cildiricagim bu isin icinden cikamiyorum.

evet doğru anladınız şuan ben de bundan şüpheleniyorum niye nişanlıma iftira atsın ki benim bilmediğim bir şeyler var beni de üzen bitiren şey bu

tanıştığını söylediği siteye girip kontrol edin o zaman.ltbg nin resmi sitesi mi ?görüştüğü adam/kadın ın adresi falan mevcutsa sizde ona sorun,hangi nickle nasıl tanıştığını..
yani sevgiline bırakmadan sen çözmelisin olayı...
nasıl bir iş için görüşmüşler peki,yani telefonda konuşmadıklarına göre,sadece maille mi görüşmüler..galiba ben tama anlamadım konuyu..

evet sadece gmailden görüştük diyor nişanlım diğeri ise hem gmail hem de facebooktan görüştük diyor.facebooktaki gruplardan tanıstık dedi bi face adresi verdi ona da tıkladığımda ulaşamıyorum

evet doğru anladınız şuan ben de bundan şüpheleniyorum niye nişanlıma iftira atsın ki benim bilmediğim bir şeyler var beni de üzen bitiren şey bu

kimse durduk yere böyle bişey yapmazki nişanlın saklıyo bişeyleri belli ama nasıl ispat edecekmiş onu anlayamadım ben böyle bi durumda güvenmezdim nişanlıma kendim çözmeye çalışırdım o siteye nişanlının nickiyle gir şifreyi versin nişanlın. yada o kişi isimden çıkmadıysa facede mail adresinden arama yapın yada mail adresini girin şifremi unuttum diyip face şifresini kırmaya çalışın bazen çok kolay kırılıyo yaa umarım ben bu mail olaylarını yanlış anlayıp saçma yoru yapmamışımdır çünkü o mail olayları bana hep karışık gelmiştir

Son düzenleme:
evet sadece gmailden görüştük diyor nişanlım diğeri ise hem gmail hem de facebooktan görüştük diyor.facebooktaki gruplardan tanıstık dedi bi face adresi verdi ona da tıkladığımda ulaşamıyorum

peki ne işi ile alakalı görüşmüşler? nişanlaın ne iş yapıyor ki?
ayrıca nişanlın gmail adresini nerden bulmuş adamın?
başka adresten gir o face adresine,nişanlın engellemiş olabilir sonuçta..

bizi yüzleştiricekmiş o kişiyle onun çözümü de o.nişanlımın şuan face adresinin gmailinin ben de şifreleri var orlar temiz hiç bişey yok zaten en basından beri tüm şifreleri var ben de.tahminimce nişanlımın adı soyadı farklı olan face adresinin hiç bi bilgisi yok elimde ona ulaşmaya çalışıyorum ama bi türlü ulaşamıyorum ya hesap kapatılmış ya da hesaptan ben engellenmişim

nişanlın biliyor mu diğer adresi bildiğini??? yoksa sen kadın dan mı öğendin? ne diyeceğimi de bilemedim adam mı kadın mı,trans diyeyim en iyisi...:)
ltbg lafı etmiş bence oraya gir,diğer isim soyisimle olan üyeliğinin mutlaka yazdıkları duruyordur orada.ordan kontrol et.

farklı bi hesap açyada başka birinin hesabından bak canım engellenmiş yada aramaya kapatılmış olabilir

evet elimden geleni yapıyorum, inşaallah ben yanılıyorumdur yoktur öyle bir şey çok çaresizim..

önce sakin ol bence..derin bir nefes al...
şu transı ara ,yoksa mail atıp numarasını iste..açıkça söyle,benim gerçekleri öğrenmem lazım bana yardımcı ol de..hangi nickle ,face te hangi sayfaya girmiş,ne konuşup tanışmışlar anlatsın...sonra da o sayfayı kontrol edersin.
trans bi anlatsın bakalım ,illa doğruyu söylüyor gibi bir durum yok tabii,gerisini sen teyit edersin o sayflardan..
nişanlının sayfasından girmene gerek yok kendi sayfandan gir,yoksa da bir heasp açıver hemen..

kusura bakmayın tam olarak nerede nasıl tanıstıklarını anlayamadım, facebook lgbt mi yoksa iş arkadası mı?
nisanlınız iş icin konustugu insanları, ne cinsiyetine ne de cinsel egilimlerine gore seçecek degil.
ilk tanıstıklarında kisi erkektir, sonra trans olmustur bu sizi neden ilgilendirsin ki?
fakat su facebook mesajlaşması vs diyorsunuz, bunları okudunuz mu ulasabildiniz mi?
hesaba giris yapamıyorum diyorsunuz, gormediyseniz neye dayanarak adamı sucluyorsunuz?
biraz panik yapmıssınız ve dolayısıyla bilgi karmaşası ve eksigi var gibi geldi bana.
bir de nisanlınızla uni.den beri arkadasız diyorsunuz, iliskiniz kac yıllık?

Nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz, anlamıyorum ben...Memlekette hiç mi yalancı, art niyetli insan yok? En basit o iş görüşmesinden bir gıcıklığı olabilir, ya da kendisi ezik bir hayat yaşıyorsa başkalarını huzursuz etmek isteyebilir.

Arkadaşım öyle bir site varsa, site yönetimine durumunu açıklayın. Nick belli ise o nick in IP'sini öğrenebilirsiniz. Siz mühendissiniz benden daha iyi bilirsiniz. Ama zor şeyler değil bunlar.

Umarım korkularınız boş yeredir.

bi hesap açtım ordan yazdım cevap bekliyorum bu kişinin adıyla soyadıyla aradım bilinmeyen numaralarda bir şey çıkmadı numarası kapalı

4 sene sınıf arkadaşlıgı 1 bucuk sene sevgililik

nişanlımın dediğine göre google dan bulmuş mailini mail adresine mesaj atmış o kişinin dediğine göre facebook lgbt den

bi hesap açtım ordan yazdım cevap bekliyorum bu kişinin adıyla soyadıyla aradım bilinmeyen numaralarda bir şey çıkmadı numarası kapalı
lgtb ye bi gir bence şu nişanlın için verdiği sahte isimle arat bakalım ,yorumlara falan bak vardır belki bişeyler..
umarım sana yardımcı olur trans ..

4 sene sınıf arkadaşlıgı 1 bucuk sene sevgililik
buradaki konuları okumadan önce bu kadar yaygın bir gizli eşcinsellik olduğunu bilmiyordum inanın.evelendikten sonraa,gerdeğe bile giremeyenler,ya da yıllarca 1-2 kez ancak birlikte olabilen o kadar çok kadın varmış ki..
hiçbiri de konduramıyordu kocasına ,doğal olarak..
o yüzden,tanıyamamışım gibi düşünme ...ki gerçekten de böyle bir eğilimi var mı henüz bilmiyorsun.
ama sadece emin ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…