Çıldırıcam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Simdi sen ne anlarsin kiz diyceksin ama soylemeden gecmiyim dedim :)
Ben de boyle kizdirmayi cok seven biriyim bu kadar abartmam ama
Kirdigimi anladigim an birakirim
Bence duzgunce anlat kiriliyorum yaptiklarina de
Bu sekilde iliskimizi yipratiyorsun de
Duzelmezse de hadi yallah dersin (cok kolay bir seymis gibi soyledim biliyorum ama sen akli basinda biri olaraktan seni bu kadar uzen biriyle ne kadar sevsen de birlikte olunmayacagini bilen birisin:)

bu huyumdan nasil vazgecerdim
Sevdigim insan bana bunu soylerse kiriliyorum yapma ya da begenmiyorum bu huyunu derse aninda birakirim

Ben mesela beni bir hafta aglatan insani sevdigim icin intikam olsun diye iki dakika uzmeye kiyamadim
O seni nasil 5 saat aglatabiliyor

Son düzenleme:
bşiy diyim mi. O senin ilgini çekmeye çalışıyor ve seni kızdırdıgına göre başarıyor da. senin yapcağın tek şey onun bu şakalarına kızmadıgını hoşbulmadıgını anlatmak olcak. "senin şakalarına kızmıyorum sinirlenmiyorum ama hoşuma da gtmiyor" u göstermelisin ona. resmen 5 yaşnda çocuk gbi. ona önceki gibi kızarak tepki vermeye devam ettiğin sürece o buna devam eder ve hoşuna gider belliki seni kızdırmaya bayılıyor. bide öğretmenler okuldada öğrencileri kızdırırlar :) alşkanlık ypmıştır blki :)

Just bence artık büyük bir adım atmalısın.
Buluşmaya geleceğini söyle ve tam o saatte ona bi mesaj at.
Yanına gelecektim ama kalbim bu sefer izin vermedi, çünkü onu çok kırdın bu zamana kadar de.
Gitme, ayrılsın bakalım. Onunla acı çekmektense onsuz acı çek, ne farkeder ki sonuçta?
Bence artık bunu yapmalısın.
O iyi bir dersi hakediyor.
Hemen ayrıl gitsin diyemicem çünkü sen onu seviyorsun ayrılamıyorsun hemen bunu bildiğim için bunları yazdım.
Ders alsın biraz, seni üzmeye korkmalı seven bir adam.
5 saat ağlamana nasıl dayanabiliyor.
Göster ona gününü, fazla oldu artık.

Son düzenleme:
Aptal saptal şakalar yapıp bir de üstüne sen şakadan anlamıyosun ne var bunda çok alıngansın falan derler ya uyuz oluyorum...Bu tarz şakalardan hoşlanmadığını söyle baktın anlamıyor kısasa kısas yap kızıncada sende bana yapıyordun ne var bunda de belki aklı başına gelir o zaman biraz çocukça olabilir ama başka türlü başa çıkılmıyor bunlarla :)

Çok pis kısasa kısas yaptım bugün. Öyle bir dırdır ettim ki aldığı hediyeyi kendi kafasına vurdu hediye fırladı uçtu gitti Al ben aptalım aptal öleyim de kurtul dedi
Ama içinde bana birikmiş çok büyük öfkeler varmış bugün bunu gördüm daha doğrusu dün gece. Bunca zaman sevdiğim kadından uzak durarak aptallık etmişim bu öfke yüzünden dedi
Öptüğümde aynı ilk günkü gibi hissettim, bunu hissetmeyeli, aşkı unutalı aylar olmuştu...
Nasıl oldu anlayamadım ama içim titredi ilk kez aylar sonra...
Lütfen artık geçmişi buraya bırakalım (masayı işaret ediyor ) aşkı yaşayalım dedi

Son düzenleme:
bence ayrıl bosver sana şimdiden boyle yaparsa evlendiginde col sıkıntı çekersin tabi seviyosan bisey diyemem o zaman

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…