- Konu Sahibi Pinkpotter
-
Merhaba kk bayanlari, benim bir bucuk yillik bi ilişkim var ve nisanlandik.sorun su ki bi gun nisanlimin telefonuna bakarken bi mail adresi dikkatimi cekti.bi program var telefon da yapılan mesajlari mail attigin kisilerle olan konusmalari yedekleyen.orda gordum bu adresi ve bu mail adresindeki kisinin fotografina bakınca erkek mi kadin mi oldugu anlasilmiyor herneyse nisanlim erkek oldugunu savundu ben de kadin olabilecegini savundum.bunun uzerine tartistik sonra nisanlim bu kişiye mail atti.mailden gelen cevapla bu kisi bayan oldugunu yazmış. Sosyal medyada ameliyat la cinsiyet degustirdigini ogrendik nisanlimla is icin mail le yazismislar.ama bu kisi ortaya öyle bi iddaa atti ki nisanlimla lgbt sitelerinde tanıştıklarini söyledi. Bunun üzerine bi faceden konusma sayfasi mesaj atti bana .nisanlimla ismi ayni soyadi farkli bi kisiyle is icin görüştüklerini yazan bi konuşmanın bi kismini.ben bu kisiyi facede arattigim da hic bisey bulamiyorum kafayı yemek uzereyim bu konuyu benim Ailem biliyor onunki bilmiyor. Su an nisanlimla konuşmuyoruz bu olayi cozecegim dedi ve benle konusmuyor.kafayi yemrk uzereyim ben napabilirim ayrica bu cinsiyet değiştirmiş kisi bilgisayar muhendisi.nisanlimla univde tanistik sinif arkadaşim.
Tam olarak şüphelendiğiniz şey ne? Nişanlınızın cinsel tercihleri mi?
sorun kadın ya da erkek olması değil sonuçta işi dolayısıyla tabiki bayanlarla gorüşmesı gerekebilir ona birşey demem.bu kadınla konuşmalarını silip dışarıda buluşmak için sözleşmişler bunu duyduktan sonra ben araştırmaya başladım tabi nişanlım bu arada onu erkek zannediyor zaten bu kişi de aralık ayının içinde ameliyat olmuş.
yanlış anlamadım sanırım nişanlınızın cinsel tercihlerinden şüphelniyorsunuzeş cinsel olsa sizinle olmazdı ama malesef biseksüellik sanılanın aksine oldukça yaygınlaştı toplumda bir platformda tanık oldum asgari bir personel itiraf etmiş yani kimliği yok olay asılmı değilmi emin değilim ama biseksüelliğin yaygınlığı konusundaki örnekleri dudağımı uçaklattı işin kötüsü malesef dışardan anlaşılmıyorda ufacık bile bir şüphe klmışsa bu şüphe yer bitirir
evet suphelendığım şey bu.
Şüphelenilecek bir konu evet ama yani benim de zamanında sahte adresler açıp sadece meraktan çeşitli kişilerle tanışmışlığım var ama bayanlara yönelimim yok mesela. İnsan meraktan birilerini ekleyebiliyor onlarla tanışabiliyor.Bu ihtimali de aklınızıda bulundurun[/QUOTE
bulunduruyorum bunu da nişanlımın benden sakladığı bir şey de olmadı bu zamana kadar şifrelerinin hepsini vermiştir bana telefonunu vesaire hiç saklamadı ne biliyim aklım almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?