Çıldırıcam Acil Yardım

Gozle gormesi cok zor olan beyaz yumurtalar da vardır o yunlulerin ustunde
Kazaklarında muhtemelen az yada cok delikler vardır
Dikkatli bak gorursun
Bunlar larva yün giysi halı yiyerek buyuyo sonra kucuk bi bocek oluyo

Güve malesef. Naftalin harici kalıp sabunlar, lavanta keseleri, lavanta yağı filan da kullanabilirsin kaldırdığın kıyafetlerin aralarına koy. Yazlıkları böyle kaldır. Aynı yere kaldıracaksan orayı sıcak sirkeli su ile bir kaç kat sil ve havalandır Yumurtaları gitsin... Geçmiş olsun

Yumurtası vardır bazayı boşaltın tamamen ve süpürün her yerini. Sirkeli suyla silin, kurutun. Kıyafetlerden nasıl çıkar yumurtası filan bilemedim. Birkaç gün asılı bırakın bari iyice havalansın. Yumurta filan varsa gitsin. Sonra yine yıkayın öyle giyin. Defne yaprağıydı galiba kokusunu sevmiyorlar yün kıyafet katlerken aralara koymak lazım.

Ben kalıp sabun koyarım hiç gelmez, tavsiye.

At kestanesi nerden bulucam ya kızlar taze fasulye bile bulamadığım bir yerdeyim. 😫 mecbur sirkeli su naftalin kalıp sabun ne varsa artık

At kestanesi nerden bulucam ya kızlar taze fasulye bile bulamadığım bir yerdeyim. 😫 mecbur sirkeli su naftalin kalıp sabun ne varsa artık
Nerdesiniz?
Yeşillik yerlerde genelde olur şimdi tam zamanı agaçlara vaka baka yürüyün böyle dışı dikenli bir yapısı var 🙈.... pirinçde güzel alıyor rutubetü aklınızda olsun..

Back
X