Çıldırıyorum imdattt ne yapıcam

Önceden de oynuyor muydu?
Off o kadar zor ki. Ayrılık sebebi yani şu zamanda 100 bin ne demek.

Tek seferlik birşey mi
Hep yapıyor muydu
Bu önemli
Çünkü bir kere yapan pişman olup kredi kartını dahil esine veren adamlar taniyorum
Surekli yapıp rezil eden de
Eşinizi en iyi siz tanırsınız
İyi bir gözdağı verin.

İlk defa olan bişey. Yüklü biraz paramız vardı onu batırmış onu kurtarmak için iyice batmış

100bin liralık krediyi nasıl almış hali hazırda kredi borcu varken. benim memur emeklisi aileme kredi vermiyor bankalar kredi kartı borçları bile olmamasına rağmen. ihtiyaç kredisi diyeceğim o da 100bin lira tutarında verilmiyor. 100 bin büyük para ya kredi çektiğini nereden anladınız. tefeciden falan almış olmasın
100bin verilecek bir rakam düzenli ödeme yapıyorsa takipli değilse kredi notu yuksekse hiç sorun olmaz maaş kriteri kredi çekip ödeme oranı kredi kapaması bunlar etkili yani hiç kredi kartı kullanmamış çok az bir kredi çekip ödemiş kişilerde bilinmezlik olduğu için temkinli yaklaşılıyor kredi olup olmamadina değil ödeyecek gücü varmı yokmu buna bakılıyor konu sahibine gelecek olursam herşeyi satıp borcu kapayacsksiniz esinizlede ciddi bir konuşma yapin

100bin liralık krediyi nasıl almış hali hazırda kredi borcu varken. benim memur emeklisi aileme kredi vermiyor bankalar kredi kartı borçları bile olmamasına rağmen. ihtiyaç kredisi diyeceğim o da 100bin lira tutarında verilmiyor. 100 bin büyük para ya kredi çektiğini nereden anladınız. tefeciden falan almış olmasın

80 bin tl zaten mobil bankacilikta onayli duruyor. Tek tikla para hesaba geciyor.
100 bin alinmayacak bir rakam degil ki...

Evimiz ve aramız kredili ve kazandığımız zar zor yetiyor. Yani gelir gideri karşılıyor hep bankaya çalışıyoruz. Eşim olcak adam gitmiş 100 bi lira lık idda oynamış kredi çekip 1 saattir boş boş bakıyorum ne yapacaz. Ne yapmalıyım akıl verin. Bittik bittik bittik
Batırmış mı parayı 😒

Tek seferlik birşey mi
Hep yapıyor muydu
Bu önemli
Çünkü bir kere yapan pişman olup kredi kartını dahil esine veren adamlar taniyorum
Surekli yapıp rezil eden de
Eşinizi en iyi siz tanırsınız
İyi bir gözdağı verin.
Birkere yapıp da birdaha bırakanı ben hiç görmedim

Guvendigi skorlar var sanirim yani garanti tutacaktir yoksa 100bini iddiaya yatirmak inanilir gibi degil 😳

Ne cesaret ya ben ay sonu yetiremezsem maasi bankadan nakit avansla 100 lira 200 lira ceksem idare ettirir diye 1 hafta dusunuyorum 100 bin ne demek ya kafasinda sorun olmasi lazim aksi durumda😳

100bin verilecek bir rakam düzenli ödeme yapıyorsa takipli değilse kredi notu yuksekse hiç sorun olmaz maaş kriteri kredi çekip ödeme oranı kredi kapaması bunlar etkili yani hiç kredi kartı kullanmamış çok az bir kredi çekip ödemiş kişilerde bilinmezlik olduğu için temkinli yaklaşılıyor kredi olup olmamadina değil ödeyecek gücü varmı yokmu buna bakılıyor konu sahibine gelecek olursam herşeyi satıp borcu kapayacsksiniz esinizlede ciddi bir konuşma yapin
tamamen meraktan soruyorum konudan bağımsız. diyelim ki benim hali hazırda 50 bin lira kredi borcum var o zaman da kredi alabiliyor muyum?

Evimiz ve aramız kredili ve kazandığımız zar zor yetiyor. Yani gelir gideri karşılıyor hep bankaya çalışıyoruz. Eşim olcak adam gitmiş 100 bi lira lık idda oynamış kredi çekip 1 saattir boş boş bakıyorum ne yapacaz. Ne yapmalıyım akıl verin. Bittik bittik bittik
ben de merak ediyordum mesela o kadar kazanan var bu iddiada, onların paraları nasıl ödeniyor, kaybedenler gerçekten sektörü devam ettirecek kadar mı kaybediyor diye. şimdi anladım. bu kadar sorumsuzluk olmaz. ben de ufak ufak oynarım da oranı 1.02 olan maçtan bile kaybetmişimdir defalarca. neye güvenmek bu böyle? inşallah sırf o kadardır giden. 100 bin de tek kupona yatmaz ki, bari böyle bi halt yiyecek garanti görünen 3-4 kupona bölseymiş. çok üzüldüm.

tamamen meraktan soruyorum konudan bağımsız. diyelim ki benim hali hazırda 50 bin lira kredi borcum var o zaman da kredi alabiliyor muyum?
Eğer geliriniz iyiyse yani yaşam giderleriniz kredi borcunuz ve yeni krediyi ödeyecek durumunuz var ise verirler

100 bin liralık iddia mı? Bu kadar büyük rakamı nasil oynar. Allah yardımcınız olsun, size kendisi mi söyledi yoksa siz kendiniz mi öğrendiniz.

Benim aklima da o geldi zaten kredi borvu olan birine nasil kredi veriyorlar.. normql de vermezler bir ihtimal evi mi twminat gosterdi acaba odenmezse banka el koyma hakki olur gibisinden

Back
X