- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
Kızlar,
Çıldırazaam hakkaten.
Benim dumkof kocam, bütün haftasonunu yine dernekte çalışarak geçirdi.
Bu akşam sözde plan program yaptık.
Dışarda takılacaktık! Amaa babası aradı bir işleri varmış onu halletmeye gittiler gelmedi bu saat oldu.
Biraz öncede ablası aradı beni babamın doğumgününü kutluycaz gelmelisiniz diye.
Şimdi ben kocamın saçlarını tek tek yolmak suretiyle etlerini didiklemek istiyorum.
İçimde şuanda kaynayan bir volkanizma var püskürtücem alevimden tüm şehir yanacak kül olacak!
İşssiz kaldığımdan yine eve tıkılı kaldım ve bu adamla bir ömür geçiremiycem sanırım ben.
Onun derneği, sporu, işi gücü. Bir sn telefonu çalmadan durmaz, bir saniye watsaptan yazışmadan duramaz. Ya iş arkadaşıdır ya spor ya dernek. Eve gelir işten kafasını kaldıramaz.
Bıktım gerçekten. Hayattan hiç zevk almıyorum. Hiç bir şey mutlu etmiyor artık beni.
Hayata dair bir amacım yok. Hevesim beklentim yok.
Bir şeylere hevesleniyorum onlarda illa ki elimde kalıyor bir şekilde.
Karşıdan bakanlar için hayatım mükemmel. Ya bana sorun bakalım bi.
Çok mutsuzum.
Gerçekten azıcık inancım olmasa artık yaşamayı düşünmezdim. Öyle kötü öylesine b.ktan bir durumdayım.
Ben normal değilim sanırım artık :)
Yardimci olabildiysem ne mutlu banaİlk evlendiğimizde çok kurdum bu cümleyi, ben anan değilim diye diye bir şeyleri yonttum bir şeyler hala aynı.
Hayırlısı artık çok tşk ederim yorumların için <3
evt cok dolmussun hakli olarak. dedigin gbi cocuk oldugunda tum sorumlulugu sana yikabilir. eger konustugunuzda sana hak verior tamam duzelicem diyip duzelemiosa, tek basina caresizce bunalima girmektense aile terapisine gitmeyi dusunmez misiniz?Paylaşıyorum evlendiğimiz ilk günden beri :) Çünkü ilk günden beri sıkıntımız o adam bekar gibi yaşamaya devam ediyor ve evet dediğin gibi ben onunla olmayı tercih ediyorum. Yalnız kalmaktan hoşlanmıyorum. Oysa sürekli kendi aktivitelerini tercih ediyor. Benim onun kadar çevrem de yok burda. İstesem de o kadar başka insanlarla vakit geçiremiyorum. Kadınlar hem daha yoğunlar hem her gün dışarda gezsem tozsam bu sefer milletin ağzına laf. Bilirsin.
Paylaşıyorum ama haklısın düzeleyim diyip düzelmiyor. Biraz azaltıyor sonra ben ses çıkartmayınca aynen devam. Bende devamlı benle ilgilen diye yalvarmıyorum tabiki. Dün akşam en son kendine meşgaleler bul bana sarmaya getirdi konuyu. Asla tenisinden derneğinden vs inden ödün vermeyeceğini söylemiş oldu. O zaman asıl sıkıntıyı çocuk olunca yaşayacağız demek ki dedim. Çünkü şimdi bende kendimi sürekli dışarlarda oyalayım ama çocuk olsa mecburen evde olucam mecburen onunda ilgisini yardımını bekleyeceğim çünkü ailem uzakta ve onun ailesinden yardım istemem ben.
Bence zaten o çocuk istemiyor. O kadar sosyal hayatı varki çocuk ayak bağı olacak farkında, pskolojik olarak istemiyor gibi geliyor bana. Ay öyle yaz yaz bitiremiyorum baksana :)
aklima bisey geldi bu tavsiyen uzerine ama solemiycim ayip olurHayvan besle
:)aklima bisey geldi bu tavsiyen uzerine ama solemiycim ayip olur
kendine meşgale bul benceKızlar,
Çıldırazaam hakkaten.
Benim dumkof kocam, bütün haftasonunu yine dernekte çalışarak geçirdi.
Bu akşam sözde plan program yaptık.
Dışarda takılacaktık! Amaa babası aradı bir işleri varmış onu halletmeye gittiler gelmedi bu saat oldu.
Biraz öncede ablası aradı beni babamın doğumgününü kutluycaz gelmelisiniz diye.
Şimdi ben kocamın saçlarını tek tek yolmak suretiyle etlerini didiklemek istiyorum.
İçimde şuanda kaynayan bir volkanizma var püskürtücem alevimden tüm şehir yanacak kül olacak!
İşssiz kaldığımdan yine eve tıkılı kaldım ve bu adamla bir ömür geçiremiycem sanırım ben.
Onun derneği, sporu, işi gücü. Bir sn telefonu çalmadan durmaz, bir saniye watsaptan yazışmadan duramaz. Ya iş arkadaşıdır ya spor ya dernek. Eve gelir işten kafasını kaldıramaz.
Bıktım gerçekten. Hayattan hiç zevk almıyorum. Hiç bir şey mutlu etmiyor artık beni.
Hayata dair bir amacım yok. Hevesim beklentim yok.
Bir şeylere hevesleniyorum onlarda illa ki elimde kalıyor bir şekilde.
Karşıdan bakanlar için hayatım mükemmel. Ya bana sorun bakalım bi.
Çok mutsuzum.
Gerçekten azıcık inancım olmasa artık yaşamayı düşünmezdim. Öyle kötü öylesine b.ktan bir durumdayım.
Ben normal değilim sanırım artık :)
Hayvan besle
evt cok dolmussun hakli olarak. dedigin gbi cocuk oldugunda tum sorumlulugu sana yikabilir. eger konustugunuzda sana hak verior tamam duzelicem diyip duzelemiosa, tek basina caresizce bunalima girmektense aile terapisine gitmeyi dusunmez misiniz?
aklima bisey geldi bu tavsiyen uzerine ama solemiycim ayip olur
hobi bul hayatını başka şeylerle doldur falan olmuyor böyle biliyorum. bir yerde durup diyorsun ki ben bu hayatı kendi kendime yaşayacaksam niye evlendim? ne gerek vardı ailemi, düzenimi ,arkadaşlarımı, memleketimi, misler gibi olan işimi bıraktım.. hayatıma kattığı ne var bu adamın?
zaman zaman bende de oluyor geçiyor oluyor geçiyor... bu ara hasta eşim evden çıkamıyor kedi yavrusu gibi koltuğun kenarında battaniyeye sarılı yatıyor. sohbet ediyoruz , konuşup birşeyler paylaşıyoruz, yakın zamanla ilgili planlar yapıyoruz falan... hastalık bize iyi geldi.
eşin de tez zamanda sıkı bir grip olsun mu diyim ne diyim bilemedim
kendine meşgale bul bence
sonucta ufak tefek de olsa asamadigin ve seni mutsuz eden seyler. cekip gideyim desen gitmelik degil, kaliyim desen bosvermelik degil. iki ucu b.klu degnek yaniHiç düşünmedim, gitsek iyi gelir muhakak belki de o yönü düşünmeliyim. Bunlar böyle çok büyük değil ufak tefek sorunlar gibi duruyor ya aile terapisine gitmeye gerek yokmuş gibi geliyor insana. Belkide gitmeliyiz haklısın
Hahahah söyle söyle tam bir öküz sonuçta
ay evt ben de onu dicektim
beslio zaten bi okuz die
kusura bakma kotu manada diil yani
ne demek sen de saolYok kızz ne kusuruBen kocamın yüzüne de diyorum onun da haberi var
Sağol yorumların için iyki varsın, çok öptüm <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?