Bir şekilde hep kendimi yalnız buluyorum. Yapayalnız.
Artık hiç bir şey keyif vermiyor o yüzden. Gittiğim kurslar,denediğim tarifler, gezmeler, tozmalar, hiç bir şey gerçekten heyecan vermiyor. Bebek düşüncesi bile. Hiç bir amacım kalmadı hayatta. Çünkü her seyde içimde bir umutsuzluk var hep ümitsizlik. Hep bu olsa nolcak ki dusuncesi var. kurtulamıyorum.
Dahası kendımle savas verıyorum devamlı. ıyı olmak ıcın. hedefler koymaya calısıyorum. bu savas kendı kendıme olan savas yanı benı daha cok yıpratıyor. Keske her seyı bosverebılsem gercektende. ama olmuyor.
Ikı gun ıyı hıssetsem ucuncu gun aglayıp sızlarken buluyorum kendımı. Çoğu zaman kimseye söylemiyor yansıtmıyorum cunku kımse benı anlamıyor. Yedıgım onumde yemedıgım de onumde bır hayatım var cunku. Neden mutsuz olayım dısarda ınsanlar oluyor aldatılıyor
Nankorluk degıl ıste benımkı. Bır sey varmış bende ama o gitti. Bundan önce nasıl yasıyordum gercekten unuttum. Evlılıkten oncesını hatırlamıyorum. Bakırkoye gıtsem yerı var sanırım :)
ya kötü huy demişsin de onlar bizi biz yapan özelliklerimiz.O da doğru bakBirbirine benzeyen insanlar çekiyor demek ki, zıt kutuplar meselesi yanlış :)
Hangi konuda anlattın kız sinsiliklerini merak ettimOlur tabi neden olmasın :)
Yalnız 5 senedir cici cici takılıyordum forumda, kimse arkadaş olalım dememişti.
Bugün başka bir konuda yaptığım sinsilikleri anlattım, arkadaş olalım diyen çıktı. Bu konuda da berbat huylarımı söyledim, sen çıktın. Tamam karar verdim, artık efendilik yokKibarlığı boş veriyorum.
Hangi konuda anlattın kız sinsiliklerini merak ettimBakiciiim hemen
Baktım ve hemen kullanmak üzere hafızama kaydettim. Genelde telefondan girince screenshot alıyorum böyle güzel fikirleri :) Ama bilgisayarda olunca daha bir yol bulamadım. :)Benim konuda anlattı ufkumu açtı sağolsun ben de sinsi yılan oldum artık
Benim ust kat komsum emekli ogretmen ayse teyze:) senden daha canli valla:)) kendini toparla biraz:)Sana hobilerimi saysam burdan evereste yol olur arkadaşım. Ama bıktım ben böyle yaşamaktan. 27 im de emekli öğretmen ayşe teyzeye döndüm. Kurudum kızım
Kızlar,
Çıldırazaam hakkaten.
Benim dumkof kocam, bütün haftasonunu yine dernekte çalışarak geçirdi.
Bu akşam sözde plan program yaptık.
Dışarda takılacaktık! Amaa babası aradı bir işleri varmış onu halletmeye gittiler gelmedi bu saat oldu.
Biraz öncede ablası aradı beni babamın doğumgününü kutluycaz gelmelisiniz diye.
Şimdi ben kocamın saçlarını tek tek yolmak suretiyle etlerini didiklemek istiyorum.
İçimde şuanda kaynayan bir volkanizma var püskürtücem alevimden tüm şehir yanacak kül olacak!
İşssiz kaldığımdan yine eve tıkılı kaldım ve bu adamla bir ömür geçiremiycem sanırım ben.
Onun derneği, sporu, işi gücü. Bir sn telefonu çalmadan durmaz, bir saniye watsaptan yazışmadan duramaz. Ya iş arkadaşıdır ya spor ya dernek. Eve gelir işten kafasını kaldıramaz.
Bıktım gerçekten. Hayattan hiç zevk almıyorum. Hiç bir şey mutlu etmiyor artık beni.
Hayata dair bir amacım yok. Hevesim beklentim yok.
Bir şeylere hevesleniyorum onlarda illa ki elimde kalıyor bir şekilde.
Karşıdan bakanlar için hayatım mükemmel. Ya bana sorun bakalım bi.
Çok mutsuzum.
Gerçekten azıcık inancım olmasa artık yaşamayı düşünmezdim. Öyle kötü öylesine b.ktan bir durumdayım.
Ben normal değilim sanırım artık :)
evde oturan kocadan işi gücü ark. olan koca daha iyidir.Kızlar,
Çıldırazaam hakkaten.
Benim dumkof kocam, bütün haftasonunu yine dernekte çalışarak geçirdi.
Bu akşam sözde plan program yaptık.
Dışarda takılacaktık! Amaa babası aradı bir işleri varmış onu halletmeye gittiler gelmedi bu saat oldu.
Biraz öncede ablası aradı beni babamın doğumgününü kutluycaz gelmelisiniz diye.
Şimdi ben kocamın saçlarını tek tek yolmak suretiyle etlerini didiklemek istiyorum.
İçimde şuanda kaynayan bir volkanizma var püskürtücem alevimden tüm şehir yanacak kül olacak!
İşssiz kaldığımdan yine eve tıkılı kaldım ve bu adamla bir ömür geçiremiycem sanırım ben.
Onun derneği, sporu, işi gücü. Bir sn telefonu çalmadan durmaz, bir saniye watsaptan yazışmadan duramaz. Ya iş arkadaşıdır ya spor ya dernek. Eve gelir işten kafasını kaldıramaz.
Bıktım gerçekten. Hayattan hiç zevk almıyorum. Hiç bir şey mutlu etmiyor artık beni.
Hayata dair bir amacım yok. Hevesim beklentim yok.
Bir şeylere hevesleniyorum onlarda illa ki elimde kalıyor bir şekilde.
Karşıdan bakanlar için hayatım mükemmel. Ya bana sorun bakalım bi.
Çok mutsuzum.
Gerçekten azıcık inancım olmasa artık yaşamayı düşünmezdim. Öyle kötü öylesine b.ktan bir durumdayım.
Ben normal değilim sanırım artık :)
Müge ilk paragraftan anladığım kadarıyla, evli halinle benim hayatımı yaşıyorsun. ( bekarım )
Dışarıdan evet güzel görünüyor ama olmayan bir şeyler var haklısın. İçine sinmemesi, mutsuz olman bile yeterli. Nedeni nasılı o kadar da önemli değil. Bu adamın bazı hareketleri seni mutsuz ediyor işte. Sırf iyi yanları var diye olmayanı içine atmak zorunda değilsin.
Zamanının büyük çoğunluğunu dışarıda harcıyor, senle de rutine bağlamış, görev gibi sanki di mi? Bu da seni boşluğa itiyor. Onun kendi kendine mutlu olması seni daha da gıcık edip, mutsuz ediyordur.
Zamanla alışırsın belki, hissetmezsin. Ama o hale gelmeden çözmen lazım. Eşinle konuşsan, bana yazdıklarını anlatsan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?