Çıldırıcam Acil Yardım

sacmalamayin

Hüzün kovan kuşu gelmiş🕊
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2020
340
664
23
4DF5CC4B-F5EE-4AC7-8F17-85DBE44A91BA.webp

Az önce kazaklarımı çıkarmak için bazayı kaldırdım. Kazakları yatağın üstüne koydum ki o da ne, ölü kurt gibi bişeyler dökülüyor kazakları salladıkça. Aklımı kaçırmak üzereyim tertemiz yıkayıp paklayıp öyle kaldırırım ilk kez başıma bu geldi şimdi ben ne yapayım acil yardım eder misiniz

Eki Görüntüle 2706633
Az önce kazaklarımı çıkarmak için bazayı kaldırdım. Kazakları yatağın üstüne koydum ki o da ne, ölü kurt gibi bişeyler dökülüyor kazakları salladıkça. Aklımı kaçırmak üzereyim tertemiz yıkayıp paklayıp öyle kaldırırım ilk kez başıma bu geldi şimdi ben ne yapayım acil yardım eder misiniz
güve yavrusu bu yün kazaklarda oluyo delik vs vardır büyük ihtimalle kazaklarinizda da

Güve gibi duruyor. Dolapların bazaların içine at kestanesi koyunca güvelenme olmaz diye duymuştum bir dahakine öyle deneyebilirsiniz

Çok fazla sayıda ve degerli kiyafetleriniz degilse olduğu gibi çöp torbasina basın .

Gözden çıkaramayacaksaniz balkona yada boceklerin dagilmayacagi biyerde tek tek açıp elektrik süpürgesiyle hepsini alın, sonra kazaklari yıkarsınız.

Ama dolabın hepsini kontrol etmelisiniz

Gecmis olsun, korkunc 😣

Eki Görüntüle 2706633
Kıyafetlerinizi atamayacaksaniz guneslendirin ama muhtemelen güneyde bi yerde değilsiniz kazakları cikardiginiza göre. Yıkayıp utuleyin ve defne yapraklarına gelmiyolar diye duymuştum defne yaprakları koyabilirsiniz dolabınıza. Kıyafet guveleri pek gözle görülecek gibi olmuyorlar hangi kiyafete giriyosa onun renginde falan oluyo öyle değişik bişey

Teşekkür ederim arkadaşlar ben yıllardır naftalin koymam açıkçası pek aklıma gelmez ama daha önce hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım ilk kez karşılaştım. Hepsini silkeleyip doğruca makinaya attım. Aklımı yitirir gibi oldum bazıları canlı bazıları ölüydü. Bundan sonra naftalinsiz asla

Korkunç aklımı kaçırırım ben Allah korusun Allah kolaylık versin size

Güve 🤦‍♀️
Benim gibi naftalin alerjiniz varsa defne yaprakları ile kaldırın.
Çok geçmiş olsun..

Geçmiş olsun, kötü olmuş cidden.
Allahtan bizde hiç kazak yok.

At kestanesi ben koydugumdan beri ne unumda ne pirincimde gelmiyorlar maşallah herkese tavsıye ederim

Ah canım bunlar halı boceği diye gecer
Aynı dertle 1 seneyi gecti uğraşıyorum
1 sene omce bi eve tasındım
Ilk gun farkettimki heryeri bu bocekler sarmıs sadce giyside yasamaz bunlar halıyı yer giysiyi yer
Banyoda mutfakta duvarda her yerde karsına cıkabilir
Oyle illet bisey
Kurtulması aşırı zor bak ben hala goruyorum ara ara
1 seneden fazla oldu

Son düzenleme:
Back
X