cildiricagim bu isin icinden cikamiyorum.

sizi daha fazla şüphe ettirmek istemem ama saklayacak bir şeyi olmasaydı yazışmaları nişanlınız kendisi okutmaz mıydı?
kimisi kurcalanmasından hoslanmaz (ornegin ben) ama sifrelerini veren adam yazısmayı da kendi okuturdu bence.

Son düzenleme:

yani gmail şifresi var ben de bişeyini saklamaz ara ara bakarım da haberi vardır baktığımdan zaten attığı mailleri bi kaç gün saklar sonra siler uzun süre tutmaz bu da bir ay öncesinin maili

facebookta grup icinde degil zaten, ozelden mesajlasarak detay ogrenmeye calısmasından bahsettim, o kisi hatalı olsun olmasın tel verip konusmak gercek hayatına dahil etmek gibi hissedeceginden vermek istememis olabilir.
muhendis olmak arsızlıgı engellemiyor malesef. bir uni.de bir kac muhendis de tanıdım boyle. konserde baska erkeklerin üstüne atlayıp taksimdeki yılbası tacizleri gibi olanını bile gordum

buarada son dediginize gore trans dogru soyluyormus gibi geldi bana.
kim kendi maili ile soyadını degistirip yeni hesap alsın? ve o hesaba mail adresi sahibi dısında baska kimin erisimi olabilir ki transın yolladıgı mesajlasmada da adı olsun...

tum bu yazıları erkek arkadasına gosterip konusturmak kalıyor artık.
bir de sifreler zaten konu sahibinde degil miydi? o maile yeni sifre isteyip giris yapmaya calıssa.
hesap kapatılmıs olsa bile aynı mailden tekrar açamıyor mu?
tele mesaj gidiyorsa da erkek arkadası kendisi telden hesabı acıp bak gör demesi gerekiyor tabi saklayacak birseyi yoksa...

yani gmail şifresi var ben de bişeyini saklamaz ara ara bakarım da haberi vardır baktığımdan zaten attığı mailleri bi kaç gün saklar sonra siler uzun süre tutmaz bu da bir ay öncesinin maili

genelde bende posta kutum dolmasın diye hep temizlerim ama şüphe uyandırıcı olabilecegini düşünmemiştim. :44:

oncelikle şunu soyleyeyim, nisanlınız dogruyu soyluyor olsa bile guvensizlikten ayrılırız demissiniz ama surekli mailinin kontrol edilmesine karsı cıkmayan kisi bu arastırmanıza da itiraz etmemeli bence.

siz tesadufen gecmiste kalmıs bir maili gordunuz, o kisiden yazısmayı istediniz ve yarım bir diyalog geldi elinize.
sonra da trans iletisimi kesti siz de şüphelerinizle başbaşa kaldınız?
erkek arkadasınız facebook hesabının kendisine ait oldugunu kabul ediyor mu? etmiyorsa soyadı farklı olsa bile neden onun maili ile alınmıs hesap. buna cevap verebiliyor mu?

bu kisi sizin ilişkinizle ugrasmaktan veya olayın buyumesine neden olmaktan çekinmiş olabilir.
yeni bir hesap alıp eklemeden facebooktan açıkça bir mesaj yazsanız belki cevap verir...?

Nisanlimin mailinden alinmamis facebook hesabi nisanlim dava acmayi.dusunuyor transa karsi

sanırım benim kafam basmıyor.
mailler facebook hesapları hepsi birbirine girdi.

trans size nereden mesaj yolladı?
bu mesajdan erkek arkadasınızın haberi var mı?
eger soyadı farklı ise mail de tutmuyorsa erkek arkadasınızla olayın ilgisi ne? gecmiste sadece rastgele bir mail alması mı?
sizin suphelenediginiz sey erkek arkadasınızın 2.bir kimlige burunmus olması ve bu yuzden ne facebook ne de mail hicbir kanıtınızın olmaması mı?
ve erkek arkadasınız neye dayanarak dava acacak. kimlik dolandırılıcı bunun neresinde?

o kadar karısık ve bence uyumsuzluklar var ki kusura bakmayın konu inandırıcılıgını yitiriyor.

konuyu anlayamadım. bugün açılan konularda mı bir sorun var, yoksa ben de mi :44:
şimdi siz nişanlınızın telefonunda bir adres buluyorsunuz,bu adresten yapılan yazışmalar gözükmüyor silinmiş,öyle mi? nişanlınız erkek olduğunu ve iş için görüştüğünü iddia ediyor , face.de cinsiyet değiştirdiğini öğreniyorsunuz,bu da doğru mu?sonra nişanlınızla birlikte transa mesaj atıyorsunuz, ve trans size nişanlınızın ismiyle aynı soyismi değişik bir kişiyle yapılmış bir yazışma göndererek lgbt'den tanıştıklarını söylüyor. ve transın gönderdiği bu yazışma iş içerikli mi? işle ilgili kısmını yollamış demişsiniz ilk mesajınızda.. ve siz bu ismi yollanan kişiye face.de ulaşamıyorsunuz. bu da doğru ? peki sonra mesajları silip yüzyüze buluşmaya karar verdiklerini size kim söyledi? sonra da siz sahte hesapla transı ekliyorsunuz. peki ekledikten sonra hiç mesaj attınızmı sizi neden engelledi.

Konu tamamiyla gercek keske fake olsa.nisanlimla gmail uzerinden yazismislar nisanlimin dedigine göre transin dediğine gore ise hem face hem gmail uzerinden.transin dediği face hesabi nisan limin adiyla ayni soyadıyla farkli ve bunun haricinde nisanlimin kendi adi ve soyadiyla bi face hesabi var zaten

Burdakilerin ustune gelmesine aldirma..bu forumda bilr kac tane paravan evlilik ortaya cikti ve kimbilir kac bosanmanin nedeni buydu ve bilinmiyor..bana ayni isim soyad ve birde mail listesinde olmasi hicte masum gelmedi yazinizi ilk okudugumda nisanlinizin cinsel tercihlerinin farkli oldugunu dusundum..iyice arastirip emin olmadan sakin evlenip kendinizi kurban etmeyin

isim ayni soyadi farklı

isim ayni soyadi farklı

Soyad farklıysa nişanlınız olduğunu nerden anladınız?Bence kadın kişileri karıştırdı.Görüştürecekse herşey açığa çıkar zaten.Ayrıca siteden tanışıp sonra nasıl iş yapıyorlar ki.Nişanlınız dava açsa yeridir bence

Son düzenleme:

Nisanlim olduguna ihtimal veremiyorum zaten bi suphe takildi beynime oyle iste biz de dava acmayi dusunuyoruz zaten

Yetkiliden konunun kapanmasini rica ediyorum.merak eden arkadaslar konu hakkinda dava acilacaktir.

Tamamda neye dayanarak dava açıyor.Tam olarak görüşmemişsiniz.Facebookta engellemiş o kadar.Görüşmeniz çok daha mantıklı ve kısa.

Tamamda neye dayanarak dava açıyor.Tam olarak görüşmemişsiniz.Facebookta engellemiş o kadar.Görüşmeniz çok daha mantıklı ve kısa.

Yo yazistik facede bi sey ispatlayamadi bunun uzerine nisanlim sinirden ona ve bana tehditte bulundu o da b tehditten korktu ve dava acmak icin basvurdugunu soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…