Konu sahibinin hakaretvari sozleri elbette yanlis bunu bastan soylemeliyim. Evet avmye elinizde ki cek ya da her ne ise gitmek zorunda kalmaniz biraz sacma olmus yani bedava yiyecek ya da indirim icin gitmissiniz siz de keyfi gezenlerle neredeyse ayni katagoridesiniz benim icin lakin neden zorunlu olsun avmye gitmek diyen bazi uyeler olmus,bazi sehirlerde avmler icerisinde banka bile oldugunu unutmayalim.
Ayrica bakiyorum da bazi mesajlar hakarete tepki gosterirken kendileri de dalga gecip,hakaret etmisler.(tabi ki de her uye uzerine alinmasin lutfen) Buna anlam veremedim. Sizin uyeden ne farkiniz kaldi o zaman.
Ha bu arada kendi fikrim disari,avmye, ev gezmesine KEYFI gitmek bir ozgurluk degildir su anda diye dusunuyorum. Ozgurluk baskasinin ozgurlugunu kisitlamadigin zaman ozgurluktur. Bu zamanda disarida gezmenler virusun yayilmasina neden olup beni, cocugumu,ogrencilerimi eve kapatiyorsa kimse kusura bakmasin bu ozgurluk degildir,bencilliktir. (Spor icin ya da baska marketten ihtiyac karsilamak icin cikmak ayri bir sey onu yazmaliyim)
Keske pandemi hastanelerinde ki doktorlarin da hava almaya luksleri olsaydi da olmeseydiler.
Zor sureclerden geciyoruz. Birbirimize daha hosgorulu olmaliyiz!