- 10 Nisan 2014
- 43.426
- 115.736
- 798
aynen misafir ağırlıyorlar sonra arabaya tıklım tıkış binip onları eve bırakıyorlar çocuklar sokak da yasak da bile maskesiz oynuyorlar .Evde misafir ağırlayıp gidip gelenler avmye gidenlere laf söylüyor ya en çok ona uyuz oluyorum. Ben evime insan sokmuyorum ya 1 senedir.
Bende çok yakınımı kaybettim, evde olanlar hafif atlattı ben dahil, üstelik ne çocuklarıma ne eşime bulaşmadı bol istirahat ve c , d vitaminleri ile ilk 3 gün sonrası gayet iyiydim. Fakat ciğerlerine inenler hastaneye yatışı yapıldı, corona diye yatırdılar kalpten öldürdüler istisnasız. Yakın zamanda halam da yakalandı ve test istemedi özele gitti. Klasik zatürre tedavisi uygulandı bikaç gün yoğun bakım sonrasında servise alındı toplamda 1 haftada taburcu edildi. Bu kadar zor olmamalı anlamak..pazar günü gencecik dktor yakınımız coronadan öldü evet herkes abartıyor dediğiniz gibi değil mi pessssss
günde 5000 kişi mi ölmeli yani riskli görmemiz için 5 kişinin ölümü bile o 5 kişinin ailesi için bir dram .kalıcı hasarlar da veriyor bu virüs o hasarlar ileri ki zamanlarda ortaya çıkacak zatenn.ailem de enfeksiyon hastalıkları prof u da var ben ona inanırım size değil kusura bakmayınnn.bu hastalık grip değilll hastalığı atlatan arkadaşlarım genç oldukları halde merdiven çıkmak da bile zorlanıyorlar aylar geçmesine rağmen.şansa yaşamak oluyor dikkat etmemek.Bende çok yakınımı kaybettim, evde olanlar hafif atlattı ben dahil, üstelik ne çocuklarıma ne eşime bulaşmadı bol istirahat ve c , d vitaminleri ile ilk 3 gün sonrası gayet iyiydim. Fakat ciğerlerine inenler hastaneye yatışı yapıldı, corona diye yatırdılar kalpten öldürdüler istisnasız. Yakın zamanda halam da yakalandı ve test istemedi özele gitti. Klasik zatürre tedavisi uygulandı bikaç gün yoğun bakım sonrasında servise alındı toplamda 1 haftada taburcu edildi. Bu kadar zor olmamalı anlamak..
Hanımefendi anlayabiliyor musunuz beni bilmiyorum ama bana inanın demedim, sizin ailedeki doktor beni bağlamıyor. Ben yurt içi ve yurt dışından onlarca doktoru takip ediyorum, bugün tükürdüğünü yarın yalayan medya önü doktorları beni hiiiççç ilgilendirmiyor. Ne işler dönüyor tıpta haberiniz var mı bilmiyorum ama sağlık artık ticaret sektörü ve savaşlar genetik üstüne dönüyor. Evet bir salgın var fakat zatürreden farksız, gribin farklı birkaç tonu gibi. Salgından 5 6 ay kadar önce zatürreden yakın arkadaşını kaybetti babam, ciğerleri harap olmuş vefat eden kişinin.günde 5000 kişi mi ölmeli yani riskli görmemiz için 5 kişinin ölümü bile o 5 kişinin ailesi için bir dram .kalıcı hasarlar da veriyor bu virüs o hasarlar ileri ki zamanlarda ortaya çıkacak zatenn.ailem de enfeksiyon hastalıkları prof u da var ben ona inanırım size değil kusura bakmayınnn.bu hastalık grip değilll hastalığı atlatan arkadaşlarım genç oldukları halde merdiven çıkmak da bile zorlanıyorlar aylar geçmesine rağmen.şansa yaşamak oluyor dikkat etmemek.
ok tartışmaya gerek yok ama lütfen fikrinizi bilimsel bilgi gibi insanlara anlatmayın bdv de.virüsü basite indirgeyip aldığı önlemleri gevşetenler olabilir vebali büyüktür bunun.Hanımefendi anlayabiliyor musunuz beni bilmiyorum ama bana inanın demedim, sizin ailedeki doktor beni bağlamıyor. Ben yurt içi ve yurt dışından onlarca doktoru takip ediyorum, bugün tükürdüğünü yarın yalayan medya önü doktorları beni hiiiççç ilgilendirmiyor. Ne işler dönüyor tıpta haberiniz var mı bilmiyorum ama sağlık artık ticaret sektörü ve savaşlar genetik üstüne dönüyor. Evet bir salgın var fakat zatürreden farksız, gribin farklı birkaç tonu gibi. Salgından 5 6 ay kadar önce zatürreden yakın arkadaşını kaybetti babam, ciğerleri harap olmuş vefat eden kişinin.
Yani covid zatürreden farklı değil, bize düşen bağışıklığımızı sağlam tutmak ve kendimizi korumak. Tüm hastalıklar için geçerli bu.
Şimdi sizin doktorlar doktor da benim desteklediğim inandığım doktorlar, proflar tıp okumamışlar mı?? Nasıl bir mantık sizdeki anlamak mümkün değil. Siz o doktorlara inanın, ben kendi takip ettiklerime inanıyorum.
Hanımefendi anlatamıyor muyum acaba???? Ben uydurmuyorum doktorların söylediklerini aktarıyorum haliyle bu evet bilimsel veri oluyor. Zaten tartışmaya girmem ben anlamayana anlatmam.ok tartışmaya gerek yok ama lütfen fikrinizi bilimsel bilgi gibi insanlara anlatmayın bdv de.virüsü basite indirgeyip aldığı önlemleri gevşetenler olabilir vebali büyüktür bunun.
Cok merak ettim hangi doktor, hangi makalede bunu soylemis ya da yazmis?Hanımefendi anlatamıyor muyum acaba???? Ben uydurmuyorum doktorların söylediklerini aktarıyorum haliyle bu evet bilimsel veri oluyor. Zaten tartışmaya girmem ben anlamayana anlatmam.
Her yazdığımı beğenmemeye devam
deme öyle geri zekalılar yazın gezdi.Yazın da korona vardı. Heryer açıktı ve herkes çok rahattı..Önlemler böyle bazen sıkı bazen esnek olunca insanlar adapte olamıyor..Ve bir açılıp bir kapanınca ciddiyeti kalmıyor..Şu aşılamalar bitsede herkes özgürlüğüne kavuşsa.....Konu sahibine gel8nce de bende üslubunu hiiç beğenmedim..İnsanlar hoşlanmadığımız şeyler yapıyor diye eleştirebiliriz.Ama hakaret , aşağılama vs. çok çirkin olmuş..
Bilimsel veri mi??Daha bilimin bu hastalık için tam tedavi,tam teşhis Yani kısacası ne olduğu ile ilgili,nerden geldiği ile ilgili kesin bir şey söyleyemezken bir kaç doktorun çıkıp ya bu zatürre gibi yorumda bulunması bilimsel veri olmuyor,yorum oluyor ve siz de buna dayalı kesin ve net konuşamazsınız.Hanımefendi anlatamıyor muyum acaba???? Ben uydurmuyorum doktorların söylediklerini aktarıyorum haliyle bu evet bilimsel veri oluyor. Zaten tartışmaya girmem ben anlamayana anlatmam.
Her yazdığımı beğenmemeye devam
Tum yazdiklarinuzi saskinlikla okudum bunu ve digerlerini.Genetik diye bir sey var duydunuz mu? Her hastaligin seyri her kiside farkli olabiliyor yani.Siz hafif atlattiniz diye bir baskasi da da hafif olacak evet o yuzden hemen birkac doktorun sozune inanip bu hafif bir zatureden farksiz demek ne kadar mantikli? Evet zaten bu hastaligin zature yaptigi herkes tarafindan biliniyor bunu ilk defa siz bulmussunuz gibi savunmaniz cok sacma.Hastaligi klasik grip ve zatureden ayiran nokta daha kisa surede ilerleyip daha kisa surede oldurme orani.Yani ben zature oldum c vitamini alayim geceyim demek ne kadar sacma.Siz klasik zature bakterisini normal tedavi almadan c vitamini ile nasil oldurebilirsiniz? Ayrica benim takip ettigim doktorlar soyle diyor o yuzden de soylenenler bilimsel veri oluyor demissiniz.Doktor dediginiz meslek sahiplerinin yuzde 95 i laboratuvarda calismiyor ve deneyleri onlar yapmiyor yani.Bu farkli bir bilim dali onlar yayinlanan calismalari yorumluyor.Yani bunun adi yorum oluyor.Ben su doktor dogru su doktor yalan soyler gibi dusunmuyorum sizin gibi.Cunku bu alanda doktorlarin bile kendi icerisinde yorum farklilklari var.Ayrica yayinlanan her makalenin de yayinlandigi organa gore guvenilirligi var.Heleki daha tip dunyasinin dogru duzgun anlayamadigi, tibbin cozum uretemedigi, hastaligin henuz sistemik bir hastalik olup olmadigi bile bilinemezken, sizin bu hastalik bu hastalik klasik bir zatureden farksizdir demeniz abesle istigal ve inanin cok komik duruyor.Tip dunyasi henuz anlayamadi ama siz birinci agizdan bu bir zaturedir diyebiliyorsunuz.Tebrikler.Bende çok yakınımı kaybettim, evde olanlar hafif atlattı ben dahil, üstelik ne çocuklarıma ne eşime bulaşmadı bol istirahat ve c , d vitaminleri ile ilk 3 gün sonrası gayet iyiydim. Fakat ciğerlerine inenler hastaneye yatışı yapıldı, corona diye yatırdılar kalpten öldürdüler istisnasız. Yakın zamanda halam da yakalandı ve test istemedi özele gitti. Klasik zatürre tedavisi uygulandı bikaç gün yoğun bakım sonrasında servise alındı toplamda 1 haftada taburcu edildi. Bu kadar zor olmamalı anlamak..
Hayat devam etmek zorunda.Benim kardeşim de avm de çalışıyor.Sürekli kalabalığın içinde.Çalışma hayatı devam ediyor ve mecbur edecek.Burda yazılanlar bazılarınız anlamadığı; gezmek için, keyfi çıkmayın.Ve bu kadar net konuşmayın salgın yokmuş!İnsanlar ne genç yaşlı yakınlarını kaybettiler.Ne kadar kolay konuşabiliyorsunuz..Nice sağlıkçı ailesini göremeden öldü.Şaşkınlıkla okuyorum bazı yazılanları..Valla partiler habire il kongreleri yapıyor hem de aşırı kalabalık bir şekilde. Demek ki salgın falan yalan.
İnsanlar akıllanmıyo bende aylardır evdeyim patlıyorum sıkıntıdan ama bakıyorum herkes fink atıyo sokaktaArkadaşlar öncelikle bu bir iç dökme konusudur.Bugun ufak bir iş için avmye gittim corona başladığı ilk günden beri bırakın avmyi dışarı adım atmıyor ve marketi bile online hallediyordum.Birazda zorunlu olduğu için sadece 5 dakikada halledip isimi çıktım. Peki o 5 dakikada gördüklerim...
Tek keriz benmiyim Allah aşkına ya millet avmde fink atıyor yemek yemek yasak olduğu halde dinlenmek için koyulan koltuklarda yemek yiyenler mi dersiniz maskesiz rahatça oturalanlar mı dersiniz şoklardan şoklara girdim inanamadım.Bense 5 dakikada 2 maskeyle ara ara nefesimi tutarak işimi hallettim bu gerizekalilar yüzünden corona bitmiyor ya işi olana elbet bir sey diyemem zorunlu ihtiyaç için markette var tabi avmde ona hic bir sey diyemem ama keyfe keder kiyafet alıp ellerinde kahveyle gezenleri öldürmek istiyorum ya bunların yaptıkları hakka girmek değilmi ya benim coronadan sebep uykularım kaçıyor psikolojim alt üst milletin hakkına girerim diye kimseyle bile görüşmüyoruz.Milletin yaptığına bak hepsinin allah cezasini versin ya
Iyi de sizin uslubunuz nasil bir uslup acaba? Hem konu sahibine hakaret etti diye kiziyorsunuz ee sizin uslubunuz nasil? S.l.klar ne demek?deme öyle geri zekalılar yazın gezdi.
s.l.klar evlerinde oturmuştur eminim yazın sıcağında.
Şaka misiniz? Ne demek istediğimi bile anlamadan sırf muhalefet olsun diye yazmışsınız.Hayat devam etmek zorunda.Benim kardeşim de avm de çalışıyor.Sürekli kalabalığın içinde.Çalışma hayatı devam ediyor ve mecbur edecek.Burda yazılanlar bazılarınız anlamadığı; gezmek için, keyfi çıkmayın.Ve bu kadar net konuşmayın salgın yokmuş!İnsanlar ne genç yaşlı yakınlarını kaybettiler.Ne kadar kolay konuşabiliyorsunuz..Nice sağlıkçı ailesini göremeden öldü.Şaşkınlıkla okuyorum bazı yazılanları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?