Çıldırıyorum imdattt ne yapıcam

Paraya ihtiyacım yok maaşım olmazsa sıkıntı çekmem ama sonuçta kendi paramı kazanamıycam :KK43:
İş de bulamam bu süreç de bir yandan da çok kırgınım üstün körü anlattım daha derin detayları danvar kırgınlığın sizce.

sizin böyle bir konunuz vardi bir kac ay önce.

Bana biraz celiskili geldi suanki ekonomik durumunuzla.

100 binmi🤦🏻 bu adamla kafayı neyle yemiş yahu.. Allah size sabır versin

tamamen meraktan soruyorum konudan bağımsız. diyelim ki benim hali hazırda 50 bin lira kredi borcum var o zaman da kredi alabiliyor muyum?
Evet. Bizim kefillikten dolayı 100 bine yakın borcumuz var. Ama eşime her hafta 50 bin tl kredi teklifi gönderiyor bankalar.

sizin böyle bir konunuz vardi bir kac ay önce.

Bana biraz celiskili geldi suanki ekonomik durumunuzla.
Acaba kocası kadının maaşına el koyup hesabımda biriktiriyorum diye yalan mı söylüyordu?

Evini barkını böyle ateşe atan adamla aynı evde kalmam ben, anladığım kadarıyla kaybetmiş, ben gidiyorum bak başının çaresine deyin, ev ya da arabadan hangisi sizin üzerinizeyse ona sahip çıkın ve boşanın.

Adami neresinden tutsan elinde kalıyor. Kuzenini sürekli aratıp bakan adam değil mi bu. Boşa gitsin çocuğun rızkını bı seferde harcamış. Üniversite okutuyor millet o paraya.

cnm allah hidayet versin snn ökğzüne sabırlar sana amn cnm

100 bin krediyi tek seferde mi çekmiş ihtiyaç kredisidir muhtemelen ama ihtiyaçta 100 bin verilmiyor diye biliyorum verilsede teminat istiyorlar diye hatırlıyorum.

Back
X