- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.701
- 548
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fazla abartmışsınız kaygıyı da, tepkinizi de... Ben de arkadaşlarımla görüşüyorum, haftanın 3 günü sevgilimin evindeyim, işe gidip geliyorum, gerektiğinde avmye de gidiyorum. Gerizekalı da değilim, sizin gibi de olmak istemezdim. 1 yıl bu kadar izole yaşamak psikolojiye de zarar bence.Arkadaşlar öncelikle bu bir iç dökme konusudur.Bugun ufak bir iş için avmye gittim corona başladığı ilk günden beri bırakın avmyi dışarı adım atmıyor ve marketi bile online hallediyordum.Birazda zorunlu olduğu için sadece 5 dakikada halledip isimi çıktım. Peki o 5 dakikada gördüklerim...
Tek keriz benmiyim Allah aşkına ya millet avmde fink atıyor yemek yemek yasak olduğu halde dinlenmek için koyulan koltuklarda yemek yiyenler mi dersiniz maskesiz rahatça oturalanlar mı dersiniz şoklardan şoklara girdim inanamadım.Bense 5 dakikada 2 maskeyle ara ara nefesimi tutarak işimi hallettim bu gerizekalilar yüzünden corona bitmiyor ya işi olana elbet bir sey diyemem zorunlu ihtiyaç için markette var tabi avmde ona hic bir sey diyemem ama keyfe keder kiyafet alıp ellerinde kahveyle gezenleri öldürmek istiyorum ya bunların yaptıkları hakka girmek değilmi ya benim coronadan sebep uykularım kaçıyor psikolojim alt üst milletin hakkına girerim diye kimseyle bile görüşmüyoruz.Milletin yaptığına bak hepsinin allah cezasini versin ya
zaten corona yuzunden asiri kaygi bozuklugum var
Kaybettim ben teyzemi kaybettim iyi mi dün akşam da hüngür hüngür ağladık oldu mu şimdi yine de kimseye gerizekalı deme hakkına sahip değil saygılı bir şekilde ifade eder üslub denen birşey var evinde saysın sövsün burası bir topluluk ve dikkat etmeli
Aslında üsluba gösterilen tepkiler, konu sahibi mecburiyetten gittim diyor ama mesela ben onu avm nin kapısından girerken görsem ve gerizekalı desem doğru mu olur?Alla alla her konunun altına korona var ikazında bulunarak bizi canımızdan bezdirmiş olan bdv üyeleri şimdi de insanların dışarda olmasına tepki veren birine tepki veriyor. Buradakileri anlamak cidden güç.
O kadar kaygı bozukluğuna çek için AVM ye gitmek de saçma o zaman.1 kereye mahsus 5 dakikalıgına gittim cunku cekim sadece o avmdeki markette kullanilabiliyordu iciniz rahatladimi ihtiyacimi gidermek icin cabucak alıp ciktim millet keyfi elinde kahveleriyle alisveris yapiyordu yemeklee yiyordu kahve zaten keyfe keder bir durum bunu geze geze magazalara bakına bakına icmek ney acabaaa
Yemek katında 1 saat vakit geçiriyorduk mecburen. Mağaza yöneticisi olduğum için neredeyse açılış kapanış yapıyordum. Gözleri olan her insan görür aşina olur zaten. Sizin bu konu içinde yazdığım onca şey varken bir cümleyi almanız kadar garip bir durum değil yaniHergün aynı avmye aynı insan mı geliyorve siz o insanı hergün görüyorsunuz nasıl bir olasılık bu
![]()
Covid olmadim ama pis ve dikkatsiz de degilim.abartili bir genelleme olmusKorona geçirdim. Sadece işe gidip geldiğim halde.
Yarın sabah dişçiye gideceğim. Zoraki. Tedirginim de...
Aylar oldu çarşıya çıkmayalı...
Ama inanın biz dikkat edenlere bulaşıyor nedense...
Şu korona pis insanlar ı dikkatsizlik yapanları sevmiyor![]()
Konu basligi zaten cildirdimİyi de maske takıldığı sürece ve yasak saatlerine uyulduğu sürece dışarı çıkmak yasak değil ki? Siz 1 yıldır bir kere bile dışarı çıkmadıysanız bu hiç normal değil ve çok sağlıksız. Ruh sağlığı denen bir şey var 1 yıl evden adım atmadan çıldırır insan. Ben yasak olmadığı günler dikkatlice maskemi takıp açık hava bir alanda boş bir bank bulup oturuyorum. O da olmazsa kafayı yerim yani insanın da sınırı bir yere kadar.
ben gördümarkadaşın üslubunu savunmuyorum ama yıllarca avmde çalışan biri olarak aktif olarak hergün aynı insanların gezmesi ne kadar mantıklı ? Korku tedbir getirir. Gerçekten toplum olarak ne kadar korkuyoruz ? Son dönemde mezarlığa hiç gittiniz mi ? Yakınları gömülürken metrelerce uzaklarda ağlayan insanları gördünüz mü ? Ben gördüm ! Arkadaşlarımın çoğu şuan işsiz. Neden ? İnsanlar bunaldık biz bir gezelim dediği için kısıtlamaları biteremediğimizden. Tedbirli gereksinim karşılamaktan bahsetmiyor arkadaş. Virüsün varlığını yok sayanlardan bahsediyor.
Banada çok sorumsuzca geliyoArkadaşlar öncelikle bu bir iç dökme konusudur.Bugun ufak bir iş için avmye gittim corona başladığı ilk günden beri bırakın avmyi dışarı adım atmıyor ve marketi bile online hallediyordum.Birazda zorunlu olduğu için sadece 5 dakikada halledip isimi çıktım. Peki o 5 dakikada gördüklerim...
Tek keriz benmiyim Allah aşkına ya millet avmde fink atıyor yemek yemek yasak olduğu halde dinlenmek için koyulan koltuklarda yemek yiyenler mi dersiniz maskesiz rahatça oturalanlar mı dersiniz şoklardan şoklara girdim inanamadım.Bense 5 dakikada 2 maskeyle ara ara nefesimi tutarak işimi hallettim bu gerizekalilar yüzünden corona bitmiyor ya işi olana elbet bir sey diyemem zorunlu ihtiyaç için markette var tabi avmde ona hic bir sey diyemem ama keyfe keder kiyafet alıp ellerinde kahveyle gezenleri öldürmek istiyorum ya bunların yaptıkları hakka girmek değilmi ya benim coronadan sebep uykularım kaçıyor psikolojim alt üst milletin hakkına girerim diye kimseyle bile görüşmüyoruz.Milletin yaptığına bak hepsinin allah cezasini versin ya