- Konu Sahibi Pinkpotter
-
tam olarak yazışmalarını okuyamadığım için bi şey diyemiyorum ve aklıma takılıp duruyor nişanlımın hal ve hareketlerinde bi acayiplik yok gayette bana düşkün beni sahiplenir benim için herşeyi yapar ve beni istediğini de biliyorum
sizi daha fazla şüphe ettirmek istemem ama saklayacak bir şeyi olmasaydı yazışmaları nişanlınız kendisi okutmaz mıydı?
kimisi kurcalanmasından hoslanmaz (ornegin ben) ama sifrelerini veren adam yazısmayı da kendi okuturdu bence.
telefon numarasını alıp konuşmak istemişti,afce ten herksin göreceği şekilde mesajlaşmak değil zaten:)
trans da mühendismiş zaten,yani arsız bir tip olduğunu sanmıyorum.bu işe de çok bulaşmak istemediği için engelledi tahminimce..
transın söylediği ve gönderdiği yazışma farklı bir hesaptan yapılmış,isim aynı soyadı farklı şekilde.yani nişanlı farklı bir hesap açmış olabilir.ama mail olarak kendi maili var..
gizli eşcinseller de çok maalesef,öyledir demiyorum ama ihtimal var diyorum sadece..
yani gmail şifresi var ben de bişeyini saklamaz ara ara bakarım da haberi vardır baktığımdan zaten attığı mailleri bi kaç gün saklar sonra siler uzun süre tutmaz bu da bir ay öncesinin maili
Nisanlimin mailinden alinmamis facebook hesabi nisanlim dava acmayi.dusunuyor transa karsi
isim ayni soyadi farklıBurdakilerin ustune gelmesine aldirma..bu forumda bilr kac tane paravan evlilik ortaya cikti ve kimbilir kac bosanmanin nedeni buydu ve bilinmiyor..bana ayni isim soyad ve birde mail listesinde olmasi hicte masum gelmedi yazinizi ilk okudugumda nisanlinizin cinsel tercihlerinin farkli oldugunu dusundum..iyice arastirip emin olmadan sakin evlenip kendinizi kurban etmeyin
konuyu anlayamadım. bugün açılan konularda mı bir sorun var, yoksa ben de mi :44:
şimdi siz nişanlınızın telefonunda bir adres buluyorsunuz,bu adresten yapılan yazışmalar gözükmüyor silinmiş,öyle mi? nişanlınız erkek olduğunu ve iş için görüştüğünü iddia ediyor , face.de cinsiyet değiştirdiğini öğreniyorsunuz,bu da doğru mu?sonra nişanlınızla birlikte transa mesaj atıyorsunuz, ve trans size nişanlınızın ismiyle aynı soyismi değişik bir kişiyle yapılmış bir yazışma göndererek lgbt'den tanıştıklarını söylüyor. ve transın gönderdiği bu yazışma iş içerikli mi? işle ilgili kısmını yollamış demişsiniz ilk mesajınızda.. ve siz bu ismi yollanan kişiye face.de ulaşamıyorsunuz. bu da doğru ? peki sonra mesajları silip yüzyüze buluşmaya karar verdiklerini size kim söyledi? sonra da siz sahte hesapla transı ekliyorsunuz. peki ekledikten sonra hiç mesaj attınızmı sizi neden engelledi.[/QUOT]
Nisanlim dedi maille anlatamadim yuz yuzee anlatip konusalim diye is icin bi program yazmaya calisiyordu da ama o zaman erkekmis bu kisi
isim ayni soyadi farklı
Soyad farklıysa nişanlınız olduğunu nerden anladınız?Bence kadın kişileri karıştırdı.Görüştürecekse herşey açığa çıkar zaten.Ayrıca siteden tanışıp sonra nasıl iş yapıyorlar ki.Nişanlınız dava açsa yeridir bence
Yetkiliden konunun kapanmasini rica ediyorum.merak eden arkadaslar konu hakkinda dava acilacaktir.
Tamamda neye dayanarak dava açıyor.Tam olarak görüşmemişsiniz.Facebookta engellemiş o kadar.Görüşmeniz çok daha mantıklı ve kısa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?