evet hocaya felan bile gittik ama yok ben gün geçtikçe dahada soğuyorumSebepsiz mi soğudun tuhaf gerçekten hani bişey de yapmamış urkutecek
evet kimsenin benimde dahil anlayamadığımız bu onlara gittik ertesi günü daha onların sokağa girdim içime bi sıkıntı oturdu ..oturuş o oturuşİstemeye gelindi herşey çok güzel gidiyordu ve 24 saat sonra nedensiz soğudunuz öyle mi?
Onun size ulaştığı telefon numaranızı değiştirin. Bir süre sonra vazgeçecektir. Cevap vermeyin..
ne alakası var konuyuı tam okumadın sanırım bi anda olan bişeyle değişti her şey diyorum..kusura bakmada hayatımda kimseyle oynamadım vicdanım rahat !Oyalamak istemeyen insan istemeye neden cagirir ki..?
Duygulariyla oynamissin cocugun..
Hay Allah , hoca düzeltemedi mi sihirli degnegiyleevet hocaya felan bile gittik ama yok ben gün geçtikçe dahada soğuyorum
3. Evliligi mi.
Belki bunun da sorunu budur.
Laftan anlamıyorsa kimse cekmez.
ne alakası var konuyuı tam okumadın sanırım bi anda olan bişeyle değişti her şey diyorum..kusura bakmada hayatımda kimseyle oynamadım vicdanım rahat !
Hakkınızda hayırlısı tabiki..evet kimsenin benimde dahil anlayamadığımız bu onlara gittik ertesi günü daha onların sokağa girdim içime bi sıkıntı oturdu ..oturuş o oturuş
evet hocaya felan bile gittik ama yok ben gün geçtikçe dahada soğuyorum
Vicdan muhasebesine girmene gerek yok..ne alakası var konuyuı tam okumadın sanırım bi anda olan bişeyle değişti her şey diyorum..kusura bakmada hayatımda kimseyle oynamadım vicdanım rahat !
düşünmemmi düşündüm ama bi anda öle bi sıkıntı çöktüki içime hala yaşıyorum bu duyguyu ..ondan zaman istedim biraz görüşmeyelim dedim beni dinlemedi..üstüme geldikçe ben daha çok herşeyi problem etmeye başladımAma konu sahibi iyi dusunecektin oyle isteme isi olacakti. Cocuk oyuncagi degil ki bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?