Çıldırazaam

Çok sinir bozucu bir durum aancak siz yaşamınızı ona endekslerseniz olmaz tabiki bir amacınız..Sizde onun gibi neden kendi sosyal hayatınızı yaratmıyorsunuz da onu evde bekliyorsunuz sürekli? Evde sürekli kendisini bekleyip zorla birşeyler yaptırmak isteyen bir kadın herkese itici gelir ve içindeki tüm sizinle birlikte birşeyler yapma hevesini de yokeder..(şu dernek meselesi asıl problem sanırım) yani sosyal hayat olması çok güzel tabi de evi otel gibi kullanıp eşle hiç cakit geçirmiyorsa niye evlenmiş?

Bizimkiler dizisinden aklınıza geldi sanırım dummkopf diye yazılıyor o kelime :)) ama almancada bunu kullanan yok :))

evt cok dolmussun hakli olarak. dedigin gbi cocuk oldugunda tum sorumlulugu sana yikabilir. eger konustugunuzda sana hak verior tamam duzelicem diyip duzelemiosa, tek basina caresizce bunalima girmektense aile terapisine gitmeyi dusunmez misiniz?

hobi bul hayatını başka şeylerle doldur falan olmuyor böyle biliyorum. bir yerde durup diyorsun ki ben bu hayatı kendi kendime yaşayacaksam niye evlendim? ne gerek vardı ailemi, düzenimi ,arkadaşlarımı, memleketimi, misler gibi olan işimi bıraktım.. hayatıma kattığı ne var bu adamın?

zaman zaman bende de oluyor geçiyor oluyor geçiyor... bu ara hasta eşim evden çıkamıyor kedi yavrusu gibi koltuğun kenarında battaniyeye sarılı yatıyor. sohbet ediyoruz , konuşup birşeyler paylaşıyoruz, yakın zamanla ilgili planlar yapıyoruz falan... hastalık bize iyi geldi.

eşin de tez zamanda sıkı bir grip olsun mu diyim ne diyim bilemedim

kendine meşgale bul bence

evt cok dolmussun hakli olarak. dedigin gbi cocuk oldugunda tum sorumlulugu sana yikabilir. eger konustugunuzda sana hak verior tamam duzelicem diyip duzelemiosa, tek basina caresizce bunalima girmektense aile terapisine gitmeyi dusunmez misiniz?

Hiç düşünmedim, gitsek iyi gelir muhakak belki de o yönü düşünmeliyim. Bunlar böyle çok büyük değil ufak tefek sorunlar gibi duruyor ya aile terapisine gitmeye gerek yokmuş gibi geliyor insana. Belkide gitmeliyiz haklısın

Ay canım beni anlarsın sen işte, konularımız aynı gibiydi.
Hasta olsada bizde bir şey farketmez adamın kumaşı belli. Ben alışmam lazım ama ah şu alışmalar. Olmadık şeylere kolayca alışırım buna alışamadım gitti

sonucta ufak tefek de olsa asamadigin ve seni mutsuz eden seyler. cekip gideyim desen gitmelik degil, kaliyim desen bosvermelik degil. iki ucu b.klu degnek yani
basit olmasi daha ii, belki bikac seansla kurtulabileceginiz ufak bi sorunu cozmeyip evliliginizi cikmaza sokmaya degmz ama denemeye deger
umarim en kisa zamanda cozulur sikintiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…