cildiricagim bu isin icinden cikamiyorum.

Pinkpotter

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
812
1.107
658
Çanakkale
Merhaba kk bayanlari, benim bir bucuk yillik bi ilişkim var ve nisanlandik.sorun su ki bi gun nisanlimin telefonuna bakarken bi mail adresi dikkatimi cekti.bi program var telefon da yapılan mesajlari mail attigin kisilerle olan konusmalari yedekleyen.orda gordum bu adresi ve bu mail adresindeki kisinin fotografina bakınca erkek mi kadin mi oldugu anlasilmiyor herneyse nisanlim erkek oldugunu savundu ben de kadin olabilecegini savundum.bunun uzerine tartistik sonra nisanlim bu kişiye mail atti.mailden gelen cevapla bu kisi bayan oldugunu yazmış. Sosyal medyada ameliyat la cinsiyet degustirdigini ogrendik nisanlimla is icin mail le yazismislar.ama bu kisi ortaya öyle bi iddaa atti ki nisanlimla lgbt sitelerinde tanıştıklarini söyledi. Bunun üzerine bi faceden konusma sayfasi mesaj atti bana .nisanlimla ismi ayni soyadi farkli bi kisiyle is icin görüştüklerini yazan bi konuşmanın bi kismini.ben bu kisiyi facede arattigim da hic bisey bulamiyorum kafayı yemek uzereyim bu konuyu benim Ailem biliyor onunki bilmiyor. Su an nisanlimla konuşmuyoruz bu olayi cozecegim dedi ve benle konusmuyor.kafayi yemrk uzereyim ben napabilirim ayrica bu cinsiyet değiştirmiş kisi bilgisayar muhendisi.nisanlimla univde tanistik sinif arkadaşim.

daha evlenmeden güven problemi bence bu ilişkide problem var

Tehlikeli...Eğer bu işte bir iş varsa bunu sen çözmelisin nişanlın değil..Çünkü o kendi kılıfına uydurarak çözecektir

nişanlımın maillerinde birşey bulamadım silinmiş hepsi gmailde hiç bir şekilde ulasamayacagım yazıyor.o cinsiyet cevirmiş bayanın dediği isimle arattgım zaman facedeki adresine ulasamıyorum.nişanlımın davranıslarında hiç bir anormallik görmedim bu zamana kadar

Nişanlınız mailleştiği kişileri hep kurcalıyor musunuz? Bu kişi sizinle oynama istemiş olabilir yaptığınız kıskançlığı görünce. Yani mailleştiği kişinin kadın mı erkek mi olduğunun ne önemi var. Ama şu an şüpheniz nişanlınızın eşcinsel olması mı? Yoksa kadın olsaydı da nereden tanıştıklarını sorgulayacak mıydın?

Şüphe duymanda haklısın nişanlın bu kişiyi keşke daha önce anlatsaydı sende bunu normal karşılardın ama sonradan çıkması aklını karıştırıyor olması normal acaba daha neler senden saklıyor ?

sorun kadın ya da erkek olması değil sonuçta işi dolayısıyla tabiki bayanlarla gorüşmesı gerekebilir ona birşey demem.bu kadınla konuşmalarını silip dışarıda buluşmak için sözleşmişler bunu duyduktan sonra ben araştırmaya başladım tabi nişanlım bu arada onu erkek zannediyor zaten bu kişi de aralık ayının içinde ameliyat olmuş.

yanlış anlamadım sanırım nişanlınızın cinsel tercihlerinden şüphelniyorsunuz eş cinsel olsa sizinle olmazdı ama malesef biseksüellik sanılanın aksine oldukça yaygınlaştı toplumda bir platformda tanık oldum asgari bir personel itiraf etmiş yani kimliği yok olay asılmı değilmi emin değilim ama biseksüelliğin yaygınlığı konusundaki örnekleri dudağımı uçaklattı işin kötüsü malesef dışardan anlaşılmıyorda ufacık bile bir şüphe klmışsa bu şüphe yer bitirir

bana çok karışık geldi bu konu inan anlayamadım ama mide bulandırıcı bişeyler olduğunu senin şüphelerinden anlıyorum inşallah gerçek seni üzmez bian öncede anlarsın durumu

O kişiyi nişanlınızla yüzleştirin.

ben de nişanı atmayı düşünüyorum bu yüzden nefes alamıyorum aklım almıyor bir türlü.

evet suphelendığım şey bu.

Şüphelenilecek bir konu evet ama yani benim de zamanında sahte adresler açıp sadece meraktan çeşitli kişilerle tanışmışlığım var ama bayanlara yönelimim yok mesela. İnsan meraktan birilerini ekleyebiliyor onlarla tanışabiliyor.Bu ihtimali de aklınızıda bulundurun

jeton yeni düştü 1 dk iş görüşmesi yaptığı kişiye hangi insan böyle bi suçlama yapar ordan burdan tanıştık diye ne diyosa doğrudur o kişiinin dedikleri nişanlın durumu inkar ediyo konu her ne ise saklamaya çalışıyo ve karşı tarafı suçluyo tabiki ben böyle düşündüm inşallah yanılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…