çıldırcamm :@

cadiii83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
332
228
53
41
kızlar merhaba
ben 32 yaşında evlenip ayrılmış bi bayanım ..bundan 6 ay önce biriyle tanıştım herşey çok güzel gidiyordu aileler tanıştı istemeye gelindi..istememin ertesi günü bana bişey oldu içimde bi sıkıntı soğuma ve vazgeçtim bu evlilikolayından..ailem karşı çıktı karşı tarf şok oldu ama ben duygularıma bir türlü engel olamıyorum ..soğudum bi sebep yokken ve artık istemiyorum..acaba diyorum hayırlımı değildi neyse gelgelelim benim çıldırma noktama gelme sebebime.
bu tanıştığım kişi hala peşimi bırakmıyor kötü biride değil ama ben eskisi gibi değilim ona karşı bunuda ona anlattım hatta dedim beni bırak kendi halime bi düşüneyim ama onu yapmadı üstüme geldikçe ben dahada soğudum..ilk evliliğim çokkötüydü zaten 2 ay evli kaldım..psikolojik baskı ve şiddet gördüm ..şimdi içimde bu hisler varken tekrar bi hata yapmak istemiyorum..bu kişiyide kaç kez uyardım engelledim çünkü kimsenin vaktini almak istemiyorum oyalamak istemiyorum ama bunu ona bir türlü anlatamıyorum ..az önce beni okadar çıldırttıki kalbinide kırdım ama bu kadar ısrarcı olması beni daha çok ürkütüyor..sizce yanlış bişeymi yapıyorum yada ne yapmalıyım ??

Sebepsiz mi soğudun tuhaf gerçekten hani bişey de yapmamış urkutecek

ya ilk tanıştığımızdada bana söylemişti 3 evlilliği olucak eğer evlnseydik o beni biraz rahatsız ediyor ama ilk başta onuda düşünmüyordum noldu bana yaa ((

İstemeye gelindi herşey çok güzel gidiyordu ve 24 saat sonra nedensiz soğudunuz öyle mi?

Onun size ulaştığı telefon numaranızı değiştirin. Bir süre sonra vazgeçecektir. Cevap vermeyin..

İstemeye gelindi herşey çok güzel gidiyordu ve 24 saat sonra nedensiz soğudunuz öyle mi?

Onun size ulaştığı telefon numaranızı değiştirin. Bir süre sonra vazgeçecektir. Cevap vermeyin..
evet kimsenin benimde dahil anlayamadığımız bu onlara gittik ertesi günü daha onların sokağa girdim içime bi sıkıntı oturdu ..oturuş o oturuş

Oyalamak istemeyen insan istemeye neden cagirir ki..?
Duygulariyla oynamissin cocugun..
ne alakası var konuyuı tam okumadın sanırım bi anda olan bişeyle değişti her şey diyorum..kusura bakmada hayatımda kimseyle oynamadım vicdanım rahat !

3. Evliligi mi.
Belki bunun da sorunu budur.
Laftan anlamıyorsa kimse cekmez.

ilk evlilliğim çok kötüydü bi anda korkularım hortladı kormkmaya başladım bide 3.evliliği dedim kimseyi kınamıyorum ama korkuyorum da işte

ne alakası var konuyuı tam okumadın sanırım bi anda olan bişeyle değişti her şey diyorum..kusura bakmada hayatımda kimseyle oynamadım vicdanım rahat !

Ama konu sahibi iyi dusunecektin oyle isteme isi olacakti. Cocuk oyuncagi degil ki bu.

evet kimsenin benimde dahil anlayamadığımız bu onlara gittik ertesi günü daha onların sokağa girdim içime bi sıkıntı oturdu ..oturuş o oturuş
Hakkınızda hayırlısı tabiki..

Karşı taraf için çok onur kırıcı bir durum..

Geride kalmış artık.. Cevap vermeyin bir süre sonra ısrarından vazgeçecektir..

evet hocaya felan bile gittik ama yok ben gün geçtikçe dahada soğuyorum

Hocaya mi gittiniz yani bu sizden kaynaklanan sorun ne bilim biten evliliginizde yaşadığınız sorunlar mi hala etkili acaba

Yaa ne hocası,ilk evliliğinizde yaşadıklarınızı tekrar yaşamaktan korkuyorsunuz sanırım.Biraz ara vermek istediğinizi söyleyin,duygularınızı tartın,kararınızı sonra verin .Bence panik olmuşsunuz siz

Vicdan muhasebesine girmene gerek yok..
Bu yaptigin tuhaf bunun farkindasin degil mi.?
Iyi yapmissin mi demeliydim.?

Ama konu sahibi iyi dusunecektin oyle isteme isi olacakti. Cocuk oyuncagi degil ki bu.
düşünmemmi düşündüm ama bi anda öle bi sıkıntı çöktüki içime hala yaşıyorum bu duyguyu ..ondan zaman istedim biraz görüşmeyelim dedim beni dinlemedi..üstüme geldikçe ben daha çok herşeyi problem etmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…